különleges! így készíthet iker fényképeket androidos okostelefonon

Szeretne olyan fényképet készíteni, amely kiemelkedik az önmagának klónozásával. Itt az ApkVenue bemutatót nyújt arról, hogyan lehet ikerfotókat készíteni egy Android okostelefonon. Ki kell próbálni.

A fotózás világában egy kifinomult fényképezőgép nem garantálja, hogy csodálatos fényképeket készítsen. Kreativitás és ötlet két elválaszthatatlan elem egy egyedi fénykép előállításához.

Azok számára, akik érdeklődnek a fotózás iránt, soha ne hagyja abba a kreativitást. Ne mondd, hogy nincs jó fényképezőgéped, használhatsz egy androidos okostelefonos fényképezőgépet a fényképészi készségek csiszolásához. Példák a jó fotózási koncepciókra a készségek, például a fényképek csiszolásához lebegés, Te is játék perspektívában, de amit az ApkVenue ezúttal megvitat hogyan lehet ikreket fotózni Androidon.

  • NAGY! Ez a kompakt fényképezőgép az Ultimate Ultra High Zoom prémium objektívvel van felszerelve
  • Remek trükkök a Samsung Galaxy Note 5 kamera használatához
  • Tippek okostelefonos fényképezőgéppel történő fényképezéshez

Hogyan készítsünk ikerfotókat Android okostelefonon

Telepítse a Clone Camera alkalmazást

Ban ben bemutató hogyan kell ikreket fotózni az Androidon ezúttal, az ApkVenue használja az alkalmazást Klón Kamera amelyet ingyenesen letölthet és telepíthet a Google Play Áruházból. A Clone Camera segítségével saját magának klónozásával készíthet kiemelkedő fotókat.

Apps Photo & Imaging Map-vision LETÖLTÉS

Használjon állványt vagy állványt

Semmi keret speciális készlet, így a háttér függvényében szabadon elképzelhető. A tökéletes eredmények elérése érdekében az ApkVenue nagyon javasolja, hogy használjon állványt, állvány vagy más alapok, hogy az okostelefon stabil legyen. Ezután használhatja a funkciókat önidőzítő, 5 másodperc, 10 másodperc és 60 másodperc között, csak állítsa be a fénykép stílusához.

Legyen stílusos és készítsen annyi fotót, amennyit csak akar, de legfeljebb 4 fényképet. Akkor csak kövesse a megadott irányelveket, nagyon egyszerű csak megnyomni és firkálni. nyomja meg előnézet A végeredmény megtekintéséhez ez nem korlátozódik arra, hogy különféle hűvös szűrőket is választhasson, különbözőekhez igazodva eszköz fénykép szerkesztése és Ossza meg.

A végeredmény

Milyen nagyon könnyű, nem igaz Android ikrek fotó módon? Hűvösebb fotókat készíthet, mint amit Jaka bemutatott. Nem korlátozva ikerfotókra, használhatja a levitációs effektust a Clone Camera használatával is. Ha akarod Ossza meg az Instagram-on, és szükséged van egy stílusra, használhatod hashtagek# clonecamera vagy #CloneCameraChoice hogy megtekinthesse kedvenc fényképeit a kibertérben. Nem lehetetlen, a fényképed is az egyik lesz.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found