5 szoftver androidos alkalmazások létrehozásához kódolás nélkül

Kiderült, hogy a kódolás beírásán kívül számos olyan szoftver létezik, amelyekkel Android-alkalmazások hozhatók létre kódolás nélkül.

Az Android-alkalmazások napjaink életének nagyon fontos részét képezik, mert a rendelkezésre álló különféle Android-alkalmazások sokat segítettek nekünk a különféle tevékenységek elvégzésében. Mint tudjuk, egy Android alkalmazás létrehozásához természetesen meg kell adni bizonyos programkódokat (kódolás), hogy képesek legyünk Android alkalmazás létrehozására.

Természetesen nem mindenkinek van ilyen kódolási képessége, mert magasabb okfejtési képességekre és logikára van szükség ahhoz, hogy egy jó Android-alkalmazást fel lehessen építeni a beírt kód alapján. Nos, kiderült, hogy a kódolás begépelésén kívül számos olyan szolgáltatással is élhetnek a felhasználók, amelyek létrehozhatnak egy Android alkalmazást, amely természetesen nem igényli a kódolást. Mik ezek a szolgáltatások? A következő az áttekintés.

  • 5 egyszerű módszer az Android-alkalmazások készítéséhez kódolás nélkül
  • 11 hűvös Android-alkalmazás, amelyek VÉGLEGESEN nincsenek az okostelefonodon

1. Andromo

Fotó: andromo.com

Az Andromo az egyik legjobb szolgáltatás, amellyel Android-alkalmazásokat hozhat létre kódolási ismeretek nélkül. Az Andromo úgy működik, hogy Java programkódot generál minden létrehozott és végrehajtott alkalmazáshoz összeállítani a kódot a cloud computing rendszeren (Cloud) keresztül az Android SDK segítségével.

Fotó: andromo.com

Ennek az egy szolgáltatásnak a segítségével létrehozhat egy Android alkalmazást, amely számos hatékony funkcióval rendelkezik, például interaktív térképekkel, fotógalériákkal, közösségi média hírcsatornákkal és még sok mással. Ezenkívül a létrehozott alkalmazást később 24 különböző nyelvre lehet lefordítani.

2. TheAppBuilder

Fotó: theappbuilder.com

A TheAppBuilder a következő szolgáltatás, amellyel Android-alkalmazásokat hozhat létre, és tökéletes vállalati vagy vállalati szintű alkalmazások létrehozásához. A szolgáltatás használatával készített összes alkalmazást biztonságosan tárolja a felhő (tárhely az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban), végpontok közötti titkosítási biztonsági rendszerrel.

Fotó: theappbuilder.com

Különféle típusú Android alkalmazásokat hozhat létre, például belső kommunikációs alkalmazásokat, alkalmazásokat a vállalati működés kezeléséhez, HR alkalmazásokat, alkalmazásokat a vállalati események népszerűsítéséhez és ütemezéséhez és még sok minden mást.

3. AppMachine

Fotó: appmachine.com

Az AppMachine a következő szolgáltatás, amellyel Android-alkalmazásokat hozhat létre. Ezzel a szolgáltatással létrehozhatja vállalati alkalmazásait vagy személyes alkalmazásokat, amelyeket közzé kell tenni az Android és az Apple platformokon.

Fotó: appmachine.com

Bizonyos típusú Android-alkalmazások, amelyeket ezzel a szolgáltatással elkészíthet, az üzleti alkalmazások, online áruházak, hírcsatornák, zenei alkalmazások és még sok más.

4. MobileRoadie

Fotó: mobileroadie.com

A MobileRoadie olyan szolgáltatás, amely ötvözi a kreativitás szempontjait az Android-alkalmazások és a mobilmarketing terén, hogy a szolgáltatás felhasználói könnyen létrehozhassák saját médiaalkalmazásaikat.

Fotó: mobileroadie.com

Az ezzel a szolgáltatással létrehozott Media alkalmazás később számos funkcióval rendelkezik, például fotók, RSS-hírcsatornák, rács-elrendezések és diavetítések feltöltésével, videók URL-jeivel, funkciók importálásával YouTube-csatornákról, teljes képernyős videólejátszási funkciókkal, hangimportálással és sok mással több. A Media alkalmazáson kívül számos más típusú alkalmazást is létrehozhat, például oktatási alkalmazásokat, szállodai alkalmazásokat és kiskereskedelmi alkalmazásokat.

5. Jó Borbély

Fotó: goodbarber.com

Azok számára, akik professzionális megjelenésű Android alkalmazást szeretnének létrehozni, a Good Barber a legmegfelelőbb szolgáltatás az Ön számára. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a különböző Android-alkalmazások gyors és egyszerű létrehozását, mindkét alkalmazást anyanyelvi használat C célkitűzés iOS és Jáva Androidra, valamint progresszív webalkalmazásokra Szögletes JS.

Fotó: goodbarber.com

A kijelző oldalon különféle típusú widgeteket használhat, például navigációt, térképeket, menüket, listákat a fényképek, videók és zene megjelenítéséhez, valamint még sok más widgetet, amelyeket az Ön igényeinek megfelelően használhat.

Ez 5 szolgáltatás volt, amelyek segítségével létrehozhat egyet Android alkalmazás kódolási ismeretek nélkül, Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét. A fenti szolgáltatások használatával minden bizonnyal létrehozhat bizonyos Android-alkalmazásokat, nagyon jó tulajdonságokkal, és természetesen nem kell először megtanulnia a kódolást, bár jó, ha a kódolást is megérti.

, viszlát, és ne felejts el kommentet is írni Ossza meg barátainak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found