200+ hűvösebb, vicces és legfrissebb fb állapot

Használhatja ezt a hűvös Facebook állapotokat, hogy sok lájkot szerezzen. Itt tekintheti meg a legfrissebb 2020 FB státuszszavakat.

Zavart már valaha, hogy a Facebook állapotfrissítései milyen klasszak, így rengeteget kaphat mint személy? vagy soha nem tett közzé fotót az FB-n érdekes felirattal, de mégis néhányat mint?

Jelenleg a Facebook lett az egyik legnépszerűbb közösségi média, amelyet a szíved tartalmának kifejezésére vagy a kód megadására használnak.

Sajnos nem mindenki képes olyan szavakat összeállítani, amelyek jó státuszt szereznek, hogy másokat ne érdekeljen a közvetíteni kívánt üzenet.

De ne aggódj! Az ApkVenue elkészítette az FB státuszszavak gyűjteményét, így sok bejegyzésed tetszik, vagy kódolhatsz is!

Az ApkVenue garantálja, hogy ez a hűvös FB státusz nagyon soká teheti a bejegyzéseit, és partnerévé válik pillantott miután feltette a szavakat a következő FB státuszra!

Hűvös és legújabb FB állapot 2020

Itt jön a vicces, romantikus, bölcs és gokil szavak gyűjteménye, amellyel a Facebook státusza lehet!

A következő szavakkal az FB státusz garantáltan sok lájkot fog szerezni. Alig várom, igaz? nézzük meg alább a klassz FB állapotot!

Cool FB állapota 2020

Először is, az ApkVenue az FB állapotok nagy gyűjteményével rendelkezik mint és 2020-as hozzászólások, amelyeket valóban kötelező feltölteni, bandázzon!

Amellett, hogy a Facebookon van, használhatja az alábbi FB állapot szót is, hogy hűvössé tegye WhatsApp állapotát, tudod! Mindenképpen akarod, igaz?

A bocs nem sértő szó. Pontosan sajnálom a bátorság szót az emberben, mert képes meghódítani önmagát.Ne feledje, amikor úgy dönt, hogy abbahagyja a próbálkozást, abban a pillanatban úgy dönt, hogy kudarcot vall.

Jobb, ha nem pazarolja az idejét arra, aki soha nem akarja feladni az idejét érted.A múlt nem fogja akadályozni a jövőtöket, mert a múlt már elmúlt. Ami akadályozza a jövőjét, te néha gyenge.A helyes út ismerete nagyon széppé teszi az életét.Gyakran elszalasztjuk a lehetőségeket, mert nem állunk készen.Egy álom sem túl nagy, és egyetlen álmodó sem túl kicsi.Soha ne becsüld alá azt, amit valaki más elkezd, mert soha nem tudjuk, mi lesz a vége.

Ne törődj valakivel, aki utál. Ne felejtsd el, hogy az életed nem másoknak való öröm.Ne keressen olyat, aki elfogadja magát olyannak, amilyen, hanem keressen olyat, aki jobbá és jobbá tehet.Minden véget érhet, az emberek megváltoznak. És tudod mit? Az élet nem áll meg.A barátok olyanok, mint egy szivárvány, mert szebbé tesznek téged, miután eső vihar ér el téged.Ne becsülje le a legkisebb dolgot sem. Mert lehet, hogy ennek az apróságnak nagyon értelmes jelentése van mások számáraA nagyon fájdalmas válasz az exnek, aki bántott téged, siker.Néha nincs szükség arra, amire vágynak, míg amire szükség van, az nem birtokolható. De biztos lehetsz benne, hogy Isten tudja a legjobban.Az életed tisztán a sajátod. Más emberek nem. Tehát az, akinek joga van választani, maga maga, nem pedig mások.Ne szokj meg más emberektől függően. Mivel a hálaadósságot nehezebb kifizetni, mint az anyagi adósságot.Igazából nem akarok elmenni. De úgy dönt, hogy elfelejti.Ne hagyd, hogy az utadba kerülő dolgok elérhetetlenné tegyék a kívánt dolgokat.Ne hagyd, hogy az, amit nem tudsz megzavarni, amit tehetsz.Az élet olyan, mint egy hegy. Folytatnunk kell és másznunk kell rajta, hogy felérjünk a csúcsra.A mondás szerint a legjobb tanár a tapasztalat. De van ennél jobb is, nevezetesen mások tapasztalataiból való tanulás a legjobb tanár.Az élet tökéletessége nem azon alapszik, hogy mennyi van, hanem mennyire van szüksége. "

