10 legjobb kirakós játék android számára 2020-ban

A legjobb kirakós játékot keresi, amely alkalmas a szabadidejében történő játékra? Az alábbiakban Android-telefonok játékajánlói találhatók, amelyeket 2019-ben meg kell próbálnod, banda.

A filmnézés mellett a játék egy másik kedvenc tevékenység, amelyet sokan választottak szórakozásra.

A rendelkezésre álló különféle játékműfajok több választási lehetőséget kínálnak azoknak a felhasználóknak is, akik unatkozhatnak ugyanazon játék iránt.

A sok játék műfaj közül azonban kirakós játék időtlen, és a különféle korosztályok és nemek által kedveltek közé tartozik.

Sajnos ezek a kirakós játékok nem mind kínálják a játékmenetet és a vonzó megjelenést, bandázni. Különösen azokat, amelyeket okostelefonokon lehet lejátszani.

Ezért ebben a cikkben az ApkVenue néhány ajánlást fog megvitatni a legjobb kirakós játék az Android számára amelyet érdemes letölteni és lejátszani.

Ajánlott legjobb kirakós játékok Android telefonokon (Frissítés 2019)

Nemcsak szórakoztatást tudnak nyújtani a játékosoknak, hanem sok kirakós játékot is választanak, mert képesek élesíteni a játékosok agyát.

Éppen ezért sok felhasználó iránti kereslet ez a fajta játék. Nos, azok számára, akik a legjobb kirakós játékot keresik, itt az ApkVenue ajánlásokat tartalmaz.

1. Vágja el a kötelet

Ahhoz, hogy az egyik legjobb Android puzzle játék, Vágd el a kötelet A játékosok nemcsak élesíthetik az agyat, hanem szórakoztató és élvezetes szórakoztató játékot is nyújthatnak.

Valójában annyira népszerű sok ember számára, hogy a fejlesztő, nevezetesen a ZeptoLab, ennek az egy játéknak a alapján készített egy websorozatot, amelyet feltöltött a YouTube platform csatornájára, tudod, bandára.

Ez a játék maga a játékos küldetése, hogy nyalókát tegyen az Om Nom nevű békakarakter szájába azáltal, hogy elvág egy darab kötelet az édességhez.

Annak ellenére, hogy első pillantásra könnyen hangzik, valójában előfordulhat, hogy minden egyes szintet meg kell ismételnie, mielőtt nyerhet.

RészletVágja le a kötelet TELJESEN INGYEN
FejlesztőZeptoLab
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret48 MB
Letöltés100.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

ZeptoLab Trivia Games LETÖLTÉS

2. Hármas város

Fejlesztette a Spry Fox LLC játékfejlesztő, játékok Hármas város alkalmas azok számára, akik a legjobb kirakós játékot keresik és vonzó megjelenést kínálnak.

Ebben a játékban különféle nagy méretű fák ültetésére lesz szükséged.

Ahhoz azonban, hogy el tudja ültetni, meglehetősen nehéz kihívást fog kapni, amely az, hogy harcoljon a rossz medvével szemben, aki mindig ledobja az Ön által ültetett fákat.

Annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik, a valóságban még mindig több erőfeszítésre van szüksége ahhoz, hogy megnyerje ezt a játékot.

RészletHármas város
FejlesztőSpry Fox LLC
Minimális OSAndroid 2.3.3 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

LETÖLTÉS Puzzle Spry Fox Games

3. TTS Lontong

Egy TV-mű ihlette, TTS Lontong talán tökéletes lesz azok számára, akik egy vicces kirakós játékot keresnek, de ugyanakkor idegesítenek is.

Ennek oka, hogy ez a fejlesztői Gambir Game Studio által készített játék meglehetősen furcsa és váratlan válaszokat ad minden olyan kérdésre, amely első ránézésre normálisnak és hétköznapinak tűnik.

Még így is, de ez teszi ezt a játékot annyira izgalmassá és viccesen játszani. A mai napig magát a TTS Lontong játékot több mint 5 millió felhasználó töltötte le a Google Play Áruházból.

RészletTTS Lontong
FejlesztőGambir Game Studio
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret36 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Games Puzzle Gambir Game Studio LETÖLTÉS

Egyéb legjobb kirakós játékok az Android számára ...

4. Matematika | Talányok és rejtvények matematikai játékok

Szüksége van egy agytorna játékra, amely nehezebb és szokatlan? Talán egy nevű játék Matematikai talányok ezt keresed, banda!

Több mint 5 millió androidos mobiltelefon-felhasználó töltötte le, a Math Riddles játék állítólag képes rejtvények és logikák kombinációjával növelni a játékosok IQ-ját. játékmenet-övé.

Ahogy a cím is mutatja, ez a játék egy matematikai kirakós játék számok formájában, különféle nehézségi szintekkel.

Ezenkívül ez a Math Riddles játék tippeket és válaszokat ad azok számára, akiknek nehézségeik vannak a bemutatott szintek megoldásával.

RészletMath
FejlesztőFekete játékok
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret20 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Játékok letöltése

5. Intelligens TTS 2019 - Offline keresztrejtvény

A legizgalmasabb keresztrejtvény játékot keresi? Akkor ez egy játék Intelligens TTS 2019 amit a fejlesztő, MeluApp készített, ez lehet a helyes választás, banda.

