50+ üdvözlet az Eid 1441 h-hoz (legújabb 2020)

Szeretne Eid üdvözletet küldeni, de nehéz összerakni a szavakat? Itt van egy Eid-üdvözlet gyűjtemény, amelyet felhasználhat.

A ramadán böjtje csak órák és pillanatok alatt elérhető Győzelem Napja Már majdnem itt van, banda.

Hiányos, ha nem állítottad össze a bölcsesség gyöngyét, hogy szeretett rokonaidnak mondd a Happy Eid Al-Fitr 1441 H-t.

Ha lusta készíteni saját Eid-üdvözlőlapokat, jelenleg rengeteg Eid-üdvözlet-gyűjtemény kering az interneten.

Azok számára, akik még mindig a megfelelő szavakat keresik erre a pillanatra, itt az ApkVenue összefoglalta az Eid-üdvözletek gyűjteményét, amelyet felhasználhat.

Gratulálok gyűjteménye az Eid al-Fitr 1441 H-hoz

Az iszlám bölcs szavak mellett az Eid al-Fitr előtti pillanatokban sokan vadásznak Eid üdvözletgyűjteményére.

Jól, Eid üdvözlet Az alábbiakban különféle nyelvválasztások vannak jelen, nevezetesen indonéz, angol, arab, jávai és szundai.

Nem csak ez, hanem néhány Eid-üdvözlet is animált fotók formájában.

Megoszthatja ezt az animált Eid-üdvözlet- és fényképgyűjteményt a közösségi médiában, például az Instagram-on vagy csevegőalkalmazásokban, például a WhatsApp-ban, bandákban.

Gratulálok gyűjteménye Eid al-Fitr számára indonéz nyelven

Fotó jóvoltából: RomaDecade

Hamarosan belép az Eid pillanatába, de még mindig zavaros, milyen jó szavakat használhatok gratulációként Eid Al-Fitr számára?

Ne aggódj! Itt az ApkVenue gyűjteménye indonéz Eid üdvözleteket tartalmaz, amelyeket elküldhet szeretteinek.

Takbir visszhangzik az égen, Allah nagyságát dicsőítve. Bocsáss meg magadnak, amiért ilyen eltörpül, sőt gyakran hibázik és vétkezik. Isten kegyelme legyen mindig veled és családoddal, és bocsásson meg minden eddigi hibámat. Boldog Eid Al-Fitr 1441 H.

Olyan puha, mint a selyem, tiszta, mint a forrás, olyan fényes, mint a nap, és olyan szép, mint egy ékszer, ez a szív képe, amikor megbocsátasz nekem. Boldog Eid Al-Fitr 1441 H.

A mindig megterhelt barátok és a gyakran bántott ellenfelek számára bocsásson meg, mert csak te érzed színesebbnek az életemet. Boldog Eid Al-Fitr 1441 H.

Ha az ujjaknak nem volt idejük rázni. Ha a testet nem lehetett találkozni. A sebekre nyomtatott szóért. Remélhetőleg az ajtó még mindig nyitva van. Boldog Eid Al-Fitr 1441 H.

Ha Eid lámpás. Engedd, hogy bocsánatkéréssel nyissam ki a leplet, hogy a fény minden hiba és tévedés veleszületett lelkébe behatoljon. Boldog Eid Al-Fitr 2020 1441 H.

A szív tisztaságában az előítéletek felhője található. Udvarias üdvözletében van, amikor gyalázatos. Bocsásson meg, hogy tévedtem, Allah áldjon meg minket. Boldog Eid al-Fitr 1441 H.

Fényes rózsák reggel, fehér kisugárzásuk köszönti a lelkiismeretet. A helyettesítő üzenetként küldött SMS-t, Boldog Eid al-Fitr, bocsánatot kérsz születésétől és lélektől fogva

Ha a SZÍV tiszta, mint a VÍZ, ne hagyja, hogy felhős legyen. Ha a SZÍV olyan fehér, mint a GYŰRŰ, ne engedje, hogy felhős legyen. Ha a SZÍV olyan szép, mint a HÓNAP, díszítse HITEL. Bocsáss meg nekem testet és lelket.

