7 legforróbb felnőtt játék, amely izgatni fogja Önt, ne játssza őket böjt közben!

Itt van egy lista a legforróbb játékokról, amelyek izgatják Önt.

Forró jelenet a videojátékokban most nem csak kitaláció, mert most sok híres játék több beillesztette ezeket a jeleneteket színhely-övé. Megjegyzendő, hogy számos olyan népszerű játék létezik, amelyek forró jelenetekkel díszítik a történetet, például a játékban Halott vagy életben, tömeghatás, és így tovább.

Ezért ezeket a játékokat tilos kiskorú gyermekek számára játszani. Ezen játékok némelyikének forró jelenetei azonban szintén különleges vonzerőt jelenthetnek. Mert ez a fejlesztői oldal nem habozott behúzni ezek a jelenetek néhány játékban. Itt van egy lista a legforróbb játékokról, amelyek izgatják Önt.

  • 7 legjobb játék azoknak, akik utálják a játékot
  • 5 kiábrándító játék, amely drámai sikerrel járt a megjelenésük után
  • 12 Elfelejtett Old School online játék

7 legforróbb felnőtt játék, amely idegessé tesz, ne játsszon böjt közben!

1. Halott vagy él

Fotóforrás: Fotóforrás: gameondaily.com

A videojáték egyik vonzereje, hogy amikor a tengerparton tartózkodik, ott különféle gyönyörű nők találnak napozást bikinit visel. Valójában nem csak, hanem felfedezheti a strandot, hogy különféle érdekes dolgokat találjon, beleértve ezeket a nőket is.

2. Alfa protokoll

Fotóforrás: Fotóforrás: gamesradar.com

Alfa protokoll játék az egyik leg perverzebb játék, ez teszi ezt a játékot kevésbé ismertté, és általában rossz hírnevet szerez ** túl sok miatt forró jelenetek benne. ** A játék egyik legforróbb jelenete abban a jelenetben van, amelyet Sie készített Thorntonnal. Természetesen ez a játék jobban ismert a forró jelenetekről, mint a minőségről.

3. Sárkánykor

Fotóforrás: Fotóforrás: boost-mentality.cf

sárkánykor olyan játék, amelyet nem ajánlott kisgyerekekkel játszani. Miért van az, hogy? Mert ebben a játékban különféle forró jelenetek kerülnek bemutatásra, még egyszer vagy kétszer sem de sokszor Ezt az illetlen jelenetet mutatják be neked. Nem nehéz forró jelenetet találni ebben a játékban, mert a játék több szereplője ezt többször is meg fogja tenni egymással.

4. A boszorkány

Fotóforrás: Fotóforrás: gameskinny.com

A forró játékokról szólva hiányos, ha nem tartalmazza a játékokat A Boszorkány. Ebben a játékban különféle forró jelenetek találhatók, amelyek otthon érezhetik magukat a játékban, és a játék egyik legforróbb jelenete a Geralt Triss-szel. Háborítatlanul, egyszerre készítették ezeket a forró jeleneteket különböző helyeken.

5. Metro Last Light

Fotóforrás: Fotóforrás: fighterpilot7.deviantart.com

Ha szereted a játékokat titokzatos éjszakai légkör és tele van meglepetésekkel, akkor ez a játék elég ajánlott a játékhoz. De ha utálod a videojátékok forró jeleneteit, akkor inkább legyél ne játszd ezt a játékot mert benne különféle illetlen jelenetek lesznek a szereplők előadásában. Az egyik Arythom és Anna között van.

6. Mass Effect 2

Fotóforrás: Fotóforrás: link130890.deviantart.com

Sokan sajnálják, hogy egy olyan jó játék, mint a Mass Effect 2 miért mutat be néhány forró jelenetet benne. Annak ellenére, hogy e nélkül ez a játék valójában nagyon népszerű, tekintve, hogy a játékmenet nem unalmas, és a grafika fantasztikus. Az egyik legforróbb jelenet ebben a játékban Miranda Lawson és Sheppard.

7. Casanova Hotel

Fotóforrás: Fotóforrás: spriters-resource.com

Ahogy a neve is mutatja, ebben a játékban egy Casanova férfival fogsz játszani, aki egy szállodában száll meg. Aztán a szállodában különféle gyönyörű lányokat talál, akiket elcsábíthat, a csábítástól kezdve akkor randevúzhat az egyik lánnyal. De nem könnyű megszerezni ezeket a lányokat, mert előbb különféle küldetéseket kell teljesítenie.

Ez az 7 a legforróbb játékok közül, amelyek izgatnak téged a játék közben. Csak egy javaslat, nem szabad kiskorúakkal játszani ezt a játékot. És szigorú figyelmeztetés azoknak, akik kiskorúak, hogy ne játsszák ezeket a játékokat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found