7 legjobb multiplayer android autóverseny

Sok autóversenyes játék a Google Play áruházban, de nagyon ritkán van többjátékos módja, így nem túl kielégítő.

Semmi sem izgalmasabb és kihívást jelentő az autóverseny témájú játékok mellett. Amellett, hogy megszabadulhat unalmától, ez a játék a stratégiáját is gyakorolhatja. Ennek oka a győzelem verseny témájú játék így ez szintén egyáltalán nem könnyű. A játék még szórakoztatóbb lesz, ha barátaival játsszák, mert az alábbi játékok közül néhány már megtörtént támogatja a multiplayer játékot.

Sok autóverseny játék a Google Play áruházban azonban ritkán rendelkezik többjátékos móddal, így nem túl kielégítő. Más, ha többjátékos biztosított, ami azt jelenti, hogy tudsz párbajokat játszani a barátaival.

Ehhez az ApkVenue által felülvizsgálandó többjátékos autóversenyhez internetkapcsolatra van szükség, de nem kell aggódnia, mert nem szívja fel a kvótáját. Tehát egy eszköznek csak a hotspot funkciót kell aktiválnia ahhoz, hogy csatlakozzon más okostelefonokhoz.

  • 17 legjobb autóverseny-játék 2020 minden platformon, nagyon reális!
  • 9 Többjátékos játék Androidra, amelyet barátaival játszhat
  • 8 megdöbbentő tény a játékosokról, amelyeket tudnia kell

Ez a 7 Android autóverseny játék többjátékos módban is játszható

1. City Racing 3D

Ez a szuper hűvös játék nemcsak szórakoztató, de te is barátokkal játszani mert támogatja a többjátékos módot. Így kipróbálhatja, mennyire jó játékokat játszani a barátaival. És City Racing 3D játék Ez számos játékmódot kínál, amelyek közül választhat Karrier, selejtező torna, 1 vs 1. időpróba és mások. A szórakoztató játék mellett a játék grafikája is nagyon érdekes.

2. Racers Vs Cops Multiplayer

Racers Vs Cops Multiplayer egy olyan játék, amely teljes mértékben átfogja a versenyző műfajt. Által fejlesztő Momend Ltd, ez a játék meghívja Önt, hogy kihívásokat kapjon egymás számára sebesség ütközött két járművön. Kiválaszthatja az egyik versenyzőt kívánsága szerint. A többjátékos modell továbbra is ugyanaz, amely az egyik eszköz wifi kapcsolatára támaszkodik, így lehet barátja vagy saját okostelefonja.

3. Valódi versenyzés 3

Mindenképpen le akarja tölteni, mert látja ezeket a lenyűgöző grafikákat. Valódi versenyzés 3 amelyet a fejlesztő az ELECTRONIC ARTS készített, ez a játék meglátása után meghökkenthet. Ennek oka, hogy a játék általános műfaja nemcsak a versenyzés, hanem létezik is akció és kaland így ez a játék is meghívja Önt kalandozni egyedül vagy többjátékos módban.

4. SUP Multiplayer Racing

Ez a kissé nevetséges játék valójában nem kevésbé izgalmas, mint más játékok. SUP Multiplayer Racing érdekes játékmenetet is bemutat, a versenyzők azért is versenyezhetnek nagy sebességgel, mert megteheti a NOS-t. Ha gyakran nyer versenyeket, egy nap kiváló szuper gyors járműveket szerezhet Izomautók, szörnyeteg teherautók, rallykocsik a forró rudakhoz.

5. Szuper autóverseny multiplayer

Nem kevésbé érdekes a játékban Szuper autóverseny multiplayer mert ez a játék sok számot biztosít, amelyek közül választhat havas hegy, városi és városi út, őszi út, és strand is út és a falu utca. Mindezeknek a versenypályáknak különböző kihívásai vannak, ezért a nehézségi szint nem ugyanaz. Sőt, többjátékosban is játszható, így szórakoztatóbb lesz a játék.

6. Reality Drift Multiplayer

A hatodik játék versenyautó, amely különbözik a fenti játéktól. Habár Reality Drift Multiplayer versenyjáték is, de vannak különbségek a játékban, ha a fenti játék csak egy közönséges verseny, akkor ez a játék sodródásban kell futni vagy csúsztassa. Ehhez a játékhoz lehet hasonlítani Tokiói drift filmek.

Egyedülálló divatja multiplayer Ezt a játékot nemcsak két ember játszhatja, hanem játszani is lehet Reality Drift Multiplayer 32 fővel. Tehát a játék izgalmasabb és kihívást jelent.

7. Többjátékos autóverseny

Úgy néz ki, mint a játék grafikája Többjátékos autóverseny nem olyan jó, mint néhány fenti játék. Annak ellenére, hogy a hordozott grafika meglehetősen egyszerű, mégis játékmenet amit hoztak, nem kevésbé izgalmas volt. Szuper őrült autósként fogsz játszani nincsenek szabályok, tehát aki a leggyorsabb, akkor ő nyer. Emellett multiplayer is lehet! NaturalMotionGames Ltd Versenyjátékok LETÖLTÉS

Ez az 7 androidos autóverseny játék, melyeket többjátékosban is lehet játszani. A fenti játékhoz kapcsolat szükséges mindkét okostelefon egyik eszközéről. De szerencsére nem fogja lemeríteni az internetes kvótáját. A trükk az, hogy egyszerűen aktiválja a hotspotot okostelefonján vagy barátján, majd csatlakoztassa, miután csatlakozott, majd csak játszani.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found