Ez a legjobb iPhone hordozórakéta az Androidon, amelyet tudnia kell

Ha iOS-megjelenést szeretnél látni androidos okostelefonodon, töltsd le az egyik indítót az alábbi listából!

Báj iPhone okostelefon-felhasználók számára elegendő sok felhasználó figyelmét felkelteni. Ez alól kivétel az Android-felhasználók számára. Néha éreznie kell unott ha megnézi az okostelefon felületét, az minden.

Kísértésed van-e az Android kezelőfelülete hasonlít az iPhone-ra? Próbálja ki indító A legjobb iPhone az Androidon az, hogy vonzóbbá tegye mobiltelefonját.

  • 50 millió letöltés! Ez a legnépszerűbb hordozórakéta alkalmazás az Android rendszeren
  • Intelligens és átlátszó témák: Itt van 5 ok a Microsoft Launcher kipróbálására
  • 10 legmenőbb Android Launcher alkalmazás

Próbálja ki ezt az iPhone Launcher alkalmazást az Android készülékéhez

Akarsz Androidod úgy néz ki, mint egy iPhone? Most a képességnek köszönhetően nyílt forráskód Androidon beállíthatja az Android kezelőfelületét, hogy az hasonlítson az iPhone-ra. próbáld ki a legjobb iPhone hordozórakéták az Androidon ez a felület vonzóbbá tétele.

1. CleanUI

Ezen hordozórakéta révén kényelmes, letisztult megjelenést és különféle effektusokat kap nagyon hasonló iOS rendszerrel. Csak annyi, hogy ebben az indítóban az Android ikonjai nem lehetnek nagy hasonlóságban az iPhone készülékkel.

Ha azonban ezt az indítót használja, akkor automatikusan számos funkció van, például vezérlőközpont, értesítés, ábécés lista alkalmazások, és néhány névjegy, amelyek ugyanúgy változnak, mint az iPhone-on.

Apps Desktop Enhancement CleanUI DevTeamHK LETÖLTÉS

2. Nova Launcher + TrueiOS

Ez az indító lehetővé teszi a kütyük, ikonok, gesztusok és effektusok személyre szabását. Ezt az indítót a Google Play Áruházban találja online szabad alias ingyenes. Általában valami, ami ingyen vagy ingyen van megjelölve, nagyon csábító. Különösen a leszálló hordozórakétára szépíteni a kijelzőt Az Ön Androidja.

TeslaCoil szoftver LETÖLTÉS Böngészőalkalmazások

3.6 Plusz iOS Launcher

Ha szép felületet szeretne kapni hasonlít az iPhone 6-ra, majd válassza ezt az indítót. 6 Plusz az iOS indító segítségével kinézhet az Android telefon nagyon érdekes. Kísértésed van egy ilyen hordozórakétára?

Nyugodtan, nagyon könnyen megszerezheti. Nyissa meg az alkalmazást Google Play Áruház a mobiltelefonján. Ezután ingyen letöltheti ezt az indítót.

Azonban, van egy hátránya ettől az egy hordozórakétától. Ha telepíti ezt az indítót, akkor Android-telefonja megteszi tele hirdetésekkel elszórt.

4. iLauncher

Szeretne hűvös és tiszta hordozórakétát szerezni? Kérlek válassz iLauncher. Ezen hordozórakéta segítségével könnyedén, gyorsan és könnyedén mobilizálhat. Tehát ennek a hordozórakétának a telepítésével nem lesz az Android készüléke légy lassú. Android-mobiltelefonja bájosnak tűnhet, anélkül, hogy bármilyen problémát okozna Betöltés lassú aka lassú. Nem túl jövedelmező ez?

5. OS10 Launcher a 7. telefonhoz

Ez az egy hordozórakéta nagyon könnyen használható. Az Ön Android-teljesítménye nem fog zavarni ennek az egy hordozórakétának a telepítésével. Ezenkívül ebben az alkalmazásban egy nagyon teljes megjelenítést kap mint az iPhone-on. Nagyon érdekes, igaz?

6. iLauncher OS 9

Ezen az indítón keresztül te kalandozhat azáltal, hogy zümmögés alkalmazás megnyomásával a képernyőn látható ikont. Nem érdekes ez? Amikor azonban telepíti ezt a hordozórakétát, nem fogja megkapni 3D Touch funkció.

7. Pro 8 Launcher

Kapsz funkciókat tapéta átlátszó, ami nagyon klassz. Ezen kívül ezek a háttérképek is nagyon nagy felbontású. Használhatja a pin-képernyőzár funkció előnyeit is zár. Ezen az indítón keresztül különféle nézeteket kaphat hűvös háttérképek Ez ingyenes vagy ingyenes. Hú, nagyon jövedelmező, igaz?

8. Launcher iPhone 7-hez

További alkalmazások vagy hordozórakéták telepítése általában az Android mobiltelefonjának befejezését eredményezi pazarlóbb az akkumulátor. Ha olyan indítót szeretne telepíteni, amely nem pazarolja az akkumulátort, akkor a megoldás a telepítés Indító az iPhone 7-hez ez. A hordozórakéta telepítése általában gazdaságos nem okozza az Android-akkumulátor pazarlását.

9. Egy indító

Egy indító az iPhone egyik olyan hordozórakétája, amely meglehetősen népszerű és magas rangú a Google Play Áruházban. Ez az indító már rendelkezik felület és ikonok ami pontosan megegyezik az iPhone-nal.

Emellett könnyedén léphet a képernyő ikonjaira, mert ez a hordozórakéta ott van ellop vagy ellop opció. Aktiválhatja az egykezes módot is, ha csak az Android-ot szeretné használni csak az egyik kezét.

Ezek néhány laucher az Androidon, amely mobilját hasonlóvá teheti az iPhone-hoz. Természetesen ezek a hordozórakéták sem tökéletesek. Ha tökéletesre vágysz, akkor jobb, ha áttérsz az iOS-re, igaz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found