Minden idők 10 legjobb thrillere

A legjobb thrillerfilmek alábbi listája opció lehet azok számára, akik zavarosak az izgalmas műsorok után. Itt tekintheti meg Jaka thriller ajánlásait!

Te keresed egy olyan film, amely kihívást jelent, és megdobogtatja a szívet? Ez nem elég az indonéz szellemfilmekhez, bandához.

Nem mindenki tud megijedni könnyen, főleg, ha a film csak erre támaszkodik ugrás ijeszt tanfolyamot anélkül, hogy figyelnénk a történetre és a légkörre.

Vannak azonban olyan filmek, amelyek szörnyűek és libabőrösvé válhatnak. Anélkül, hogy valami természetfeletti vagy kísérteties dolgot felhozna.

Néhány közülük minden idők legjobb thrillere Az ApkVenue következő ajánlásai, amelyeket megpróbálhat magadra figyelni. Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

Minden idők 10 legjobb thrillerje - ajánlások

Thriller és horror két különböző műfaj igen, banda. A Thriller egy olyan film, amelynek szórakoztató története tele van kihívásokkal teli akcióval, míg a horror inkább a félelem érzelmét váltja ki.

Ez a két filmfaj egyaránt azonos szenzációt nyújt, de nem ugyanaz. A thriller megrekedhet és feszültté teheti, mert a filmjelenet nagyon kihívást jelent.

És a legjobb thriller filmek a szívedet is megrebbenhetik. A rendező módja a film kihívást jelent, akár szórakoztató jelenettel, akár félelmetes légkörrel.

Nos, íme néhány a legjobb nyugati thrillerek közül, amelyeket meg kell nézned, ha szereted azokat a dolgokat, amelyek kihívást jelenthetnek az adrenalinodra. Nézzen meg többet alább:

1. Shutter Island (2010)

Az első a film Redőny-sziget Ezt a filmet Martin Scorsese rendezte különféle ismert színészekkel, mint Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo és Ben Kingsley.

A Shutter Island két amerikai marsall történetét meséli el. nevű Daniels és Chuck, akik pszichiátriai foglyokat látogatnak meg, hogy kivizsgálják Rachel páciensének eltűnését.

Ez a film a történet kezdetétől a végéig nagyon feszült, természetesen számmal fordulat ami meghökkenthet.

A Shutter Island 2010-ben az egyik legjobb filmré válhatott, amint azt a Nemzeti Testület megvizsgálta.

Jaka szerint is a Shutter Island az egyik legjobb pszichológiai thriller, amelyet meg kell nézni.

InformációRedőny-sziget
Időtartam2 óra 18 perc
Kiadási dátum2010. február 19
RendezőMartin Scorsese
JátékosLeonardo DiCaprio, Emily Mortimer, Mark Ruffalo
MűfajRejtély, thriller
Értékelés68% (korhadt paradicsom)


8,2 / 10 (IMDb)

2. A bárányok csendje (1991)

Mit gondolsz, amikor meghallod a kannibál szót? Elég ijesztő, és elgondolkodtat?

Nos, van egy film egy pszichopatáról A bárányok hallgatnak, egy Clarice Starling nevű FBI történetét meséli el, akit a pszichopata gyilkos és kannibál, Hannibal találkozására küldtek.

A Bárányok csendjét Jonathan Demme rendezte, és számos olyan legendás színészt alakít benne, mint Jodie Foster, Anthony Hopkins, Scott Glenn és mások.

Ez a film különféle díjakat nyert, mint pl Legjobb kép, Legjobb rendező, még Golden Globe. Alkalmas a történelem legjobb thrillerének nevezni!

InformációA bárányok hallgatnak
Időtartam1 óra 58 perc
Kiadási dátum1991. február 14
RendezőJonathan Demme
JátékosJodie Foster, Anthony Hopkins, Lawrence A. Bonney
MűfajKrimi, dráma, thriller
Értékelés96% (korhadt paradicsom)


8.6 / 10 (IMDb)

3. Jaws (1975)

Következik a film Pofák amely nagyon híres rémes cápa jelenetéről. A filmet először 1975-ben adták ki, Steven Spielberg rendezte.

Ezt a filmet egy regényből adaptálták, amely egy cápatámadásról mesél az Amity Island területén. Ez a történet olyan szörnyű, hogy képes a világ egyik legjobban kereső filmjévé válni.

Ezenkívül Jaws díjat nyert az Oscar-díjjal is Legjobb filmszerkesztő, A legjobb eredeti drámai kotta, és Legjobb hang. Nagy!

InformációPofák
Időtartam2 óra 4 perc
Kiadási dátum1975. június 20
RendezőSteven Spielberg
JátékosRoy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss
MűfajKrimi, dráma, thriller
Értékelés98% (korhadt paradicsom)


8.6 / 10 (IMDb)

4. Split (2016)

A Bárányok csendje nem áll meg, vannak filmek is Hasított amely 2017-ben jelent meg és egy borzasztó történettel sikerült elriasztania a közönséget.

A film, amelyet M. Night Shyamalan rendezett, elmebajban szenvedő férfi történetét meséli el formájában többszörös személyiségzavar.

24 személyisége van, és az egyik a Szörnyeteg, aki nagyon veszélyes. Ez a film díjat nyert Az év gazembere és Legjobb színész.

Ezzel Split lesz a 2017 legjobb thrillerje, amelyet meg kell néznie!