Vicces FB állapota 2020

Szeretne egy vicces FB státuszt, amely másokat megnevettethet? Jaka is mindent előkészített, tudod! Valójában ezt a vicces klassz FB státuszt vicces felirattá teheti az Instagram, banda számára.

Amikor megszakad, van egy modusoló, aki késői hősnek álcázza magát számodra. Óvakodik.Aranyos, de az állapotfrissítések egy darabig folynak, és a világnak tudnia kell a teljes drámáról.Valójában az álmosságot nem az alváshiány okozza. De mert túl gyorsan keltem.Állapotfrissítések - ha mersz közvetlenül beszélni - nem veszi észre, hogy ő sem mer közvetlenül beszélni.

Amikor valakinek van bátorsága bízni benned, a jelek a következők: 1) kedvel téged 2) ne először menj a GRan-hoz, olvasd el korábban az 1. számot.Ha az élet könnyű lenne, nem gondolnád, hogy minden este megpróbálod kideríteni, miért vagy még mindig egyedülálló!A barátommal különböző meggyőződések miatt szakítottunk, biztos vagyok benne, hogy jóképű vagyok, de ő nem az.Manapság a menő színlelés király lehet. Saját szemében igen.Nem minden férfi JUCKS. Hidd el, a FÖLD minden sarkán vannak jó emberek, de a probléma az, hogy a Föld KEREK.A reggeli futás egészségessé teszi testét, az elmédben való futás egészségesé teszi testvéred szívét.Hoztam vizet a pohárba, de mindig kiömlik. Rendetlen vagyok, ha nincs mellettem.Drágám ... ma reggel nem tudtam enni, mert hiányoztál, délután nem ettem, mert rád gondoltam, éjjel pedig nem tudtam aludni az éhség miatt.

Van barátnőd, és még mindig ideges vagy minden nap? Elegánsabb egyetlen eszköz. Galaunya csak tegnap este, csak vasárnap.Meg kell sötétedés után jön a fény. Nem szakítás után jelent meg egy zavaró állapotfrissítés. Ez azt jelenti, hogy sötétedés után sötétedik.Soha ne add fel, ne felejts el imádkozni, de kérlek, ne azt szerezd, amit akarsz.Csak 1, amit nem találtam, kereste a google-ban, mégpedig A TÁRGYAM.Nem tudom, kinek hiányzik az univerzum, csak annyit tudok, hogy nagyon hiányzol #aihsedap.Manapság a pénz nem minden. Mivel minden problémát ATM kártyával oldanak meg.Hidd el, a szoknya nem veszélyes, amíg nincsenek gyufák.Mi a különbség Andhika és köztem? Ha Andhikának hiányzik a zenekar, ha hiányzol.

Szeretlek. Ezért soha nem fejezem be az imádkozást a biztonságodért.Valójában valakinek a barátja is a barátnőnk, mert mi is emberek vagyunk.Az áldozati állatokat feláldozzák, a nyaka nem szakad el. Párkapcsolatunkban az az időszak, amelyet sokat áldoztunk, végül folyamatosan szakad.Ne hagyd, hogy a lány bármit is mondjon, mert ez azt jelenti, hogy el kell gondolkodnia azon, hogy ez mit jelent.Ha barátot akarsz szerezni, akkor 3 ng van, nevezetesen imádkozni, üzletelni és ugyanezt olvasni.Az előbbieknek virágot kell adni, hogy kicsit édesebbek legyenek, a bangke virágok jelentése.Nézz körül, Isten nagysága ez. Nézd meg a családodat. Ez Isten ajándéka. Nézz a tükörbe, ez Isten próbája!Ne beszélj az igazságosságról, ha még mindig sok a szingli, akik még nem szerettek.

