Hogyan lehet távoli android okostelefont számítógépről internet nélkül

Szeretné (távirányítani) Androidját közvetlenül a számítógépéről vagy a laptopjáról? Így távolíthatja el az Android okostelefont a számítógépről.

Közvetlenül a számítógépéről vagy a laptopjáról szeretné irányítani az Android készülékét? A következő módszereket használhatja. Ez a módszer a távoli Android okostelefonra PC-s számítógépről is elvégezhető, anélkül, hogy internet-hozzáférést igényelne, miközben vezérlik.

Természetesen azáltal, hogy androidos okostelefonját közvetlenül a számítógépről vezérli, sok dolgot megkönnyít. Kezdve a WhatsApp, a BBM, a LINE üzenetek megválaszolásától, az Android-on, de számítógépen vezérelt játékok játékától és még sok minden mástól. Hogyan kell távoli Android számítógépről? Itt van a teljes áttekintés.

Hogyan távolítsuk el az Android számítógépet

Mielőtt elkezdené vezérelni az Android okostelefont számítógépről vagy laptopról, először le kell töltenie néhány dolgot. Ha letöltötte, akkor csak a következő lépéssel folytathatja.

  • Töltse le az alkalmazást Mobizen tükrözés és telepítse az Androidra. Alkalmazások termelékenysége RSUPPORT Co., Ltd. LETÖLTÉS
  • Töltse le is Mobizen PC-hez és telepítse a számítógépre vagy a laptopra.

    Alkalmazások termelékenysége RSUPPORT Co., Ltd. LETÖLTÉS
  • Futtassa a Mobizen Mirroring alkalmazást, és először regisztráljon. Ha már van fiókja, megteheti Belépés.

  • Ha regisztrált vagy Belépés, elkezdheti az Android vezérlését a számítógépről. Kattintson a gombra Indítsa el a Mobizent.

  • Csatlakoztassa az Android okostelefont egy laptophoz vagy számítógéphez adatkábel segítségével. Győződjön meg róla, hogy aktiválta USB hibakeresés. Amikor megjelenik Engedélyezi az USB hibakeresést?, kattintson a gombra rendben.

  • Most nyissa meg a Mobizen for PC alkalmazást, majd válassza ki Android távirányító.

  • Írja be a korábban létrehozott e-mailt és jelszót. Ha rákattintott Csatlakozás.

  • Értesítés jelenik meg az Android rendszerén. Értesítés A Mobizen Mirroring elkezdi rögzíteni mindazt, ami a képernyőn megjelenik, Kattintson a gombra Indítás most.

  • Automatikusan vezérelheti az Androidot a számítógépéről.

  • A következő távoli képernyőkép Android laptopról:

Így lehet irányítani az Androidot számítógépről. Ha van rá módod távoli Android bármely más laptopról Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Ez a módszer nem igényel internetkapcsolatot, ha adatkábellel csatlakozik. Szüksége lesz azonban internetre, ha adatkábel nélkül szeretné futtatni az Android-ot egy számítógépről.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found