hogyan lehet javítani a videó minőségét további alkalmazás nélkül

A videofelvételed eredménye ingatag, más néven ringató? Könnyen stabilizálhatja további videoszerkesztő alkalmazások nélkül!

Az Android okostelefonok többsége ma már kiváló minőségű kamerákkal van felszerelve, amelyek fantasztikus képek készítésére képesek. Nem csak fotók, hanem az okostelefon kamerák minősége is szuper tiszta videofelvételek készítésére képes videokamera magas színvonalú.

Minél magasabb az FPS (képkocka másodpercenként), amelyet okostelefonos kamera rögzíthet, annál jobb a videó minősége. Sajnos a jó fényképezőgép-specifikációk nem garantálják a jó videofelvételt. A felvevő képessége a videó eredményeit is befolyásolja. Gyakran sok mozgás és instabilitás a kamera tartásakor videót eredményez ingatag aka shake.

Ne aggódjon, nagyon könnyen kijavíthatja a rossz videóeredményeket az Android rendszerén. Nincs szükség további videoszerkesztő alkalmazásokra, ezúttal az ApkVenue megosztja a tippeket hogyan lehet javítani a videó minőségét Androidon. Ebben az esetben hogyan stabilizálhatom a videót ingatag aka remegés aka sok sokk

  • Hogyan lehet megszabadulni a videohangtól az összes Androidon
  • Brutálisabb! YouTube Az összes videofelvétel törlése
  • 10 legjobb videohívási alkalmazás 2020, alkalmas online találkozókra!

Hogyan lehet javítani a videó minőségét Androidon további alkalmazások nélkül

Fotó forrás: Forrás: RS-Tech

Jobb. A videók fejlesztéséhez nincs szükség videoszerkesztő alkalmazásra vagy más kiegészítő alkalmazásra ingatag. Csak a Google Fotók egyik funkcióját kell kihasználnia. Igen, ennek az alapértelmezett alkalmazásnak, amely feltétlenül az Ön Android-ján van, van egy olyan funkció, amely javíthatja és javíthatja a videó minőségét. Kövesse az alábbi lépéseket:

  • Nyissa meg az alkalmazást Google Fotók ami minden bizonnyal elérhető az Android okostelefonon.
  • Válasszon egy videót ingatag hogy meg akarja javítani aka stabilizálni.
  • Miután megnyílt a videó, válassza ki vagy nyomja meg az alábbi képen látható piros mezőhöz tartozó hamburgerszerű ikont.
  • válassza STABILIZÁLJ.
  • Az alkalmazás elindítja a folyamatot stabilizáló. Ebben a szakaszban csak arra kell várnia, hogy a videó stabilizálódjon.
  • Videód sikeresen stabilizált, a videó állapota így változott STABILIZÁLT.

Ez az hogyan lehet javítani a videó minőségét Androidon, azaz stabilizálja a videót ingatag további videoszerkesztő alkalmazások használata nélkül. Élvezheti az izgalmas pillanatokat tartalmazó videókat jobb minőségben, mert nem ingatag újra. Könnyű, igaz? Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found