Ha elveszíted, fáj a szívem, de a jelenléted még rosszabbá tette a sebeimet.A gyönyörű nők nem jelentenek garanciát kellemes életünkre, mi más rossz.

Hűvös rövid FB állapot

Szüksége van néhány jó és rövid szóra, hogy a Facebook státusza, banda? Pontosan így van! Az ApkVenue összefoglalta az FB jó állapotok rövid gyűjteményét is, amelyeket használhat.

Legyen elegáns ex, aki soha nem kér visszajelzést, de gyakran visszahívják.Az emberekkel randevúruhákat pár jelölt ihlette. A ruhák mindenütt ikrekMert egy napon azok, akik hűségesek vagytok ott, elveszítik azokat, akik mindig itt vannakHa nehézségekkel szembesül, nézzen szembe türelemmel, de ha FEJEZETTE akarja, akkor nem kell türelmesnek lennieNe hagyd ki nagyon, nem leszel erős. Hagyd, hogy hiányoljak, akkor is, ha hízok.Ha a vágyakozás olyan, mint a pénz, talán azért lettem a világ leggazdagabb embere, mert hiányoztálHa a türelem olyan tárgy, amelyet vásárolnak és eladnak, akkor a jelenlétedre való várakozásom hajléktalanná tettNe menj el valakivel, akinek az írása még mindig alay vagy tele van autotext-kel, csak az írás bonyolult, hogy milyen a barátnő.

Ne kövess el szamár hibákat. Tehát, ha holnap reggel késik az irodába való belépés, akkor ne késlekedjen (újra), amikor hazamegy.Közben azoknak a barátoknak, akik írni akarnak az FB falamra, elnézést kérek, mert az FB falamat festik.A neve is szerelem, néha egyesek csak ürügyként használják a szerelemreA neve is fiú, státusza dühös. Kérték, hogy találkozzon depresszióval, mert soha nem haragudott szemtől szembeAranyos, de az írás többnyire autotext. Ez még nem bonyolult. Mit szólnál randevúhozEgyetlen szerelem sem fut simán, kivéve az FTV-t.

FB Motivációs státusz

Annak érdekében, hogy bölcs és érett legyen, bölcs FB státuszt is létrehozhat egy sor motivációs szóval, amely más embereket, bandákat inspirálhat.

Azoknak az embereknek, akik szeretnék, hogy álmaik valóra váljanak, óvniuk kell magukat, hogy ne aludjanak el. (Richard Wheeler)Csak akkor gondolkodunk, amikor problémát ütünk. (John Dewey)Haragudni könnyű. De nehéz kivel haragudni, megfelelő mennyiségű haraggal, megfelelő időben, megfelelő helyre és megfelelő módon. (e Arisztotelész)Jobb harcolni és veszíteni, mint soha soha. (idézi Arthur Hugh Clough-t)

A tudatosság a nap, a türelem a föld, a bátorság a láthatár, a törekvés pedig a szavak gyakorlása. (WS Rendra)Gyertyák ezrei gyújthatók meg egy gyertyából, és a láng nem csökken. Hasonlóképpen, a boldogság soha nem fog csökkenni annak ellenére, hogy megosztott. (Siddharta Gautama)Ahhoz, hogy megértsük az ember szívét és elméjét, ne azt nézzük, amit elért, hanem azt, hogy mi akar lenni. (Kahlil Gibran)Életünk sikere szempontjából a legnagyobb veszélyt nem az égig érő eszmék függesztése jelenti, hogy képtelenek legyünk ezeket teljes mértékben megvalósítani; de abból fakad, hogy az ideálokat túl laposra állítják, hogy könnyen megvalósíthassák őket. (Michelangelo)Kezdje azzal, ami helyes, és nem azzal, ami elfogadható. (Franz Kafka)Ez az én egyszerű „vallásom”, nem igényel kolostort és filozófiát. Az elme és a szív kolostorrá válik; filozófiájává vált a kedvesség. (Dalai láma)Az emberek nem lusták. Csak impotens céljaik vannak, vagyis nem inspirálják őket. (Anthony Robbins)Soha nem leszel boldog, ha folyamatosan azt keresed, ami boldoggá tesz; Soha nem fogsz élni, ha az élet szó értelmét keresed. (Albert Camus)

