10 szexi játék androidon, amely tilos a kiskorúak számára

A sok menő Android-játék közül vannak olyan játékok, amelyeknek tilos megjelenniük a Google Play Áruházban, mert túl veszélyesnek tartják őket a kiskorúak számára!

Nem csak csevegőalkalmazások vagy közösségi média, hanem androidos okostelefonon is kell lennie játéknak. A helyzet az, hogy az okostelefonok játékai manapság nemcsak szórakoztatóak, hogy megszabaduljanak az unalomtól, hanem lenyűgöző grafikával is szórakoztathatnak.

A sok menő Android-játék közül vannak olyan játékok, amelyeknek tilos megjelenniük a Google Play Áruházban, mert túl veszélyesnek tartják őket a kiskorúak számára!

  • 15 legjobb Android-játék a Google Cardboard VR számára
  • 8 Tiltott Android-alkalmazások Nincsenek a Google Play Áruházban
  • Nem a mély web, itt van a világ 10 legszörnyűbb tiltott oldala!

A tiltott szexi Android játék

Mint tudják, a Play Áruház minden Google-fióktulajdonos előtt nyitva áll. Tehát mi történik, ha a Play Áruházat kiskorúak érik el? Veszélyes lehet, ha a következő tiltott szexi játékokat telepítik:

1. Szexi lány csókolózás

Ugyanabból a címből tudnia kell, hogy ez csak felnőtteknek szóló játék, amely egyértelműen tilos a kisgyermekek számára. Játszma, meccs Szexi lány csókolózás megköveteli, hogy vonzza az ellenkező nemet ebben a játékban. Ha sikerül, akkor kap egy csókot!

2. Szexi kígyó

Mint a legendás Snake játék a Nokia 3310 mobiltelefonon, játék Szexi kígyó megköveteli, hogy felfalja az összes ételt anélkül, hogy a saját testébe csapódna. Egyedülálló módon, minél magasabb pontok lesznek ebben a tiltott szexi játékban, annál szexibb lesz háttér Látható.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Szexi csaj pattogó mellek

Hm, játékok Szexi csaj pattogó mellek ez alkalmas lehet Önnek, aki akut egyedülálló. Mivel ez a játék rugalmasságot biztosít a karakterek testrészeinek megérintéséhez ebben a játékban.

Egyedülálló módon, valahányszor megérinti a képernyőt egy bizonyos részben, a játék karakterének teste elmozdul. Csak elképzelni tudja, miért tilos ez a játék a kisgyermekek számára?

4. Fúj szoknya

Csakúgy, mint a Sexy Babe Bouncing Boobs, ez a játék is gonoszságra tanítja. Melyiket, a játékban Fúj szoknya Fújhatja a képernyőt, hogy megemelje egy szexi lány karakter szoknyáját ebben a játékban. Képzelje el, hogy tudatlan vagy, igaz?

5. Szexi kártya (pasziánsz)

Azok számára, akik szeretnek kártyázni, ismernie kell a pasziánszot, igaz? A régi iskolai Windows pasziánszával ellentétben a játékok Szexi kártya egy pasziánsz játék, amely szexualitást árul, így nem biztonságos a kiskorúak számára.

A Sexy Card (Solitaire) játék nem egy szokványos kártyakészlet, amely egy szexi női képfelülettel ellátott játékkártya-készletet kínál. Ha hiányzik a hited, az fantáziaanyaggá válhat!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Fap Ninja

Ha a kisebb testvéreid Naruto Ninja játékot keresnek, ne hagyd, hogy eltévedjen, és töltse le Fap Ninja. Ennek oka egy tiltott Android szexi játék, mert rengeteg képet és felnőtt jelenetek szimulációját jeleníti meg benne.

7. Szexi keresési különbségek

A kiskorúak számára a következő tiltott játék az Szexi különbségek keresése. Ebben a játékban meg kell találni a feltűnő különbségeket az egyes szakaszokban. Egyedülálló módon a játék minden szakasza használja háttér szexi nő.

8. Casanova Hotel

A hétköznapi műfajt hordozó izgalmas történet egy érzéki műfajjal rendelkezik. Meg kell teljesítenie a kihívásokat és mini játék ban ben Casanova Hotel hogy örömet szerezzen a gyönyörű nőknek, akik kihívásokat jelentenek ebben a játékban.

9. Támadás Moe ellen

A szexi lány elrontása helyett valójában szexi és aranyos ellenségekkel kell szembenéznie Támadás Moe ellen. Hogyan lehet legyőzni, könnyű, csak meg kell érintenie a képernyőt a támadáshoz.

10. VGAR

Ez a játék megint kifejezetten felnőtt egyedülállók kényeztetésére készült, akik szeretnék megtapasztalni a barátjukat. Igen, VGAR lehetővé teszi, hogy legyen virtuális barátnője. A feltétel az, hogy ezt a játékot a VR segítségével kell játszania.

VR-játékként ez a játék tilos, mert tele van szexi árnyalatokkal. Az elején kiválaszthat egy szexi lányt, akivel randevúzhat, és meghívhat a szobába. Ezután beszélned kell vele és kényeztetned kell a virtuális barátnődet.

Ez a 10 tiltott Android-játék, amelyet kiskorúaknak nem szabad játszaniuk. A szexi játékok mellett a fenti játékok is tilosak, mert tele vannak felnőtt jelenetekkel, amelyek nem alkalmasak kisgyermekek játékára.

Az Androidon tiltott játékok egy része elérhető a Google Play Áruházban, és néhányat letiltottak. Nos, kipróbáltad, nem?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found