Amikor a szavak hazugságokat gyűjtenek össze .. Amikor a lépések benyomást keltenek. Amikor a szív tele van előítéletekkel. És ha vannak lépések, amelyek sebeket metszenek. Kérem, nyissa ki az ajtót, sajnálom. Boldog Eid Al-Fitr. Sajnálom, hogy befelé születtem.

Tegye össze a kezét, a szívét, ez a barátság szépsége. A győzelem napján összekapcsoljuk az Őszinteséget, hogy megbocsássunk egymásnak. Boldog Eid Al-Fitr. Sajnálom, hogy befelé születtem.

Ha mindenki hibáját felhalmozzuk, a társadalmi szemét megterheli önmagunkat. Ha Eid megbocsátást adunk egymásnak, remélhetőleg bűneink már nem terhelik egymást. Boldog Eid Al-Fitr 1441 H.

Gratulálok gyűjteménye Eid al-Fitr számára angol nyelven

Fotóforrás: KabarMakkah (Szeretnél okosnak és menőnek tűnni? Csak használd az alábbi angol Eid üdvözletgyűjteményt).

Nemcsak az Instagram feliratai, az angol Eid-üdvözlet is hűvösnek tűnik, banda!

Tehát, ha egy helyes Eid al-Fitr üdvözletet akarsz készíteni angolul, de nem tudod összeszedni a szavakat, íme az ApkVenue legjobb gyűjteménye.

A hit mindent lehetővé tesz. A remény minden dolgot működtet. A szerelem mindent széppé tesz. Legyen mind a három. Boldog Eid.

Ha fekete lesz, akkor fehér lesz, ha sötét, akkor világos, ha téved, válj megbocsátást, Happy Idul Fitri 1438 H.

Só nélküli burgonya chips van az asztalon. Hibák nélküli kapcsolat lehetetlen. Lehetsz azok között, akiknek boldog visszatérése van.

Szeretnék neked szent Eidet kívánni, és őszinte bocsánatkérésemet fejezzem ki. Könyörülök minden bűnömért. Legyünk fitri.

Tisztítsd meg a szívedet az emlékezéssel, megvilágosult lélekkel szeretettel. egész nap mosolyogva, hálával tegye meg a lépést, bocsánatkéréssel tisztítsa meg a szívet. Boldog Eid Minna wa Minkum TaqobbaLallaHu Minal aidin wal faidzin.

Ha a szavak megölhetnek, azt hiszem, sokan meghaltak az enyém miatt. És ha ez magában foglalja önöket is, elnézést szeretnék kérni mindazért, amit tettem .. Boldog Eid!

Ma találkoztam Imannal, Taqwával, a türelemmel, a békével, az örömmel, a szeretettel, az egészséggel és a gazdagsággal. Nekik állandó tartózkodási helyre van szükségük. Megadtam nekik a címét. Remélem, biztonságosan megérkeztek, hogy veled ünnepeljék az Eid-t. Allah áldjon meg téged és családját.

Néhány szó kimondható, néhány érzés eltemetve maradhat, de egy hibát soha nem felejtünk el. Ennek a szentnek a napját kérem, bocsásson meg minden hibát. Gratulálunk az Eid megünnepléséhez.

A legnemesebb ember olyan ember, aki megbocsáthat mások hibáinak. Ennek a dicsőségesnek a napja, elnézést kérek az esetleges hibákért. Tisztítsa meg a szívünket, tisztítsa meg önmagunkat. Boldog Eid Mubarak.

Ahogy a ramadán elmúlt. Eljön a győzelem napja. Elnézést kérek a hibáimért. Áldott Eid Al-Fitr-t kívánva.

