Hogyan lehet megváltoztatni a Facebook, a WhatsApp és az Instagram megjelenését az Androidon kódolás nélkül

Unja a Facebook, a WhatsApp és az Instagram alkalmazások megjelenését? Így módosíthatja a Facebook, a WhatsApp és az Instagram megjelenését kódolás nélkül.

Amióta először bemutatták, Facebook hogy az eddigi legjobban használt közösségi média hálózat legyen. Még a fölényének is köszönhetően Mark Zuckerberg, A Facebook vezérigazgatója az Instagram és a WhatsApp felvásárlásához.

Kétségtelen, hogy az okostelefonodon biztosan vannak Facebook, WhatsApp és Instagram alkalmazások, igaz? Hogy ne unja meg ezeket az alkalmazásokat, itt van JalanTikus hogyan lehet kódolás nélkül megváltoztatni a Facebook, a WhatsApp és az Instagram megjelenését.

  • 2 biztos módszer a Facebook-videók letöltésére Android-on
  • Fotók és videók letöltése az Instagram történetekre
  • 6 módszer a WhatsApp-üzenetek elolvasására látható kék nélkül

Gyerünk, változtass az alkalmazás megjelenésén!

Akárcsak egy új megjelenést adó Android-okostelefon indítója, természetesen azt is szeretné, hogy egy alkalmazás új megjelenéssel bírjon, nem? Ehhez általában képesnek kell lennie kódolás az alkalmazás módosítására. De a JalanTikus egy egyszerű módja annak, hogy a Facebook, a WhatsApp és az Instagram alkalmazások megjelenését Facebook Messengerre változtassa anélkül, hogy bonyolult lenne.

Hogyan lehet megváltoztatni az alkalmazás megjelenítését kódolás nélkül

Ahhoz, hogy a Facebook alkalmazás megjelenését WhatsApp-ra váltsa kódolás nélkül, csak telepítenie kell az alkalmazást Párhuzamos tér. Igen, kezdetben a Parallel Space-t csak az Android-alkalmazások másolására használták kódolás nélkül, de most már a Facebook, a Facebook Messenger, a WhatsApp megjelenésének megváltoztatására is használható az Instagram-ra.

Töltse le a Parallel Space APK-t

Apps Developer Tools Parallel Space LETÖLTÉS
  • A Párhuzamos tér telepítése után automatikusan alapértelmezett Online talál Facebook, Messenger és WhatsApp alkalmazásokat alapértelmezett. Ezután csak hozzá kell adnia az Instagram gombot egy gombnyomással Clone Apps a negatívum az.
  • Még mindig a párhuzamos térben, elcsór balra találni Theme Store. Itt a Facebook, a Facebook Messenger, a WhatsApp és az Instagram témáinak nagy választéka található. Válassza ki a kívánt témát, majd a rendszer megkéri, hogy töltse le a Google Playről.
  • A kívánt téma telepítése után kattintson a témára, és várja meg, amíg az észlelési folyamat befejeződik. Ezután kattintson a gombra Aktiválja ezt a témát.
  • Ezután csak meg kell nyitnia a Facebook, WhatsApp vagy Instagram alkalmazást a Parallel Space alkalmazásból. Ezután a megjelenés a választott témának megfelelően változik.

Hogyan, könnyen, nem így lehet megváltoztatni a Facebook, Instagram és WhatsApp alkalmazások megjelenését? Kódolás nélkül könnyedén megváltoztathatja a Facebook, a WhatsApp és az Instagram ikonját és megjelenését. Az alkalmazás használatával már nem fog unatkozni. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found