hogyan lehet egyszerűen ellenőrizni az e-útdíj egyenlegét a mobiltelefonon

Könnyen és gyorsan szeretné ellenőrizni az e-Toll egyenlegét? Gyerünk, olvassa el az tippeket és trükköket, hogyan ellenőrizheti az e-díjat az ApkVenue-n keresztül a HP-n keresztül. 1 órán belül ellenőrizze az egyenleget.

Az e-útdíj egyenlegének ellenőrzése valóban kötelező az Ön számára. Ne engedje, ha az útdíj előtt van, hogy nem tudja használni a kártyáját, mert kifogy az egyensúlya.

E-Toll kártya valóban számos előnnyel és előnnyel jár, mert számos olyan fontos ágazatban használható, amely közel áll az életéhez.

Ez a kártya nemcsak az útdíjfizetésért fizethet TransJakarta, az ingázó vonalak különféle jegyeire kereskedő Egyéb.

Nincs többé szükség az ATM-hez, vagy a legközelebbi kisboltba, most van hogyan ellenőrizhető az e-Toll a HP-n keresztül hogy kihasználhatja. Akkor mik a lépések?

Könnyű módszerek az e-útdíj-egyenleg ellenőrzésére az Android telefonokon

Mielőtt az e-Toll kártyát fizetős utakon végezné tranzakciókat, ill kereskedő különben célszerű ellenőrizni a benne elérhető e-Toll kártya egyenlegét.

Hogyan ellenőrizhető az e-Toll egyenleg mobiltelefonon keresztül, amelyet az ApkVenue ezúttal megvitat nagyon könnyű megtenni, kevesebb mint egy perc múlva azonnal megtudhatja a kártya fennmaradó egyenlegét.

Kétféleképpen ellenőrizheti az E-Toll egyenlegét egy androidos mobiltelefonon, nevezetesen a Mandiri Online alkalmazás NFC funkcióján keresztül, valamint az egyik legmegbízhatóbb online vásárlási alkalmazáson keresztül.

Mindkettő mindkettő pontos eredményt nyújt, ezért csak ki kell választania a használatának egyik legkényelmesebb módját.

Ellenőrizze az e-díjat egyszerűen az Android telefonokon

A mai kifinomult mobiltelefon-technológiával különféle tevékenységeket végezhet a mobiltelefonján, és az egyik az e-Toll ellenőrzése.

Az e-Toll ellenőrzése Android-telefonon keresztül nagyon praktikus és gyors, ahelyett, hogy először ATM-hez vagy minimarkethez kellene mennie.

Ezen felül, hogyan ellenőrizhető az e-Toll ezen a mobiltelefonon sokkal gyorsabban elvégezhető használja ki a mobiltelefon NFC szolgáltatásának előnyeit.

Néhány másodperces információval az e-Toll kártyáról pontosan és részletesen látható.

Hogyan ellenőrizhető a fennmaradó e-útdíj egyenlege a Mandiri Online szolgáltatással

Néhány Android okostelefon rendelkezik funkciókkal Közeli terepi kommunikáció alias NFC fájlok küldéséhez vagy ellenőrizze az elektronikus pénzt.

Az első e-Toll egyenleg ellenőrzésének módja, amelyet az ApkVenue megoszt, szintén ezt a funkciót használja lásd a fennmaradó egyenleget ez a kártyádon van.

Most, hogy megtudja, hogyan használhatja az NFC funkciót egy Android-mobiltelefonon az e-Toll kártya maradék egyenlegének ellenőrzéséhez, kövessen néhány gyakorlati lépést.

1. lépés - Töltse le és telepítse a Mandiri alkalmazást az e-Toll egyenleg ellenőrzéséhez

Először le kell töltenie és telepítenie kell az alkalmazást Mandiri Online amelyet az alábbi linken keresztül tölthet le.

2. lépés - Engedélyezze az NFC funkciót a HP-n

Azután aktiválja az NFC szolgáltatást elérhető az Android okostelefonon. Itt maradsz csúsztassa lefelé az értesítési sávot és aktiválja az NFC-t a megadott ikon megérintésével.

3. lépés - Ellenőrizze az E-Toll egyenleget

Az e-Toll kártya mobiltelefonon történő ellenőrzéséhez nyissa meg a Mandiri Online alkalmazást és helyezze fel az e-Toll kártyát az okostelefon hátulján található NFC logóval.