Arab Eid Üdvözlet gyűjteménye

Fotóforrás: Nusagates (Szeretne eid üdvözletet küldeni arabul, de nem sikerül? Itt Jakának van a legjobb gyűjteménye!).

Unod már, hogy csak azt mondod, boldog Eid al-Fitr? Szeretnél különbözni a többitől?

Igen, banda! Itt van az ApkVenue gyűjteménye arab szavakról az Eid al-Fitr-re, azok jelentéseivel együtt.

Taqabbalallahu minna wa minkum, ja alana minal idin wal fa engedély. (Jelentése: Allah fogadjon el (gyorsan) minket, és térítsen vissza minket (szent állapotban), és vonja be azokat, akik megszerzik a győzelmet.)

Taqabbalallahu minna wa minkum, shiyamana wa shiyamakum, kulla amen wa antum bikhoir. (Jelentése: Allah fogadja el (böjtölésünket), és minden évben lehetünk jóban.)

Ja alanallahu wa iyyakum minal egy idin wal fa engedély wal maqbulin, kulla amen wa antum bikhoir. (Jelentése: Allah tegyen minket vissza (szent állapotban), és vonja be azokat, akik megkapják a győzelmet, és minden imára válaszolunk. Remélhetőleg minden évben mindig jóban leszünk.)

Eid üdvözlet gyűjteménye jávai nyelven

Fotóforrás: Pinterest

Szeretne Eid üdvözletet küldeni jávai barátainak? De nem érted te magad a nyelvet és a finom jávai szavakat is?

Ahelyett, hogy tévedne és zavarba ejtene, csak azt a jávai Idul Fitri mondást választja, amelyet az ApkVenue alább gyűjtött, banda.

A sugeng riyadin sedaya, még a manawi sem szokott gyorsan, mugi panjenengan sedaya saget maringi pangapunten csodálkozik Allah jó egészségével megáldott kawul kantun ikhlas lan mugi mesthi. Ámen, köszönöm suwun ingkang kathah.

Cangkem iki gyakran nggedabrus utek iki gyakran gondolkodik énekelni elek Minal aidin wal faidzin Elnézést fizikailag és szellemileg.

Szent ing dina fitri. Nyuwun gungin a pangaksami óceán. Ngaturaken Sugeng riyadi 1441 H. Minal aidin wal faidzin. Nyuwun Pangapunten Sedoyo Klutut Dalem született Batos. Mugi kito sedoyo tansah pinaringan rahmatipun gusti ingkang moho kuwaos. Matur nuwun kepareng dalem nyuwun búcsút.

Tuku nyúl Wayah zavaros, daráld le a hús njero gépet. A Szent Ramadán elkészül, mondtam az Elme Születésének.

Madang sate ojo sak sunduk e, madang rawon ojo nyakot candlenut, sakmeniko to telas puosone, Riyoyo Idul Fitri sugeng. Tumbas merico endog sós, családom fizikailag és szellemileg egyaránt nyuwun ngapuro.

Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1441 H. Nyuwun gunging pangapunten. Mugi, kapunk egy jatining fitrah-t, mert Gusti elhagyja Maha Mirah-t. Ámen ...

Sucineng ati, tumatining sells, ngaturaken SUGENG RIYADI 1434H bilih wonten kalutut nyuwun agungi Samudro Pangaksami.

Gilir gumanti padhang tetrawangan with wayah ratri. Kawula (küldő) ngaturaken sugeng riaden sugeng karaharjan, rena ing shifting kawula nyuwun agunging Samudra Pangaksama született batos, mugiya tansah winengku ing karahayon lan widada ing sambikala.

Eid al-Fitr maeme kupat és opor santen, gyorsan figyeli a kulo nyuwun ngapuntent. Boldog Eid 1441 H.

Mangán kupat dudohe santen, gyors nyuwun ngapuntent szolgál fel. Ngaturaken wilujeng Eid 1 Shawwal 1441 H.

