10 vámpírfilm, amelyek nem kevésbé izgalmasak, mint a szürkület

Unja ugyanezt a filmet? Próbáljon meg vámpírokról szóló horrorfilmeket nézni. A hátborzongatón kívül néhány legjobb vámpírfilmnek vannak érdekes problémái is, amelyeket nem szabad kihagyni!

Vámpír olyan lény a mitológiában, amely úgy él, hogy megeszi az élet lényegét más élőlényektől.

Maga a vámpírtörténet az ókori Görögországból származik Nekrofóbia vagy félelem, hogy egy halott kontrollálhatatlan. Ez a félelem idővel súlyosbodik.

A vámpírfilmek a különböző történetek fejlődésével egyre változatosabbá váltak. Ha rajongsz a horror és a vámpír műfajokért, amelyeken szerelmi történetek vannak, íme 10 vámpír film, amelyet érdemes megnézned!

A legjobb vámpírfilmek, amelyeket meg kell nézni

Ha szereted a horrorfilmeket, ne nézd meg egyedül. És ne felejtsen el elkészíteni egy internetes csomagot a következő vámpírfilmek megtekintéséhez. Szeretne streamelni vagy letölteni? Ingyenes!

1. Drakula

Rendezte Francis Ford Coppola (Apokalipszis most, Keresztapa-trilógia), Drakula meséljen egy élettörténetet Drakula gróf regényből Bram Stoker azonos címmel.

1897-ben játszott, fiatal ügyvéd, Jonathan Harker (Keanu Reeves), Erdélybe ment, hogy megbeszélje a felvásárlást ingatlan Dracula Londonban a kollégáktól, Renfield, aki megőrült.

Reeves szereplése ebben a vámpírfilmben nagyon sima. Mert ebben a 2 órás, vámpírokról szóló horrorfilmben sikerült életre hívnia a szerelmi háromszög történetét saját maga, Dracula és menyasszonya között.

2. Alvilág

Alvilág az Underworld sorozat első vámpírfilmje lett. A fő cselekmény a vámpírok és a likánok közötti viszályra összpontosít, amely két generáció óta létező ősi lényfaj.

Selene (Kate Beckinsale), a Halálosztó, nagyon ambiciózus befejezni a likánt, mert 600 évvel ezelőtt meggyilkolta családját.

Miközben egy új golyót vizsgál, amely vámpírokat képes megölni, Selene találkozik Michael Corvinus, az emberre Lycan vadászott. A makacsról ismert Selene kezd beleszeretni és megpróbálja megmenteni.

3. Interjú a vámpírral: A vámpír krónikák

Dracula mellett a 90-es évek vámpírfilmje, amely horror témát vesz fel gótikus a másik az Interjú a Vámpírral: A vámpír krónikák. Ez a film egy lépcsőfok Brad Pitt hollywoodi siker elérésében, mert utána filmben ért el sikereket Se7en (1995) és Harci Klub (1999).

Miután vámpírként élte meg az élet fordulatait, Louis nevű lánnyal találkozott Claudia (Kirsten Dunst), aki pestisben haldoklik. Louis vámpírrá változtatta Claudiát is, és új életet kezdett vele.

4. Drakula elmondhatatlan

Drakula elmondatlan film a reneszánsz idején játszódó vámpírokról. Ez a film az életről mesél Vlad Tepes, Wallachia és Erdély hercege.

Ő ismert "Impaler Vlad" miután áldozatok ezreit mészárlással döfte meg. Egy nap Vlad és katonái megtalálják a folyóban sodródó oszmán katona sisakját. Követi a folyó áramlását, és egy barlangot talál, és humanoid lények támadják meg, akik megölik Vlad csoportját.

5. Van Helsing

A regény szereplői ihlették Bram Stokercímű vámpírfilm Van Helsing nevű szörnyvadász történetét meséli el Gabriel Van Helsing (Hugh jackman) a Vatikán megbízta Valerious utolsó utódjának segítésével Drakula erdélyi felszámolásának missziójában. Nevű szerzetesével együtt Carl (David Wenham), Van Helsing megkezdi útját Romániába.

Erdélyben Velkan Valeriousot megölték egy vérfarkas csapdába ejtésével és meggyilkolásával, és Anna (Kate Beckinsale) nem sokkal Van Helsing érkezése után megtámadta Dracula menyasszonya. Ez a vámpírfilm teszi jó hangulatba a légkört!

6. Bizánc

Neil Jordan, aki az Interjú a vámpírral című eposzt rendezte, majdnem 20 évvel később egy másik filmet készített ugyanabban a műfajban, Bizánc. Ez a vámpírfilm két nő történetét meséli el, Eleanor (Saoirse Ronan) és az anyja Clara (Gemma Arterton).

Ez a film bemutatja ennek a vámpír anya-fiúnak az 1800-as évekbeli dinamikáját. Illusztrálja, milyen nehéz túlélni egy modern patriarchális társadalomban, amely tükrözi a múlt rossz emlékeit, amelyek szenvedést okoztak számukra.

7. Csak a szerelmesek maradtak életben

Csak szeretők maradtak életben nevezett zárt művész nézőpontját vegye fel Adam (Tom Hiddleston), aki szintén vámpír. Egészen más, mint a többi vámpírfilm.

Fizetett azért, hogy minél távolabb maradjon a világtól. Ott csak két emberrel foglalkozott, akiket hívott zombik, bizonyos igények és igények biztosítására, mint például a szüreti gitárok, a vér és a speciális fagolyók.

8. Sötét árnyékok

Sötét árnyak egy komédia horrorfilm a vámpírokról. Ezt a filmet rendezte Tim Burton, valamint a főszerepet Johnny Depp, Eva Green, Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, és Chlo Grace Moretz.

9. Engedje be a megfelelőt

Egy jó történetanyag még mindig kiválóan fog kinézni különféle adaptációkban. Az egyik egy svéd író regénye, John Ajvide Lindqvist jogosult Engedd be a megfelelőt.

Az azonos címmel rendelkező vámpírfilmbe adaptálva ez a film egy vámpírlány és egy emberi gyermek közötti barátság történetét meséli el. A történet rendezetten van csomagolva, így képes összefoglalni a társadalom különböző problémáit az 1980-as évek sötét korszakában.

10. Mit csinálunk az árnyékokban

Ha belefáradt egy komoly vámpír kinézetébe, akkor ez az új-zélandi gyártású vámpírfilm furcsa szintű ravaszsággal szórakoztathat minket, de megnevettetni fog bennünket.

Ezt a filmet egy félig dokumentum formátumban mutatják be, amely egy vámpírok egy csoportjának szól, akik a modern időkben élnek, minden alkalmazkodási nehézségükkel.

A film nagy elismerést kapott, amikor először bemutatták Sundance Filmfesztivál. És azóta a film működik Jemaine Clement és Taika Waititi világszerte kezdték kiadni, bár korlátozottan.

Ezek az ajánlások a legjobb nézhető vámpírfilmekhez. Szóval, hogy van? Van egy film, amelyet meg akar nézni? Vagy van más vámpírfilm-ajánlásod? Írjon a megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found