10 legjobb és legújabb androidos borítóalkalmazás 2020

A borítódal alkalmazás megkönnyíti a kívánt dal vagy zene elkészítését. Valójában már nem kellenek fizikai hangszerek, tudod!

A dalborító alkalmazásra valóban szükség van azok számára, akik szeretnek felvételeket készíteni énekelés közben, hogy tartalmaként használják őket a különböző közösségi média platformokon.

Természetesen a dalok feldolgozásához szükség van egy speciális alkalmazásra, amely képes lejátszani dalokat, valamint rögzíteni a hangját.

Jelenleg sok alkalmazás elérhető, de nem mindegyik használható megfelelően és maximálisan minőségi.

Csendes! Az ApkVenue kínál megoldást azok számára, akik keresik feldolgozás feldolgozása a legtöbb az Androidon. Gyere, nézd meg az alkalmazások teljes listáját!

Jelentkezés a legjobb feldolgozási dalokra az Android 2020-on

Az ApkVenue összes alkalmazását letöltheti a Play Áruházból, bandával. Hallgassa meg a végét, mert van olyan alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl Önnek!

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS

1. FL Studio Mobile

Az első feldolgozás FL Stúdió amely eredetileg feldolgozó dal alkalmazás volt PC-n, de ma már mobil változatban is elérhető.

Az FL Studio Mobile-ba ágyazott funkciók nem sokban különböznek a PC-s verziótól, srácok. Tehát ez az alkalmazás kétségtelen a hasznosságát illetően.

Ezzel az alkalmazással feldolgozhat dalokat, függetlenül attól, hogy betölti-e az éneket, vagy játszik-e a hangszereken.

Természetesen van felvételi funkció ahová elmentheti felvett borítóit. Garantáltan híresség leszel, ha ezt az alkalmazást használod!

RészletFL Studio Mobile
FejlesztőImage-Line
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret11 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)
Ár39 999 IDR

Töltse le az alkalmazást FL Studio Mobile ez alatt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

2. Audio Evolution Mobile Studio

A következő feldolgozás a feldolgozásra Audio Evolution Mobile Studio. Ennek az alkalmazásnak minősége és tiszta felvételi minősége van az alkalmazás zajától mentesen.

Ez a feldolgozás az iPhone-on és az Android-on is rendelkezik egy funkcióval többsávos amely lehetővé teszi a lehető legtöbb felvétel rögzítését.

Ettől eltekintve sokkal több olyan professzionális funkció létezik, mint a MIDI szekvenálás, dobminta szerkesztő, huroklejátszás, és mások. Felveheti és szerkesztheti a dal borítóját, mint egy profi!

RészletAudio Evolution Mobile Studio
FejlesztőeXtream szoftverfejlesztés
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret45 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
Ár109 000 Rp

Töltse le az alkalmazást Audio Evolution Mobile Studio ez alatt:

Alkalmazások termelékenysége eXtream szoftverfejlesztés LETÖLTÉS

3. Maró 3

A következő az Maró 3 amely egy ingyenes cover song készítő alkalmazás a mobiltelefonon, amelyet meg kell próbálnia. Ez a Caustic 3 alkalmazás tiszta felvételi minőséggel rendelkezik zaj nélkül.

A dalok feldolgozásának módja ebben az alkalmazásban szintén praktikus. Rengeteg zenei készítőt és funkciót talál szintetizátor mint például a Subsynth, a PCMSynth, a BassLine és még sok más.

Ez a funkció a felvett dalok eredményeinek a funkciójával megegyező beállítására szolgál szintetizátorok szakmai. Olyan érzés, mintha saját zene stúdiónk lenne. Remek, igaz!

RészletMaró 3
FejlesztőEgycellás szoftver
Minimális OSAndroid 2.2 és újabb
Méret11 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Maró 3 ez alatt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

4. BandLab Social Music Maker és Recording Studio

Ha Bandlab, nemcsak kipróbálhatja a dalok feldolgozását vagy a zenélést, hanem versenyezhet a világ többi zenészével is, hogy díjakat, bandákat szerezzen.

Az alkalmazás kezelőfelülete meglehetősen interaktív, mint a közösségi média, és könnyen használható, tökéletes olyan hírességek számára, akik a legjobb zenei tartalmat szeretnék létrehozni.

Számos zenei funkciót használhat, mint például a Hot Beats, a 12-Track Mix Editing, a Looper és mások. Készítse el saját zenéjét, és ossza meg másokkal a világon!

RészletBandLab Social Music Maker és Record Studio
FejlesztőBandLab
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret21 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást BandLab Social Music Maker és Record Studio ez alatt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Alkalmazás Cover egyéb dalok. . .

5. Smule - Közösségi karaoke ének

Videojáték-borító alkalmazást keres az Androidon, amely teljes funkciókkal rendelkezik? Ha igen, le kell töltenie Smule, banda. Garantáltan jó, deh!