Nem szabad feladni, bármi történik is veled. Úgy értem, hogy mindent, ami veled történik, lendületként kell használnod, nem pedig alacsonyabban (Bob Marley)A hülye ember olyan, mint egy tehén. Méretében nő, nem bölcsességében. (Buddha)"Ebben az életben nem mindig tudunk nagy dolgokat csinálni. De sok apró dolgot nagy szeretettel tehetünk. (Teréz anya)

Szeretem az FB státuszt

Szeretné kifejezni a szívét, hogy érzékeny legyen? Vagy FB-bejegyzést akarsz tenni csalódás szavakkal valakinek, bandának?

Nos, itt az ApkVenue összefoglalja a szeretet iránti remek állapotok gyűjteményét, hogy feliratot készítsen a Facebookon. Figyelj, menjünk!

A szerelem ajándék. De rosszul kezeljük és addig nézzük, amíg katasztrófának tűnik.Lehet, hogy a szem rosszul néz ki, a száj rossz szót mondhat, de a szív soha nem téved.Inkább úgy döntök, hogy folytatom önt, bárhová is megy. Mert nehezebb olyan embert találni, mint te.Igazából nem akarok elmenni. De úgy dönt, hogy elfelejti.Ha egy nőt úgy kezelsz, mint egy hercegnőt, akkor egy napon a szíved királyságának királyává válsz.A szívfájdalom Isten egyik legjobb módja, hogy megmentse a rossz emberektől.

Az őszinteség olyan kincs, amelyet egyszer nehéz megtalálni. Ha vannak barátaid vagy karwayanjaid, munkatársaid, partnereid, házastársaid vagy akár közeli barátaid, akkor vigyázz rá. Ne engedd el. Mert amikor elveszítjük, nagyon nehéz megtalálni az ilyeneket.Nem könnyű elrejteni az érzéseket. Légy kicsit türelmes és imádkozz tovább. Egyszer lesz egy boldog nap, amely magától eljön.A szerelem olyan játék, amely fáj és darabokra tör, mielőtt találsz valakit, aki újra össze tudja rakni az egészet.Tetszik a szemem, amikor rájuk néz, tetszik a nevem, amikor felhívod őket, szeretem a szívemet, amikor szereted őket, és szeretem az életemet, amikor benne vagy.Nem szeretném, ha hallanád, hogy szeretlek, de azt akarom, hogy úgy érezd, anélkül, hogy mindig mondanom kellene.Az otthona akarok lenni. Az a hely, ahová visszatér, bármennyire is megy, bármennyire szép is megismerkedett.Nem érdekel, hogy a távolság elválasztott minket, mert hiszem, hogy a szeretet nagyobb, mint a távolság.A szerelem egy ige. Aminek biztosan cselekednie kell. Ezért kell a szerelemnek egy folyamat. Ez a folyamat pedig időt vesz igénybe.

Hogyan tudok aludni, ha ilyen későn még mindig a fejemben kavarogsz?Nehéz már elhinni, amikor a szíved már annyiszor megtört.Elég idős vagyok ahhoz, hogy megbocsássak neked, de már nem vagyok olyan ostoba, hogy bízzak benned.Szívemet darabokra törtétek, és mindig megpróbálom újra összerakni, pedig a végén megint elpusztítjátok.Az egyetlen dolog, ami szomorúbb, mint a gyűlölet, a figyelmen kívül hagyás.Amikor nem gondolsz komolyan velem, akkor a legjobb, ha nem közeledsz, és nem teszel egy lépést sem előre.

