5 bitcoin-termelő androidos játék, amelyek gazdaggá tehetnek

A Bitcoin egy virtuális pénznem, amely nemrégiben virágzott az interneten, annak ellenére, hogy a bitcoin már régóta létezik. A Bitcoin nem rendelkezik fizikai formával, mint a többi pénz, de a bitcoin értéke nem kisebb, mint a fizikai pénznem, csupán annyi, hogy a bitcoin értéke vagy ára nem az.

A Bitcoin a virtuális valuta újabban nemrég bumm az interneten, pedig a bitcoin már régóta létezik. A Bitcoin nem fizikai formában van, mint a többi pénz, hanem a bitcoin értéke nem kevésbé nagy a fizikai pénznemhez képest csak annyi, hogy a bitcoin értéke vagy ára nem mindig rögzített, de továbbra is tapasztalható csökkenés és növekedés, ezen kívül nem tudjuk megjósolni a bitcoin árának növekedését és csökkenését.

Szóval, hogyan lehet bitcoinokat szerezni? A bitcoin megszerzéséhez különféle módszereket használhat, kezdve a vásárlástól, a bitcoin előállító alkalmazásokon keresztül, és ezen keresztül is játékok bitcoin generátorok, mint egyesek játékok amelyet Jaka az alábbiakban áttekint. Ha már kap bitcoinokat, mit csinál? Természetesen vásárolhat és eladhat pénzt szerezni, mint egyesek Gazdagodjon csak a bitcoin játékával mostanában. Nos, azoknak, akik szeretnék kipróbálni játékokNézze csak meg a következőket, ki tudja, milyen szerencsés!

  • 5 módszer az ingyenes Bitcoin megszerzésére az Androidon | Gyors és 100% -ban működik!
  • Itt vannak a BitCoin vásárlásának egyszerű lépései
  • Bányászok! 5 Bitcoin alkalmazás az Androidon, le kell töltenie

5 Játszma, meccs Android előállító Bitcoin, amely gazdaggá tehet

1. Disznószárny

Malacszárny egy játékok Az Android meglehetősen egyszerű, és a játékosokat bitcoin formájában is megjutalmazza. Játszma, meccs ez nagyon könnyű valójában olyan egyszerű, hogy csak csukott szemmel lehet játszani! Ahhoz, hogy bitcoinokat kapjon a "Flap Pig" játék ez szükséges a játék megnyeréséhez. Ha úgy érzi, hogy elegendő bitcoinot készített, akkor megteheti PayOut. Annak ellenére, hogy könnyű, ez nem azt jelenti, hogy könnyen megkaphat tíz-száz bitcoinokat, természetesen mindezekre szükség van egy folyamatra.

2. Bitcoin milliárdos

Játszma, meccs Az Android a bitcoin második gyártója Bitcoin milliárdos. Bitcoin milliárdos meglehetősen csábító jutalmakat is kínál, ahol a bitcoinokat ingyen kapják, feltéve, hogy muszáj játssza le helyesen az utasításoknak megfelelően. Játszma, meccs ez is meglehetősen egyszerű, de elegendő kiszívja az elmét. Azok számára, akik akkor ingyenes bitcoinokat szándékoznak találni játék "Bitcoin Billionaire" lehet a legmegfelelőbb megoldás.

3. Érme csappantyú

Érme csappantyú Azt mondhatjuk játékok ami úgy néz ki játék "Angry Bird. Ban ben a "Coin Flapper" játék a játékosokat csak beosztották légymadarak természetesen, de vannak olyan kihívások vagy akadályok is, amelyekkel fel kell készülni. A nyereményből virtuális pénznem (bitcoin) lesz jutalma. Bár egyszerűnek tűnik, győz játékok ez nem könnyű ügy.

4. Blockchain játék

Blockchain játék Azt mondhatjuk játékok agytröszt, így természetesen megfelelő gondolkodásra van szükség a küldetés teljesítéséhez játékok ez. A játékosok csak összerakni valamit, egyszerű, de sokáig tart. Ban ben Blockchain játék is több szint létezik és fokozatosan befejezheti. A kapott díjakkal kapcsolatban nem kell aggódnia Blockchain játék is fog jutalmazó bitcoin elég nagy azoknak a játékosoknak, akik sikeresen teljesítik a játékot és az egyes szinteket.

5. Alien Run

Alien Run egy játékok ami nem kevésbé egyszerű és könnyű. Ban ben játék "Alien Run" Nagyon könnyen megkap egy bitcoin, csak az hiányzik játékok Ez a kapott bitcoinok meglehetősen kicsiek. De nem lesz nagy probléma, ha rendszeresen csináljuk. Amellett, hogy ingyen kaphat bitcoinokat, érezni fogja benne az izgalmat is játékok ez. A te munkád itt nagyon egyszerű és nem tart sokáig.

Ez 5 játékok Az Android bitcoinot termel, amely gazdaggá tehet. Azoknak, akik bitcoinokat kívánnak gyűjteni, de nincs tőkéjük, akkor ötöt játékok fent lehet a legmegfelelőbb megoldás neked. Biztos, hogy nem akarod kipróbálni?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found