3 módszer a vonalkód elkészítésére PC-n és Androidon 2019-en

Így készíthet vonalkódokat egyszerűen PC-n és Androidon, illusztrált útmutatókkal kiegészítve. Nézze meg a teljes módszert!

Szeretne vonalkódot készíteni holmijához, de nem tudja, hogyan kell csinálni?

Vonalkód egy függőleges minta, amelyet gyakran használnak termékkódként a szupermarketekben a tömegközlekedési jegyeknél.

Ha áruk adás-vételével foglalkozik, és szeretné megtalálni a vonalkód készítésének módját, az ApkVenue elkészítette 3 módszer a vonalkód készítésére PC-n és Androidon.

Gyere, nézd meg teljes egészében!

Hogyan készítsünk vonalkódokat PC-n és Androidon

Az áruk vonalkódjai általában számítógéphez vannak kapcsolva. Ez a vonalkód tartalmazza a cikk kódját, mennyiségét és a tétel árát.

Tehát, ha vállalkozása nagy mennyiségű termékeket vásárol és ad el, akkor vonalkódok segítségével könnyedén azonosíthatja a megvásárolni kívánt termékeket.

Elkészítésének módja meglehetősen egyszerű. Hallgasson alább, igen.

1. Hogyan készítsünk vonalkódot a CorelDRAW használatával

A vonalkód létrehozásának első módja a CorelDRAW alkalmazás. A CorelDRAW egy képszerkesztő alkalmazás, amely vonalkódok létrehozásának funkcióját is biztosítja.

Kattintson ide az alkalmazás letöltéséhez: CorelDraw 2018

Ezt a módszert kezdők vagy szakemberek használhatják. Így készíthet vonalkódot a CorelDraw segítségével:

  • Nyissa meg a CorelDRAW programot, és hozzon létre egy új dokumentumot a szükséges papírformátummal.
  • Kattintson az objektumra a képernyő bal felső sarkában válassza a lehetőséget Helyezze be a vonalkódot.
  • Válassza ki a vonalkód típust, Jaka a típust használja UPC (A). Ezután írja be a vonalkód számát. Azután kattintson a Tovább gombra.
  • Beállíthatja a vonalkód formátumot, például a felbontást a vonalkód méretére, kattintson a következő gombra hogy a vonalkódon az írás formátumú oldalra lépjen. Azután kattintson a Befejezés gombra.
  • Megjelennek a vonalkód eredményei, elmentheti pdf-formátumba konvertálásával, vagy közvetlenül kinyomtathatja.

2. Hogyan készítsünk vonalkódot egy weboldalon egy PC-n

Ezt a módszert megteheti a weboldalon keresztül, srácok. Tehát nem kell először letölteni alkalmazást vagy szoftvert.

Az egyik olyan webhely, amellyel vonalkódot készíthet Tec-It.

Ez a weboldal ingyenes vonalkódkészítési szolgáltatást nyújt különféle típusoktól, a lineáris kódtól, az ISBN kódtól a QR kódig.

Hogyan készítsünk vonalkódot a Tec-It segítségével, az alábbiakban látható:

  • Ezen a linken keresztül nyissa meg a Tec-It webhelyet.
  • Válassza ki a használni kívánt vonalkód típusát a képernyő bal oldalán található opciók segítségével az alábbiak szerint. Például az ApkVenue az ISBN vonalkód-típust használja.
  • Írja be a vonalkód számát amelyet létrehozott az oszlopban Adat, majd kattintson a gombra Frissítés nekem-regenerálja a vonalkódot.
  • A vonalkód eredményeit a beállításokkal módosíthatja a vonalkód oszlop jobb felső sarkában. Megváltoztathatja a kép felbontását, a kép formátumát és a vonalkód színét. Kattintson a Bezárás gombra amikor készen áll a beállítással.
  • Kattintson a Letöltés gombra hogy letöltse a vonalkód képét a számítógépére.

2. Hogyan készítsünk vonalkódokat alkalmazásokkal Android-on

A következő módszer egy alkalmazás használata Android rendszeren. Az ApkVenue használja az alkalmazást Vonalkód-generátor mert meglehetősen teljes vonalkód létrehozási lehetősége van.

A Vonalkód-generátor egy ingyenes alkalmazás, amely különféle típusú vonalkód-létrehozási szolgáltatásokat nyújt a Codabar-tól a Data Matrix-ig.

A Vonalkód-generátor alkalmazást itt töltheti le.

Így készíthet teljes egészében vonalkódot az Androidon:

  • Nyissa meg a Vonalkód-generátor alkalmazást akkor a mobiltelefonodon kattintson a vonalkód létrehozása elemre a jobb alsó sarokban található.
  • Kattintson a Kód hozzáadása elemre és a vonalkód típusa a következő oldalon jelenik meg. Azután válassza ki a vonalkód típusát amire szükséged van. Az ApkVenue vonalkód-típust használ Codabar.
  • Töltse ki az összes szükséges információt, pl kódszám, leírás és címke. Azután kattintson a pipára a képernyő jobb felső sarkában. Ha másik vonalkód-típust választ, feltétlenül töltse ki az összes információt.
  • Megkapják előnézet vonalkód és minden kitöltött információ. Azután kattintson a mentési jelre a képernyő jobb felső sarkában. A fájl nevét beállíthatja a fájl méretéhez. Kattintson az Exportálás gombra ideje elmenteni a vonalkódot a mobiltelefonjára.

Így hozhat létre bármilyen vonalkódot egyszerűen PC-n vagy Androidon keresztül.

Melyik módszerrel próbáltad ki a srácokat? Írja meg véleményét a fenti módszerről a megjegyzés oszlopban.

Találkozunk a következő tippekben!

Olvassa el a cikkeket is Vonalkód vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found