A hangfelvétel mellett videofelvételeket is készíthet énekelés közben. Valójában a dalgyűjtemény is teljes, és már vannak szövegek is.

Ha a felvétel az alkalmazásban, hogy a dalt ezzel a videóval lefedje, még mindig nem érdekes, akkor újra szerkesztheti egy videószerkesztő alkalmazás, banda segítségével.

RészletSmule - Közösségi karaoke ének
FejlesztőSmule
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret88 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Smule ez alatt:

Böngészőalkalmazások Smule LETÖLTÉS

6. Music Maker JAM - Beat & Loop Mixer

Interaktív, funkciókkal teli, tiszta és professzionális hangrögzítő, mindez egy hangrögzítő alkalmazássá konvergálva az énekléshez és a dalok feldolgozásához, Music Maker JAM.

Több mint 300 keverő közül választhat a különböző típusú dalok számára. Természetesen manuális hangbeállításokkal, hogy megteremtse saját egyediségét.

A felület szintén nagyon vonzó, és otthonosan érzi magát a dalok feldolgozásakor. Ne felejtsd el a funkciókat Ossza meg amely közvetlenül összekapcsolható a Youtube csatornád srácaival.

RészletMusic Maker JAM - Beat & Loop Mixer
FejlesztőJAM Just Add Music GmbH
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret76 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Music Maker JAM ez alatt:

Alkalmazások termelékenysége JAM Just Add Music GmbH LETÖLTÉS

7. Remixlive

A következő Remixlive. Ez az alkalmazás nem kevésbé kifinomult, mint a PC stúdió felvételi alkalmazás, mert képes feldolgozni dalokat és hangszereket.

Ezt az alkalmazást több jól ismert YouTube-felhasználó használja a YouTube-csatornáján keresztül, például Eka Gustiwana.

Annak ellenére, hogy nem rendelkezik teljes funkciókkal, próbálja ki ezt a Remixlive alkalmazást, mert sokkal több felhasználóbarát más alkalmazásokhoz képest.

RészletRemixlive
FejlesztőMixvibes
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret30 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Remixlive erre a linkre kattintva.

8. n-Track Studio: Hangrögzítés, Drum & Beat Maker

Szeretne tiszta, kiváló minőségű és egyedi zenefeldolgozást készíteni hangszerkesztő alkalmazás letöltése nélkül? n-Track Studio lehet egy megoldás, banda!

Ez az alkalmazás teljes funkcionalitással rendelkezik, és különböző formátumú dalokat tud olvasni, az MP3-tól, MP4-től, WAV-tól, AAC-tól, OGG-től az AMR-ig.

Itt különféle felvételeket is összefűzhet egybe, és beállíthatja a basszust, a Hall Reverb, a Concert Hall Reverb, a Song pitch stb.

Részletn-Track Studio: Hangfelvétel, Dobok és Beat Maker
Fejlesztőn-Track szoftver
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret53 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást n-Track Studio erre a linkre kattintva.

9. Walk Band - Zenei Stúdió

Nincs hangszered a saját dalod összeállításához? Csendes! Számíthat rá Walk Band Music Studio amely virtuális hangszereket kínál a legkülönfélébb hangszerekben.

Természetesen a dalrögzítő és a keverő funkcióival, bandával. Játszhat zongorán, gitáron, basszusgitáron, dobon és még sok minden máson. Egyébként tényleg teljes!

A YouTube-on szereplő dalok feldolgozásához vagy a fizikai hangszerekhez már nincs szükség felszerelésre, csak használja ezt a borítós zenei alkalmazást, amely lehetővé teszi az összes ilyen hangszer használatát.

RészletWalk Band - Zenei Stúdió
FejlesztőRevontulet Soft Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret64 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Walk Band ez alatt:

Revontulet Studio Töltse le a videó és hangalkalmazásokat

10. SunVox

Végül egy fedőlevegő alkalmazás hívott SunVox ami virtuális szintetizátor megbízható és professzionálisan használható.

Professzionális felvevő funkciók, mint pl szintetikus algoritmusok, mikrotonális szekvenszer, MIDI, Mic / Line-in felvétel, és még sok más ebben az alkalmazásban.

De természetesen vannak áruk. A SunVox megszerzéséért fizetnie kell. De az ApkVenue garantálja ezt az alkalmazást megéri, banda!

RészletSunVox
FejlesztőAlekszandr Zolotov
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret13 MB
Letöltés10 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
Ár85 000 IDR

Töltse le az alkalmazást SunVox ez alatt:

Alkalmazások termelékenysége Alexander Zolotov LETÖLTÉS

Ez egy ajánlás 10 feldolgozás legjobb az Androidon, amelyet meg kell próbálnia. Nem csak szakembereknek, hanem kezdőknek is.

Melyik alkalmazás a témája a dalok feldolgozásának? írd meg véleményed a megjegyzések rovatba igen, oszd meg a zenefeldolgozás élményét is.

Olvassa el a cikkeket is Zene alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found