A játék nem csak szórakoztató, hanem a Smart TTS egyszerű képtervezést is kínál számos vonzó színválasztékkal, amelyeket ízlésének megfelelően változtathat.

Érdekes módon ez az egy játékalkalmazás olyan súgófunkciót is kínál, amelyet akkor használhat, ha olyan kérdése van, amely zavarttá tesz.

Ezenkívül ez a játék TTS kérdéseket is ígér, amelyeket továbbra is frissítenek, így nem fog elfogyni.

RészletIntelligens TTS 2019
FejlesztőMeluApp
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret2,6 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

MeluApp Logikai Játékok LETÖLTÉS

6. Onet Deluxe

Gyakran az anyák vagy apák kedvenc játékaként emlegetik Onet Deluxe egy olyan játék, amelyet nagyon érdekes minden korosztály számára játszani.

Ennek oka a felajánlás mellett játékmenet ami nagyon könnyen érthető és játszható, ennek a játéknak elég vonzó grafikus megjelenése is van színes.

Ez a Paw-App Studio fejlesztő által készített játék maga három játékmódot biztosít a játékosok számára, nevezetesen relaxációs módot, kihívás módot és túlélési módot.

Nem csak, a képtémáknak négy választási lehetősége is van; állatok, aranyos szörnyek, gyümölcsök és karácsony, amelyeket ízlés szerint választhat.

RészletOnet Deluxe
FejlesztőPaw-App Studio
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret6,8 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Paw Strategy Games-App Studio LETÖLTÉS

7. Húzza a labdát - csúsztassa a rejtvényt

Még mindig nem találta meg a legjobb kirakós játékot, amelyet szórakoztatóan játszani? Akkor lehet Dobd el a labdát Ez egy másik alternatíva lehet azok számára, akik Android logikai kirakós játékot, bandát keresnek.

A játék szórakoztatása mellett ezt a Roll the Ball játékot használhatja az IQ és a logika tesztelésére is.

Ennek oka, hogy ebben a játékban össze kell állítania egy puzzle-t, amely fa elemeket tartalmaz annak érdekében, hogy egy pipa legyen a labda útja.

A meglehetősen egyszerű kijelzőtervezést és pihentető játékmenetet kínáló játék alkalmas lehet azok számára, akiknek elegük van a PUBG battle royale játék zajától vagy hasonlóktól.

RészletDobd el a labdát
FejlesztőBitMango
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret42 MB
Letöltés100.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Töltse le a BitMango kirakós játékokat

8. Találd ki a képet

Több mint 10 millió felhasználó töltötte le a játékot Találd ki a képet Ez megköveteli, hogy a játékos gondoljon egy szóra vagy mondatra, amely a válasz a megjelenített képre.

Ez a játék nemcsak az agyat élezi, hanem arra is kényszeríti a játékosokat, hogy jól képzeljék el, hogy találjanak a képhez illő szavakat.

Ezenkívül a dizájn meglehetősen vonzónak és színesnek tűnik, emiatt a játék nem unatkozik folyamatosan. De emlékezz! Ne rabul ejtsd a játékokat, rendben!

RészletTaláld ki a képet
FejlesztőTaláld ki a képet
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret13 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Games Puzzle Találd meg a képet LETÖLTÉS

9. Büntetőügy

Szereted a nyomozós játékokat? Játék címmel Büntetőügy ez most alkalmas lehet letöltésre, banda!

Ebben a játékban nyomozóként fogsz dolgozni, aki segít a rendőrségnek a gyilkossági esetek megoldásában.

Miután sikerült megszereznie az összes bizonyítékot, akkor kijelöljük, hogy elemezze a bizonyítékokat egy mini puzzle-val és sok más érdekes feladattal.

Érdekes játékmenetű kirakós játékokat kínálva nem csoda, hogy jelenleg a Criminal Case játékot több mint 100 millió felhasználó töltötte le a Google Play Store alkalmazásboltból.

RészletBüntetőügy
FejlesztőNagyon egyszerű
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés100.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Nagyon egyszerű szimulációs játékok LETÖLTÉS

10. Trükkös teszt 2: Zseniális agy?

A következő legjobb kirakós játék ajánlás, amelyet az ApkVenue itt megvitat, a játék Trükkös 2. teszt: Zseniális agy? készült fejlesztő Orangenose Stúdió.

Maga a Tricky Test 2 egy kirakós játék, bonyolult agytrösztökkel és váratlan megoldásokkal, a játék címe szerint.

Azok számára, akik okosnak érzik magukat és gyorsan megszabadulhatnak az egyes szintektől, ez a játék körülbelül 100 kérdést kínál fel furfangos hogy megoldd, banda.

Annak ellenére, hogy nem szerepel a legjobb offline android agymenőként, tudod, hogy ingyen vagy ingyen letöltheted ezt a játékot.

Részlet2. trükkös teszt
FejlesztőOrangenose Stúdió
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret48 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Játék Trivia Orangenose Studio LETÖLTÉS

Nos, ezek voltak a mostani legjobb kirakós játékok, amelyeket szabadidejében vagy ha unatkozik.

Érdekes módon a fenti játékok nemcsak szórakoztató médiumként működnek, hanem a játékosok IQ-jának tesztelésére is szolgálnak.

Most, hogy tudja, melyik kirakós játékot töltse le? Vagy van más érdekes kirakós játékod? Ossza meg a válasz a megjegyzések oszlopban található, igen!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Novan Surya Saputra.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found