Sundanese Idul Fitri üdvözlet gyűjteménye

Fotóforrás: Intelligens tippek

A jávai mellett a Sundanese Idul Fitri üdvözlet is tökéletesen alkalmas arra, hogy elküldje a barátjának, a barátjának, a bandának.

Nos, ha érdekel, de nem tudja összerakni a szavakat, itt Jakának van a legjobb gyűjteménye.

Sadaya jalmi nem kíséri Eidet ... de teu sadaya jalmi nem kíséri Eidet ... mugi urang kalebet jalmi nu nem kíséri Eidet ... wilujeng boboran shiam 1441 H. Hapunten Samudaya Kalutut.

Úgy érzem, hogy nem akarok gyűlölni, hiányzik a lubarkeun, nem akarom csinálni, szeretnék wanci can mustari., Neda a kalepat óceánjával áll szemben, az irodát választja, hogy szívesen lógjon, kasiku sakk, mondd jong, beszélj arról, hogyan kell csinálni, figyelj rám, nézz rám teu tiasa lumpat tina kalutut sareng kakhilafan. Ngahaturkeun gyógyító sim. Taqabalallahu Minna Wa Minkum, Wilujeung Boboran Shiam 1441 H.

Kaluluputan kalelutut simakuring saparakanca, wilujeng boboran siam nyuciken maga Istennek, hampura maga a legszentebb isten, mugia dina ieu fitri, lemondjon magáról ngajadikeun jalmi nu fitri, wilujeng boboran Boboran Shiam 1441 H.

Nyucruk gyakorolta a próféta szunnáját, miközben az iszlám vallását felkutatta, a takbir nu agung visszhangja véget vetett a neda pangampura kasadayana wilujeng boboran Siam 1441 H kapcsolatának.

Néha megmérik a magasztos szaurust. Mondd, hogy basa teu elmélkedik, hol van. Itt az ideje egy ilyen luginának, hogy a balubarkeun-t a bűnnel válasszák. Wilujeng boboran shiam 1436H, Minal aidin wal fa idzin, Hapunten sareng bathin született.

Jumerit ati ka gusti a legszentebb, Sadrah sumerah te kawasa. Namprakaeun dua panangan, Nyuhunkeun pang hampura gusti. Wilujeng boboran shiam 1436H, Taqqobalallahu minna wa minkum, shiyamana wa shiyamakum.

Tina weningna ati nu surti, tina mumunggang rasa nu ageung rumasa, válaszd aya mondta saur nu teu kaukur, aya lampah nu teu meditál, szóbeli turné nu ngaraheutkeun manah, neda pangapunten született belső tumekaning, mugi fade qolbu jembar pangampura. Wilujeng boboran siam 1441 H. Taqobalallohu mina waminkum siamana wasiamakum, minal aidin walfaizin.

Ti Born dugi ka Bathin ... Pamundut nu kapihatur, ligar manah Őszinte vagyok, nincs ngalubarkeun, tina sanes kanten Samudaya Kal Speed, enggis sakk teu mérték, múlt lali nincak rossz, neda hahapuntenna. Wilujeng boboran shiam 1441 H.

Válasszon saur nu teu kaukur-t, pótolja nu pasalia, laku nu teu meditáljon, wilujeng boboran Siam neda hapunten tina Samudaya kalamatan a belső fényből származik.

Wening galih nu adott, panalar nu lapok szünetelnek, kana nu teu luyu, kana lampah nu sulaya. Wilujeng boboran Siam 1441 H. Taqqobalallahu minna wa minkum, Shiyamana wa shiyamakum.

Eid-ul-Fitr üdvözlő szavak, amelyek megérintik a szívet

Fotóforrás: Okezone (Zavart az Eid számára a szívet érintő szavak elrendezésében? Itt Jakának van a legjobb gyűjteménye).

Csak bocsánatot kérni és azt mondani, hogy boldog Eid, mindenki teheti! De a szívet érintő szavak összeállítása nagyon nehéz lehet, igaz?

