Hogyan oldhatjuk fel azokat az embereket, akik blokkolnak minket, legújabbak!

Hogyan oldhatjuk fel a WA blokkolását, aki letiltott minket, meg lehet-e csinálni? Nézze meg a bemutatót arról, hogyan oldhatja fel a WA itt blokkoló személy feloldását!

Hogyan oldhatjuk fel azokat a WA-embereket, akik blokkolnak minket talán az egyik dolog, amit keres, hogy újra megszerezhesse volt barátja WhatsApp státuszát, igaz?

Ha valaki letiltja, az nagyon fáj, különösen, ha az illető korábban nagyon közel állt hozzánk, és minden látható ok nélkül hirtelen nem tud többé kapcsolatba lépni a WA-val.

Akkor, ha ez már megtörtént, használhatjuk a trükköt a WA távoli feloldásához? A válasz Természetesen lehet, banda!

Kíváncsi tudni, hogyan? Itt az ApkVenue elmond néhányat hogyan oldhatjuk fel annak a személynek a feloldását, aki letiltott minket a legutóbbi 2020-ban.

Jellemzők és módszerek a minket blokkoló WA emberek feloldásának feloldására

Nem tagadható, néha vannak olyan pillanatok, amikor mi, blokkoltak, bizonyos célokból újra kapcsolatba akarunk lépni az illetővel.

Vagy egyszerűen csak kíváncsi lehet a profilfotójukra, vagy egyszerűen le akarja tölteni az illető WhatsApp állapotát.

Nos, szerencsére használhatja a WhatsApp feloldásának feloldását más emberek által, amelyet az ApkVenue az alábbiakban teljes egészében megvitat.

WhatsApp blokkolt funkciók

Fotóforrás: (a Freepiken keresztül)

Korábban az ApkVenue meg akarta mondani néhány jellemzőjét, ha valaki, banda blokkolta a WhatsAppodat. Tehát a gyanúja nem pusztán feltételezéseken alapul.

Először te nem fogja látni a profilfotóját. Csak képeket lát alapértelmezett a szürke.

Emellett te is nem látta a táblát Utoljára látva és online státusza bár azért lehet, mert a WhatsApp MOD-ot használja.

Egy másik dolog, amely az egyik jellemző lehet, az az Ön által küldött üzenetek csak egyet jelöljenek be. Normális esetben az elküldött üzeneteket kettővel kell bejelölni.

A legkézenfekvőbb jellemző az Nem kezdeményezhet hang- vagy videohívást bár még mindig hallja a tárcsahangot.

Jaka utolsó jellemzője te vagy nem veheti fel őket a csoportba melyikben leszel admin.

Ha be tudja bizonyítani a fenti jellemzők egy részét, akkor valószínűleg a WA-kapcsolattartója valóban le van tiltva.

Hogyan oldhatjuk fel a minket blokkoló WA emberek feloldását

Nem kell csüggedned, ha rájössz, hogy kapcsolatodat valaki más blokkolta. Tudod, akkor is feloldhatod, anélkül, hogy elkapnád.

Mielőtt kipróbálná az alábbi módszereket, próbáljon gondosan beszélni azzal a személlyel, aki letiltotta a telefonszámát. Ki tudja, lehet, hogy valamit rosszul csinál, hogy így blokkolják.

Ha ez a módszer nem sikerül, akkor az ApkVenue alatt megadhatja a WhatsApp feloldásának leghatékonyabb módszereit!

Az alábbi módszer kipróbálása előtt az ApkVenue azt javasolja, hogy készítsen biztonsági másolatot az összes beszélgetésről, OK!

1. Hogyan lehet feloldani azokat a WhatsApp-felhasználókat, akik számunk megváltoztatásával blokkolnak minket

Ennek első módja a telefonszám megváltoztatása. Kövesse az alábbi lépéseket!

1. lépés - Nyissa meg a WhatsApp beállításait
 • Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást, és nyomja meg a három pont menüjét a jobb sarokban. válassza Beállítások> Fiók elemre.
2. lépés - Válassza a Szám módosítása lehetőséget
 • válassza Szám módosítása. Ezután válassza a Tovább lehetőséget. Írja be a régi mobiltelefonszámot és az új mobiltelefonszámot, válassza a lehetőséget Következő.

 • Újabb figyelmeztetést kap, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megadott szám helyes-e.

3. lépés - Az új szám aktiválás végrehajtása
 • Ebben a szakaszban kap egy 6 jegyű aktiválási kódot SMS-ben. Írja be a kódot, és egy értesítés jelenik meg, amikor sikeresen megváltoztatta WhatsApp számát.