Hűvös FB állapot, sok lájk

Szeretné elkészíteni olyan státusz, amelyet sok ember szeret? Aztán megteheti másolás beillesztés az FB státusz szavai, amelyeket az ApkVenue készített alább!

Annak ellenére, hogy mindketten nők, a kuntilanak szerényebben öltöznek, mint a mai ABG.Álmodozz arról, amiről álmodni akarsz, légy az, amire vágysz, mert talán ez csak egy álom.Hisz Darwin evolúcióelméletében? Eleinte nem hittem el, de miután barátkoztam veled, hinni kezdtem Darwinban.A szépség viszonylagos, de a csúfság abszolút.

A szép vagy jóképű viszonylagos, a kamera helyétől és a fényerősségtől függően.A kudarc késleltetett siker? Ha kudarcot vall, akkor csak kudarcot vall, a siker azért van, mert folyamatosan próbálkozik, nem pedig a kudarc miatt.Csodálkozom azokon a kutatókon, akik fáradságosan keresik az ősi helyszíneket a talaj ásásához, annak ellenére, hogy csak annyit kell tenniük, hogy megnyitják a Google-t, majd beírják a régészeti lelőhelyeket.Próbáld meg megkérdezni az imbolygó füvet, és milyen őrült leszel.Kérjük, legyen óvatos, ha csendes barátja van, mert nem tudja, mikor titokban megcsal.Közmondás: A borús nem esőt jelent, hanem ugyanaz, mint a szingli, nem azt jelenti, hogy nem árul.Kutatások szerint minél szebb egy ex, annál erősebb a gravitációs erő.Mit kereshetnék még, míg egyedül benned találtam okot arra, hogy éljek, hogy boldog legyek veled.

Esős ​​nap, csak nézz ki az ablakon! Számolja meg az égből hulló vízcseppeket! Ennyire szeretlek.Remek emberek azok, akik beismerik hiányosságaikat. Kevésbé csúnya, kevésbé ostoba, kevésbé szegény ember vagyokNe sírj el azzal, hogy távozol, kérlek, azonnal fizeld vissza az adósságodat.Az okos emberek szélriasztót, a koboldok szélolajat isznak.Korábban volt egy nagyon aranyos lány, de hogy van ez egy kecske a szomszédban?Vegyen le egy zuhanyt, hogy a csúnya kikopjon.Adóbölcsen, a rossz emberek adót esznek, az őrülteket nem hívják meg.Később, ha motorozik, tartson meg engem, félek, hogy leesik, ha elesik, akkor szemetelésre gondolnak.

Légy önmagad, ha csúnya vagy, akkor légy hálás a csúnyaságodértA randevú új szleng azt állítja, hogy apa-anya házasságban él.Ha elakadt, akkor nem kell dudálnia? a kürt simává teszi az utat? NORAK!.Kezdje el emlékezni az exre, aki elõttünk haladt, elhallgattatta a szerelmet!Az egyedülállók valójában nem magányosak, de nem kapnak kellő figyelmet a szeretett emberektől.Ha látod, hogy egy lány sír a kertben, és egyedül játszik a mobiltelefonján, ne lépj hozzá, már az is pozitív, hogy intelligencia.Ó, Allah, adj egy kis eltartást, hogy vegyek egy falatot rizst ... a többi egy Tiburon Car, I-Pad és Tanah vásárlására szolgál.Imádkozz, mert csak imádsággal lesz nyugodt és fényes az életed, de ha imádkoztál, és a légkör körülötted még mindig sötét, az azt jelenti, hogy nem fizettél villamos energiáért.

Azokat, akik randevúznak, kockáztatnak a dömping miatt, ha egyedülálló emberek vannak a randevúk kockázatának.Ha magasságunk mérésekor levesszük a cipőnket, miért nem vesszük le a ruhánkat, amikor mérjük a súlyunkat?Az FTV-n egy ojeg dolgozó barátnő lehet, a való életben sok barátnő dolgozik, akik taxisofőrként dolgoznak.

