hogyan kell kezelni azt a mobiltelefont, amelyet víz ér, hogy az ne haljon meg teljesen

A mobilod kifröccsent vagy leesett a vízben? Ne kapcsolja be gyorsan, tegye a következőket a vízzel érintkező mobiltelefon kezelésére, hogy a mobiltelefon ne rövidüljön meg.

Gyakran előfordul, hogy az okostelefonok vízbe esnek Teljes elhalt HP helytelen kezelés miatt. Valóban, a víz hátborzongató csapás az elektronikai termékeknél, mert elronthatja azonnal.

De talán még mindig megmentheti a víz által sújtott HP-t, ha megfelelő kezelést végez.

Szóval milyen kezelés? A következőkben az ApkVenue áttekinti, hogyan kell kezelni a víznek kitett mobiltelefont, mielőtt bekapcsolná. Garantáljuk, hogy mobiltelefonja nem hal meg teljesen!

Hogyan kell kezelni a vízzel érintkezett mobiltelefonokat, hogy ne haljunk meg teljesen

Valóban, ebben a korban sok vízálló okostelefon kering. Ha azonban nincs, ne engedje az okostelefont víznek kitéve ha még mindig szereti a mobiltelefonját.

De ha gondatlanul beteszi a HP-t a vízbe, talán néhány ilyen módon tehet érte mentse a HP-t. Csak hallgasson azonnal!

1. Ellenőrizze, hogy ki van-e kapcsolva

Miután a HP-t víz érte, minden bizonnyal az jut eszedbe ellenőrizze az állapotát, élet vagy halál. Annak ellenére, hogy a mobiltelefon továbbra is bekapcsolva marad, ha víznek van kitéve, célszerű azonnal csatlakozni kapcsolja ki a mobiltelefonját.

Mivel a víz természete mindig ellentétes az elektronikus tárgyakkal. Akkor minél hosszabb ideig hagyja bekapcsolva a mobiltelefonját a HP sérülésének lehetősége még nagyobb lesz.

2. Azonnal szerelje szét a mobiltelefonját

A kirakodás lényege itt nem az, hogy az okostelefon tartalmát a legkisebbre csíkozzuk le. Ha te kezdő az okostelefon szétszerelése esetén csak akkor kell eltávolítania az akkumulátort, ha nem egyedi, vagy vegye ki microSD és SIM kártya.

De ha személy vagy tapasztalt szétszerelni a HP-t, egyesével leveheti az okostelefont. Azután tegyen mindent egy száraz ruhára.

Ne feledje, győződjön meg róla, hogy megérti, mit csinál, ha szétszedi az okostelefont. Ne is növelje a kárt.

3. Szárítsa meg a külsejét

A belső ügyek befejezése után a következő dolgot kell tennie száraz ruhával tisztítsa meg és szárítsa meg a mobiltelefon külsejét. Lassan kell csinálnod, és ne mozdítsd el nagyon.

A HP túl sok vízzel történő megmozgatása valóban eredményez a víz átterjed a HP többi részére. Ez bizonyosan károsítja a mobiltelefonját Nehezebb.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Használjon Vacumm tisztítószert

Emlékeztetni kell, ne fújj okostelefon, amely víznek van kitéve, mert így lesz egyre mélyebbé teszi a vizet okostelefonját. Mindössze annyit kell tennie, hogy használja porszívó hogy vizet merítsen az okostelefonról.

5. Ideje szárítani

Ezután meg kell teljesen megszárad A mobiltelefonja, mielőtt újra használná. Különböző módszerek használhatók, amelyek közül az egyik mellesleg tegye a mobiltelefonját egy rizzsel töltött zsákba.

Miért rizs? Mivel a rizst olyan összetevőnek tekintik, amely képes felszívja a nedvességet gyorsan. Emellett rizst is talál mindenhol, még a konyhájában is kell lennie. Hagyja legalább a rizst a mobiltelefonján 2-3 napig Igen.

Vagy, szilikagél eszköz lehet a mobiltelefon szárítására is. Ha nem tudja, mi a szilikagél, akkor vásárláskor biztosan talál egy kis fehér tasakot elektronika és cipő.

6. Az elhatározási kör

Miután elvégezte az ApkVenue fenti lépéseit, itt az ideje meghatározni, hogy mi a mobiltelefonja továbbra is használható vagy már sérült. Próbálja meg újból összeszerelni azt a mobiltelefont, amelyet a víz eltalált.

Ha igen, próbálja meg újra bekapcsolni a mobiltelefont, még mindig be van kapcsolva, vagy mobiltelefon teljesen meghalt. Ha a telefon teljesen halott, akkor csak annyit kell tennie légy türelmes és fogadd el a valóságot hogy meg kell vásárolnia egy másik mobiltelefont.

De ha a mobiltelefon még mindig be van kapcsolva, próbálja meg megtenni némi ellenőrzés mint kipróbálni a mobiltelefon képernyőjét, gombjait, hangszóróit és a kikötők a mobiltelefonján.

Mit nem lehet elvégezni, ha mobiltelefonját víz éri?

Miután Jaka elmagyarázta a különféle dolgokat, amelyeket meg kell tennie, amikor a mobiltelefonját víz éri, hogy a mobiltelefonja ne haljon meg teljesen, ez egy dolog nem teheti meg. Kérjük, nagyon figyeljen srácok!

1. Ahogy Jaka mindig mondta, sohasem megpróbálja bekapcsolni a mobiltelefonját. Mivel az elektronikai termékek nagyon "ellenségesek" a folyadékokkal szemben.

2. Ne csatlakoztassa a mobiltelefonját elektromos energia.

3. Ne nyomjon meg egyetlen gombot sem. Csak a gombokat kell megnyomnia kikapcsolni ha még mindig él a mobilod. Mivel minél mélyebben nyomja meg a HP gombot, bejutni a mobiltelefonján lévő vízbe is.

4. Ne mozgassa túlságosan a HP-t. Mert ettől a mobiltelefon vize megmozdul és megérinti a többi alkatrészt.

5. Ne melegítse mobiltelefonját, például hajszárítóval vagy sütővel. Ne feledje, hogy a hő valóban károsítja a mobiltelefonját. Ne hagyja, hogy még a mobiltelefonját is károsítsa.

Ezek közül néhányat használhat, ha A HP vízbe csapott elkerülni Teljes elhalt HP. Az ApkVenue emlékeztet arra, hogy mindig vigyázzon, amikor mobiltelefonokat játszik, srácok, emlékeznie kell a helyre is, és emlékeznie kell a mobiltelefon állapotára.

Ne játsszon mobiltelefonján vízzel teli területen, annak ellenére, hogy a mobiltelefon nem vízálló.

De ha vízálló mobiltelefont szeretne vásárolni, íme Jaka listája:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Találkozunk!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found