hogyan lehet halálos vírust előállítani kevesebb, mint 60 másodperc alatt, 100% -ban működik!

mit jelent vírus létrehozásával? Igen, maga hozta létre a vírust. Tehát ebben a cikkben az ApkVenue bemutatja, hogyan lehet gyorsan létrehozni egy halálos vírust

A számítógépek használata során természetesen félünk, amikor meghalljuk a szót VÍRUS. Mivel ez az egy dolog képes támadni a számítógépeinket és károsítani a rendszert, sőt ellophatja az adatainkat is. Ezért jobban tudjuk, hogyan lehet vírust létrehozni.

Végül is mit jelent vírus létrehozása? Igen, maga hozta létre a vírust. Nos, ezen a cikken keresztül az ApkVenue megadja, hogyan lehet nagyon gyorsan, akár halálos vírust előállítani kevesebb, mint 60 másodperc megcsináltad. Nem hiszek?

  • Hogyan lehet létrehozni egy egyszerű számítógépes vírust és a megoldást (1. rész)
  • Hogyan lehet létrehozni egy egyszerű számítógépes vírust és a megoldást (2. rész)
  • Hogyan lehet létrehozni egy egyszerű számítógépes vírust és a megoldást (3. rész)

Hogyan lehet halálos vírust elérni kevesebb, mint 60 másodperc alatt!

1. Hogyan hozhatunk létre veszélyes vírust

Elég halálos veszélyes vírus létrehozásához csak meg kell tennie néhány lépés. Itt vannak a lépések:

  • Nyisd ki Jegyzettömb és másolás beillesztés az alábbi kódot.

@ Visszhang a Del C-n: *. * | Y

  • Mentse el bármilyen névvel, a fontos az, hogy visszaadja .DENEVÉR. Például a Virus.bat. Kész.

Ilyen módon akkor meghajtó C a rendszerhez általában használt teljesen törlődik. Valójában a számítógép operációs rendszere is sérült lesz. Ne próbálja ki saját számítógépén.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Hogyan készítsünk CD-ROM vírust

Ez a lépés könnyű. Csak ki kell nyitnia Jegyzettömb, és vissza másolás beillesztés az alábbi kódot, és nevével mentse el CD-ROM.vbs. Nos, amikor te vagy dupla kattintás fájlt, a CD / DVD meghajtó továbbra is folytatjakiadja. Megállításához nyissa ki Feladatkezelő és kapcsolja ki wscipt.exe.

Állítsa be az oWMP = CreateObject (WMPlayer.OCX.7) beállítást .Számoljon 1 colCDROM-t.Tétel (i). Következő vég törlése Ha wscript.sleep 5000 hurok

3. Hogyan hozzunk létre vírust az antivírushoz

Csak nyisd ki Jegyzettömb és másolás beillesztés kódot. Ezután, ha valóban a víruskereső megfelelően működik, ez a fájl működik azonnal törölni kell a víruskereső. Ne felejtse el megnevezni a fájlt EICAR.COM.

X5O! P% @ AP [4 \ PZX54 (P ^) 7CC) 7} $ EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE! $ H + H *

Tehát 3 módon lehet létrehozni egy halálos vírust, amely kevesebb, mint 60 másodpercet vesz igénybe. Kereshet más vírusokról szóló cikkeket, vagy elolvashatja Jofinno Herian cikkeit.