Hűvös angol FB állapot

Szeretne létrehozni egy FB státuszt, amely sok megjegyzésre hív fel? Ha igen, használhatja az angol státuszt, amely okosabbá teheti Önt is, banda!

A kudarc késlelteti a sikert, a hazugság pedig az őszinteséget. Fordítás: A kudarc késlelteti a sikert, a hazugság pedig az őszinteséget Ha valaki csúnyának hív, akkor ne ess kétségbe, mert nem feltétlenül hazudik az illető. Fordítás: Ha valaki csúnyának hív, akkor ne ess kétségbe, mert az a személy nem feltétlenül mond hazugságot. Ne félj kinyílni. Fel kell szólnia, hogy meghallgassa! Fordítás: Ne félj nyitni. Beszélnie kell, hogy meghallgassák! Az élet játék, játszd el. Az élet kihívás, felelj meg neki. Az élet lehetőség, ragadja meg.

Fordítás: Az élet olyan játék, amelynek akadályai vannak, és ha van rá lehetőség, meg kell ragadnunk. És ha a szíved egy szép és hűséges szeretetre vágyik, engedje meg, hogy ma Isten bemutasson téged azzal a finom lélekkel, akinek arca csillogott álmaidban Fordítás: És ha a szíved egy szép és hűséges szeretetre vágyik, akkor ma mutasson be Isten egy kedves lélekkel, akinek arca gyakran ragyog álmaidban. Loved nem tesztelhető csókokkal, de a finom kivágás a testor. Fordítás: A szerelmet nem csókkal lehet tesztelni, hanem finom érzésekkel. A világ legjobb érzése, ha tudod, hogy valójában jelentesz valamit valakinek. Fordítás: A világ legjobb érzése, ha tudod, hogy valami értelmes vagy valakinek. A valódi hatalom nem üt, hanem egyenesen a lényegre.

Fordítás: A valódi erő nem üt be erősen, hanem pontosan a célba ér. Azt hiszem, álmodunk, hogy ne kelljen olyan sokáig külön lennünk. Ha visszatérünk egymás álmaiba, akkor folyamatosan együtt lehetünk. Fordítás: Azt hiszem, álmodunk, hogy ne kelljen olyan sokáig külön lennünk. Ha egymás álmaiban vagyunk, akkor folyamatosan együtt lehetünk. Legyen erős fal a nehéz időkben, és mosolygós nap legyen a jó időben. Fordítás: Legyen erős fal, ha nehéz idők vannak. Legyen mosolygós nap, amikor jók az idők. Ne hibáztasd a múltadat, mert a múlt soha nem fog megváltozni. Fordítás: Ne hibáztasd a múltadat, mert a múlt soha nem fog megváltozni. Minden sikeres embernek meg kell buknia. Ne féljen a kudarctól, mert a kudarc a siker része.

Fordítás: Minden sikeres embernek van kudarca. Ne félj a kudarctól, mert a kudarc a siker része. A nevetés egészséges, különösen, ha nevetsz magadon. Fordítás: A nevetés egészséges, különösen, ha elneveti magát. Kérlek, ne légy olyan, mint a többiek. Bizonyítsd be nekem, hogy más vagy. Mutasd meg, hogy érdemes harcolnod Fordítás: Kérem, ne legyen olyan, mint más emberek. Bizonyítsd be nekem, hogy más vagy. Mutasd meg, hogy te vagy az, akiért érdemes harcolnod. Ha ugyanaz a sziklát dob ​​el, ne dobd vissza neki. Kérem, válaszoljon mosolyogva, és dobjon neki virágot, de próbálja dobni a fazékkal. Fordítás: Ha valaki dob egy követ, ne dobja vissza neki. Tehát válaszoljon mosolyogva, és dobjon rá virágot, de próbálja meg dobni az edényt is.

Ez egy gyűjtemény volt klassz FB státusz amelyet Jaka készített neked! Remélhetőleg egyre híresebb leszel a Facebookon! szerencsére ő is érzékeny az ön állapotára!

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól.

Olvassa el a cikkeket is Facebook állapot vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found