hogyan lehet elrejteni egy telefonszámot, hogy az ne legyen ismert

Hogyan rejthetem el a telefonszámomat? Könnyű, a következőképpen rejtheti el a telefonszámokat az Android telefonokon és az iPhone készülékeken!

Hogyan lehet elrejteni egy számot híváskor? Nagyon könnyen kiderül, tudod! Ez az útmutató nagyon hasznos azok számára, akik tréfálkozni akarnak barátaival vagy a körülötted lévőkkel.

Szórakozhat egy sor BOM WhatsApp alkalmazással és trükkel is, amelyek garantáltan nem fognak el és sikeresek abban, hogy pánikba és eszeveszetten érje el a kívánt embereket.

A kíváncsiskodók számára ezúttal az ApkVenue áttekinti hogyan lehet elrejteni a telefonszámot hogy senki más ne tudja.

Igen, ezt a módszert magyaráztam Android és iPhone mobiltelefon-felhasználók számára. Tehát nincs több oka annak, hogy ne próbálja ki, huh!

Hogyan lehet elrejteni a telefon / mobiltelefon számokat

Mielőtt belevágna a fő beszélgetésbe, talán még nem hallotta ezt a kifejezést magán telefonszám?

Magán telefonszám olyan funkció, amelyet korábban alkalmaztak kiemelt telefon vagy egy mobiltelefon, amely láthatatlanná teheti a számot, ha valaki mást hív.

Fotóforrás: apkpure.com (A privát telefonszám egy jogi szolgáltatás az operátorok által támogatott mobiltelefonszámok elrejtésére.)

Jellemzők magán telefonszám magát a mobilszolgáltatók nyújtják, mint pl Telkomsel, XL, Indosat Ooredoo, TENGELY, Tri, Smartfrenés mások jogszerűen.

Ha a felhasználó aktiválja ezt a funkciót, akkor a címzett telefonos kapcsolattartó neve meg lesz írva Magán telefonszám vagy Ismeretlen szám.

NYILATKOZAT:

Hogyan lehet elrejteni a telefonszámokat az Android telefonokon

Először az ApkVenue fogja megvitatni hogyan lehet elrejteni egy telefonszámot egy Xiaomi mobiltelefonon akik úgy érzik, hogy rengeteg felhasználójuk van odakint, banda.

Más típusú Android-felhasználók, például a Samsung, az OPPO, a Vivo és mások felhasználói számára többé-kevésbé csak az alábbi lépéseket kell követnie, amelyeknek nem szabad sokban különbözniük.

Sajnos ez a lépés nem hajtható végre a legjobb csevegőalkalmazásokban, például a WA-ban. Tehát csak akkor lehet, ha a telefont kézzel végzik, bandám!

1. Nyissa meg a Hívásbeállítások lehetőséget

  • Nyissa meg az alkalmazást Tárcsa vagy telefon androidos telefonján, és koppintással válassza ki a beállítási lehetőséget hamburger ikonra ami alul van.
  • Az oldalra is átirányít Hívás beállítások. Ezután beléphet a Hívófél-azonosító menübe a telefonszám elrejtéséhez az opció kiválasztásával További beállítások, banda.

2. Végezze el a Hívófél-azonosító beállításait

  • A Speciális beállítások opcióban csak a beállításokat kell megkeresnie Hívó azonosító hogy elrejtse az aktuális telefonszámot az alábbi képen látható módon.
  • Ezután a Hívófél-azonosító oldalán megjelennek az Ön által használt szolgáltatói opciók. Válassza ki az elrejteni kívánt számot, majd válasszon egy lehetőséget Szám elrejtése.

A telefonszámok elrejtése iPhone-on

Másodszor, te is követheted hogyan kell felhívni, hogy a szám ismeretlen legyen az iPhone-on amelyet könnyen megtehet, mint az előző módszer.

Az ApkVenue ezúttal példát hoz arra, hogyan lehet ezt egy iPhone készüléken, az iOS 13 operációs rendszer, a banda alapján. Ezért nagyon figyeljen arra, hogyan rejtse el a következő telefonszámokat!

1. Lépjen a Beállítások menübe

  • Az iPhone főképernyőjén csak annyit kell tennie, hogy belép a menübe Beállítások és válasszon egy lehetőséget Telefon hogy hívásmegállapodásokat tegyen.

2. Állítsa be a hívófél-azonosítót az iPhone készüléken

  • Ezután az iPhone hívásbeállításain csak annyit kell tennie, hogy eljut a lehetőségekhez Saját hívóazonosító megjelenítése mint az alábbi képen, banda.
  • Ahhoz, hogy hogyan hívhat úgy, hogy ismeretlen legyen a telefonszám az iPhone-on, egyszerűen deaktiválja a Hívóazonosító megjelenítése elemet csúsztatással toogle alábbiak szerint. Nagyon könnyű, igaz?

Mit szólnál, banda? Remélhetőleg az ApkVen összes oktatóanyagával és a fenti magyarázatokkal megérti, hogyan lehet elrejteni a mobiltelefonszámokat, banda!

Telefonszámok elrejtése WA-ban

Gondolt már arra, hogyan rejtheti el otthoni telefonszámát vagy mobiltelefonját WA-ban? Olyan egyszerű lesz, mint az előző útmutató?

Kiderült, hogy ez nem kevésbé könnyű, banda! Garantáltan titokban tarthatja a Telkomsel számát vagy más szolgáltatót ismerősei előtt.

Azok számára, akiket egyszerű és praktikus lépések érdekelnek, kérjük, olvassa el az ApkVenue cikkét ez alatt. Gratulálunk az irányelvek betartásához!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan, mennyire könnyű elrejteni egy telefonszámot, hogy az ne legyen ismert mind az Android telefonokon, sem az iPhone készülékeken, igaz?

Valóban, amellett, hogy hóbort Biztonsági okokból is kihasználhatja ezt a funkciót, hogy a felelőtlen felek ne kövessék nyomon és ne használhassák vissza számát.

Igen, meg tudod csinálni a fenti lépéseket? Gyerünk, írd le tapasztalataidat az alábbi megjegyzés oszlopba, banda.

Olvassa el a cikkeket is mobiltelefon szám vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found