3 módszer a jelszóval lezárt merevlemez feltörésére

Lezárta már a merevlemezt jelszóval, de elfelejtette a jelszót? Ha igen, a JalanTikus egy szoftvergyűjtemény a jelszót elfelejtő merevlemez-tartalom feltörésére.

Mivel a biztonság minden, azoknak, akik sok adatot tárolnak számítógépen vagy okostelefonon, barátságosnak kell lenniük Jelszó. Nem kivétel a merevlemezen, amely sok dokumentumot tartalmaz, például fényképeket, videókat vagy más dokumentumokat.

Csak néha elfelejtjük, mit Jelszó a merevlemezünket, hogy ne érhessük el és ne használhassuk a rajta lévő adatokat. Ne aggódj, JalanTikusnak módja van csapkod lezárt merevlemez Jelszó.

  • Hogyan javítsunk ki egy hibás vagy sérült merevlemezt, hogy az adatok ne vesszenek el!
  • 10 tipp egy olyan külső merevlemez kiválasztásához, amely nem sérül meg könnyen
  • Könnyű módszerek a RAM hozzáadására a számítógépen belső merevlemez használatával

Szoftver a Hackhez Jelszó Merevlemez

Ha merevlemez van telepítve titkosítással Jelszó, nehéz lehet kinyitni. Nincs konkrét módja a nyitásnak Jelszó zárolt merevlemez. Ennek oka az, hogy a meglévő BIOS automatikusan aktiválódik és kérést küld Jelszó.

De megpróbálhat feltörni Jelszó merevlemez a következő merevlemez-hack szoftver segítségével:

1. HDD feloldás varázsló

Azt mondhatjuk HDD feloldás varázsló van szoftver merevlemez feltörni a legkönnyebben használható. Eljárás szoftver ez az összes törlése Jelszó merevlemezek használják mesterjelszó. Töltse le a HHD feloldásának varázslóját.

Sajnálatos módon, szoftver csak a merevlemezen használható ÖTLET és SATA. Ne feledje, hogy a merevlemez azon adatai is törlődnek, amelyeket a HDD feloldó varázslóval feltörtek. Tehát, a HDD feloldásának varázslója szoftver amely alkalmas azoknak, akiknek merevlemezre van szükségük, mint a rajta lévő adatok.

2. Victoria HDD

A HDD feloldásának varázslójával ellentétben szoftverVictoria HDD nem törli a benne lévő adatokat. Szoftver Ez a merevlemez-feltörés úgy működik, hogy összegyűjti az összes rajta tárolt információt. Később megkaphatja az adatokat Jelszó amelyet használ. Töltse le a Victoria HDD-t innen.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Végső indító CD

Minden merevlemez fel van szerelve mesterjelszó hátha egyszer elfelejti Jelszó. Val vel mesterjelszó Remélhetőleg ez a felhasználók könnyedén megnyithatják a merevlemezt anélkül, hogy elveszítenék a rajta lévő adatokat. Töltse le az Ultimate Bood CD-t.

Ami a felhasználást illeti Végső indító CD a merevlemez jelszavának visszaállításához, nevezetesen:


- Töltse le az utolsó Ultimate Boot CD-t éget CD-re, és futtassa szoftvera CD-ről.


- Akkor gépeljen Kinyit, és válaszoljon 1. Írja be a fő jelszót.


- Ha működik, írja be DISPWD, és válaszoljon 1. Írja be újra a fő jelszót, és megnyílik a jelszóval zárolt merevlemez.

Nos, 3-mal szoftver korábban könnyedén feltörhette a jelszóval lezárt merevlemezt. Már nem kell aggódnia, ha elfelejti a használt merevlemez jelszavát. Ez akkor is hasznos, ha bármikor merevlemezt talál az úton tudod.. Hehe


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found