InformációHasított
Időtartam1 óra 57 perc
Kiadási dátum2017. január 20
RendezőM. Night Shyamalan
JátékosJames McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson
MűfajKrimi, dráma, thriller
Értékelés77% (korhadt paradicsom)


7.3 / 10 (IMDb)

5. Fűrész (2004)

Nos, ha a legjobb thriller film meglehetősen kihívó és szadista, banda. Mi más, ha nem Látta amely 2004-ben jelent meg James Wan neves rendezővel.

Ez a film egy „bűnös” emberek szadista büntetésének történetét meséli el. Különböző felszereléseket és szörnyű kihívásokat találhat ebben a filmben.

Saw-nak számos díjat sikerült megnyernie, mint pl Választott film: Thriller, Legjobb rémült előadás, amíg Zsűri különdíj.

InformációLátta
Időtartam1 óra 43 perc
Kiadási dátum2004. október 29
RendezőJames Wan
JátékosCary Elwes, Leigh Whannell, Danny Glover
MűfajHorror, Rejtély, Thriller
Értékelés49% (korhadt paradicsom)


7.6 / 10 (IMDb)

Következő legjobb thriller. . .

6. Keresés (2018)

Keresés egy thriller film, amely elég egyedi ahhoz, hogy megnézhesse, mert olyan modern technológiát használ fel, mint pl videohívás és webkamera a filmben.

Ezt a filmet Aneesh Chaganty rendezte, és számos olyan tehetséges színész játszik benne, mint John Cho és Debra Messing.

Ahogy a cím is sugallja, ez a film egy eltűnt személy kereséséről szól.

A filmstílus szintén nagyon egyedi és eltér a filmektől általában. Azok, akik szeretnék megtalálni a legjobb 2018 thrillert, alkalmasak a Searching megtekintésére.

InformációKeresés
Időtartam1 óra 42 perc
Kiadási dátum2018. augusztus 31
RendezőAneesh Chaganty
JátékosJohn Cho, Debra Messing, Joseph Lee
MűfajDráma, rejtély, thriller
Értékelés91% (korhadt paradicsom)


7.6 / 10 (IMDb)

7. Végső cél (2000)

Mit tennél, ha képes lennél magadra látni a halál napját?

Ez történt a filmmel Végső állomás amely a halála elől menekült diákcsoportról szól. A halál angyala azonban nem hallgatott el, és továbbra is veszélyeztette biztonságukat.

A filmet 2000-ben adták ki, és James Wong rendezte. A színészek is elég híresek, köztük Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith és még sokan mások.

InformációVégső állomás
Időtartam1 óra 38 perc
Kiadási dátum2000. március 17
RendezőJames Wong
JátékosDevon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith
MűfajHorror, Thriller
Értékelés34% (korhadt paradicsom)


6.7 / 10 (IMDb)

8. Pszicho (1960)

Minden idők egyik legjobb thrillere, amelyet meg kell nézned Pszicho ezt, banda. Először 1960-ban jelent meg, rendezője Alfred Hitchcock.

A Psycho a modern idők legjobb thrillereinek példájává válhat. Különösen a fürdőszobában elkövetett gyilkosság, amely nagyon legendás.

Ez a film egy titkárnő történetét meséli el, aki elszalad egy motelbe, és találkozik egy szadista gyilkossal. Pszicho nyert Legjobb film, Legjobb színész, és Legjobb női mellékszereplő.

InformációPszicho
Időtartam1 óra 49 perc
Kiadási dátum1960. szeptember 8
RendezőAlfred Hitchcock
JátékosAnthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles
MűfajHorror, Rejtély, Thriller
Értékelés97% (korhadt paradicsom)


8,5 / 10 (IMDb)

9. Egy csendes hely (2018)

A következő az Egy csendes hely amelynek tudományos-fantasztikus története és szörnyű légköre van, a banda. A filmet John Krasinski rendezte, aki szintén önmagát és Emily Bluntot játszotta.

Ez a film nagyon feszült légkört biztosít, mert a hang nagyon halk, és a szívét is megdobogtatja. A Csendes Hely különféle díjakat kaphat.

Többek között Az év legjobb 10 filmje, Hollywood Sound Award, Játékfilm - Effektek / Foley, és még sok más. Hiányos, ha nem ezt a legjobb thrillert nézed.

InformációEgy csendes hely
Időtartam1 óra 30 perc
Kiadási dátum2018. április 6
RendezőKrasinski János
JátékosEmily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds
MűfajThriller, Horror, Sci-Fi
Értékelés95% (korhadt paradicsom)


7,5 / 10 (IMDb)

10. Sikoly (1996)

Végül a filmsorozat Sikoly ami nagyon legendás, és mindig képes a közönséget megidézni a félelemtől. Első filmsorozata 1996-ban jelent meg, Wes Craven rendezésében.

Elmeséli a Ghostface néven ismert szadista gyilkos történetét. Ma ez a karakter mindig is népszerű Halloween jelmez volt.

Scream díjat is kaphatott as Legjobb film, Legjobb színésznő, Legjobb írás, és még sok más. A Scream alkalmas arra, hogy megnézhesd, ha meg akarod nézni a legjobb thrillert, bandát!

InformációSikoly
Időtartam1 óra 51 perc
Kiadási dátum1996. december 20
RendezőWes Craven
JátékosNeve Campbell, Courteney Cox, David Arquette
MűfajThriller, Horror, Rejtély
Értékelés79% (korhadt paradicsom)


7,2 / 10 (IMDb)

Ott van a legjobb thriller film amelyet látnia kell, ha szereted a kihívást jelentő dolgokat. Melyik filmek képesek megijeszteni, banda?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Legjobb film vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found