Tehát, hogy az Eid al-Fitr üdvözleted benyomást kelthessen az olvasók szívében és elméjében, próbáld meg használni a következő szívmegható Eid üdvözleteket!

Annak ellenére, hogy a kezek nem remeghetnek

A verbális és felkészületlen hozzáállásért kérjük, nyissa meg a legnagyobb bocsánatkérés kapuját. Boldog Eid Al-Fitr, Minal Aidin Wal Faidzin.

Ha vannak olyan lépések, amelyek benyomást hagynak, vannak szavak, amelyek hazugságokat vonnak le, vannak, amelyek sebeket metszenek. Bocs fizikailag és mentálisan, boldog Eid al-Fitr.

Ha Eid lámpás, hagyja, hogy bocsánatkéréssel nyissa ki a leplet, hogy a fény minden hiba veleszületett lelkébe behatoljon. Eid Al-Fitr Mubarak ...

Bár az arcok nem találkozhatnak. A kezek nem tudják megrázni egymást. Remélhetőleg ezek a szavak képesek lesznek áthidalni a győzelemmel teli napot. Bocsáss meg nekem testet és lelket.

Csatlakozzon kezekhez, csatlakozzon a szívekhez. Ez a barátság szépsége a győzelem napján. Keverjük össze az őszinteséget, hogy megbocsássunk egymásnak. Taqbbalallahu Minna Wa Minkum Shiyamana Wa Shiyamakum, kérj bocsánatot fizikailag és mentálisan.

A láb rossz lépéseket tehet, a kezek rosszat foghatnak meg. A szem rosszul pillanthat, a nyelv rosszat mondhat. De a testnek van egy része, amely soha nem téved, a szív, amely mindig megnyitja az ajtót a megbocsátás felé. Boldog Eid, nyissuk meg együtt a szent lepedőt.

Fájdalmas szóbeli kérdések, idegesítő hozzáállásért. Kérésként elnézést kérek. Remélhetőleg Eid al-Fitr meg tudja gyógyítani a megszakadt kapcsolatunkat. Boldog ünnepeket a győzelem.

A Sunset Ramadan távozik, reggel hajnali Shawwalra változik. A béke fényének meghozatala a ramadán végén. Terjesszen áldásokat a győzelem napján ... Boldog Eid, kérj bocsánatot fizikailag és mentálisan.

Egyetlen szentség sem válik teljessé, ha a lélekben gyűlölet-ösztön uralkodik. Ezen üzeneten keresztül szívből kérek bocsánatot. Boldog Eid Mubarak.

Animált Eid Üdvözlet gyűjteménye

Lusta, ha be kell írnia, hogy a mobiltelefonján lévő összes WA-kapcsolattartóhoz mondjon Happy Eid Al-Fitr-et?

Csendes! Az ApkVenue animált, illusztrált Eid üdvözleteket is tartalmaz, amelyekkel WA státuszt vagy Instagram történetet készíthet. Egyszerű, praktikus és nem kevésbé klassz!

  • Animált Eid-üdvözlet 1
  • Animált Eid-üdvözlet 2
  • Animált Eid-üdvözlet 3
  • Animált Eid-üdvözlet 4
  • Animált Eid-üdvözlet 5
  • Animált Eid-üdvözlet 6
  • Animált Eid-üdvözlet 7
  • Animált Eid-üdvözlet 8
  • Animált Eid-üdvözlet 9
  • Animált Eid-üdvözlet 10

Nos, ez a Happy Eid al-Fitr 1441 H üdvözlet gyűjteménye különböző nyelveken, amelyeket bandánként használhat.

Ó, igen, az ApkVenue is azt akarja mondani, Minal Aidzin wal Faizin Sajnálom, hogy befelé születtem, igen! Boldog Eid Mubarak!

Olvassa el a cikkeket is Out of Tech vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found