 • Ha sikeresen megváltoztatta a számát, a WhatsApp-kapcsolattartói nem kapnak értesítést. Visszahívhatja azt a személyt, aki letiltotta a WhatsApp-kapcsolattartót.

2. Hogyan lehet feloldani a minket blokkoló WA emberek blokkolását a számok megváltoztatása nélkül

Az első módszer kissé megterhelő lehet, mert megköveteli a WhatsApp-szám törlését. Valójában gyakran keressük meg az embereket, akik ezt a számot használják.

Nyugi, ApkVenue még mindig vannak más módszerek. Ez az egy módszer szintén nem fogja megváltoztatni a számát! És minden bizonnyal nem nehezebb, mint az, hogy hogyan oldhatjuk fel az FB-n minket blokkoló embereket.

Kíváncsi? Gyerünk, nézd meg a lépéseket hogyan lehet feloldani azokat a WA-s embereket, akik számunk megváltoztatása nélkül blokkolnak minket következő.

1. lépés - Nyissa meg a WhatsApp beállításait
 • Csakúgy, mint korábban, nyissa ki Beállítások a jobb felső sarokban található három ikon megnyomásával. Válassza a menüt Számla.
2. lépés - Hapun WhatsApp fiók
 • Ezúttal válaszd A fiókom törlése. Az ApkVenue nem kockáztat, na!
3. lépés - Törölje a WhatsApp alkalmazást
 • A fiók törlése után törölje a WhatsApp alkalmazást, és törölje a WhatsApp alkalmazás összes gyorsítótárát. Ezt követően telepítse újra az alkalmazást.
4. lépés - Hozzon létre egy WhatsApp-fiókot ugyanazzal a számmal
 • Hozzon létre egy másik WhatsApp-fiókot ugyanazzal a számmal. Ha látja ismerősei profilfotóit, állapotát stb., Az azt jelenti, hogy sikeresen feloldotta őket.

Ez a lépés, banda. Könnyű? Valójában azonban lehet egy alternatív módszer a WA letiltásának feloldására azok számára, akik letiltanak minket egy alkalmazással.

Az ApkVenue azonban nem javasolja, hogy ezt tegye, mert ez meglehetősen kockázatos a WhatsApp személyes adatainak biztonsága szempontjából.

Jogi nyilatkozat:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet feloldani a letiltott WhatsApp-felhasználókat

Ha ez az eset, ha letiltotta az egyik névjegyet a WhatsApp-on, majd fel szeretné oldani, kövesse az alábbi egyszerű módszert!

1. lépés - Lépjen a Beállítások menübe

 • A WhatsApp kezdőlapján élsz Koppintson ahárom pont ikonra a képernyő jobb felső sarkában.

 • Ezután kiválaszthatja a menüt Beállítások hogy a WhatsApp fő beállításaihoz lépjen.

2. lépés - Adatvédelem beállítása

 • Az oldalon Beállítások WhatsApp, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a menüt Számla majd válassza a menüt Magánélet a WhatsApp biztonsági és adatvédelmi beállításainak megnyitásához.

3. lépés - Keresse meg a blokkolt névjegyeket

 • Akkor csak megy fülreÜzenetek és válassza ki a beállításokat Letiltott névjegyek.

 • Itt előre láthatja, hogy hány WhatsApp-kapcsolattartót blokkolt használat közben.

 • Ezután a Letiltott névjegyek oldalon megjelenik a korábban aktivált WhatsApp blokkok listája.

4. lépés - Feloldása a kapcsolat feloldásának

 • Utolsó Koppintson a azon WhatsApp kapcsolatok egyikén, amelyet fel szeretne oldani, majd válassza a menüt Feloldás feloldása (WhatsApp kapcsolattartó neve) hogy törölje.

 • Automatikusan feloldja a WhatsApp kapcsolattartó feloldását, és újra felveheti Önnel a kapcsolatot. Másrészt vicces szavakat küldhet a jég megtörésére.

Tehát így oldhatjuk fel azokat a WA-s személyeket, akik megakadályozzák, hogy újra csevegjünk, beleértve az exet is.

Vannak olyan trükkök arra is, hogyan lehet feloldani a WA-s személyeket, amelyeket letiltunk azok számára, akik tudják, hogy szükségük van rájuk.

Bármi is legyen a problémád, remélhetőleg hasznosak lehetnek a WhatsApp blokkolásának feloldásával kapcsolatos információk, akik ezúttal letiltottak minket az ApkVenue-ból.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.