Ezután a kártya száma automatikusan kijön a fennmaradó rendelkezésre álló e-Toll egyenleggel, bandával.

Jegyzet:


Ez a módszer csak az által kibocsátott e-Toll és e-Money kártyákra vonatkozik Mandiri Bank és kereskedő akik együtt dolgoznak, mint GazCard Pertaminától és Indomaret kártya Indomaretből.

Az e-útdíj kártya egyenlegének ellenőrzése a Tokopedia segítségével

Ki mondta, hogy az e-kereskedelmi szolgáltatások olyanok, mint Tokopédia csak online vásárláshoz hasznos?

A Tokopedia E-Money egyenleg feltöltési szolgáltatásokat is nyújt, tudod. Nem csak újratölt, hanem te is Egyszerre ellenőrizheti az E-Toll egyenlegét, tudod.

Azok számára, akik nem tudják, hogyan kell ellenőrizni az e-Toll-t mobiltelefonon keresztül, különösen a Tokopedia alkalmazásban, íme néhány lépés, amelyet követhet.

1. lépés - Töltse le és telepítse a Tokopedia alkalmazást az e-útdíj egyenlegének ellenőrzéséhez

Mivel ehhez az egy módszerhez alkalmazásra van szükség, le kell töltenie a Tokopedia alkalmazást, ha nincs telepítve a mobiltelefonjára.

A gyakorlatiasság érdekében mindössze annyit kell tennie, hogy a Tokopedia letöltéséhez kattintson az alábbi linkre:

Alkalmazások termelékenysége Tokopedia LETÖLTÉS

Telepítse az alkalmazást a szokásos módon, majd jelentkezzen be, vagy regisztráljon újat, ha még nincs Tokopedia-fiókja.

2. lépés - Nyissa meg a Tokopedia Top-Up menüt

Nyissa meg az alkalmazást, majd a főmenüben kattintson a menüopciókra Az összes megtekintése. Amikor új ablak nyílik, görgesse lefelé a képernyőt, amíg meg nem találja a szakaszt Feltölt.

3. lépés - Válassza a Kártyatípus lehetőséget az E-Toll egyenleg ellenőrzéséhez

Amikor a menü Feltölt Megnyomva több újratöltési lehetőség jelenik meg, amelyeket megtehet, majd kiválaszthat Elektronikus pénz. Válassza ki az ellenőrizni kívánt e-Toll kártya típusát.

4. lépés - Az egyenlegadatok frissítése az e-útdíj ellenőrzésének módjaként a HP-n

Az e-Toll kártya fennmaradó egyenlegének megismeréséhez kattintson a gombra Balance Update, majd ragassza az e-Toll kártyáját a használt mobiltelefonra.

Győződjön meg arról, hogy az NFC funkció be van-e kapcsolva hogy az egyensúly azonnal látható legyen mint a fenti képen.

Az E-Toll egyenleg és az NFC funkció használatának ellenőrzése az Android mobilon

Az NFC funkció használatának előnye, hogy megkönnyítheti az Ön számára, és gyakorlatilag ellenőrizheti a fennmaradó e-Toll egyenleget, mielőtt felhasználná.

Itt nem kell ATM-hez mennie, az alkalmazás segítségével adjon meg egy fiókot mobil bank, vagy látogasson el egy kisboltba, hogy csak ellenőrizze az e-Toll egyenlegét.

Akkor honnan tudja, hogy Android-okostelefonja támogatja-e az NFC-t vagy sem? Először ellenőrizheti az interneten online elérhető HP specifikációkat.

Ezen felül könnyedén használhatja a Mandiri Online alkalmazást. Ha megjelenik az értesítés "Sajnáljuk, a készülék nem támogatja az NFC-t" ami azt jelenti, hogy mobiltelefonja még nem tudja ellenőrizni az e-Toll egyenlegét banda.

Most így ellenőrizhetjük a fennmaradó e-Toll egyenleget egy androidos mobiltelefonon, valamint néhány okot a folyamat közvetlenül okostelefonon történő végrehajtásának előnyeiről.

Ezzel az ApkVenue által megosztott egyszerű trükkel könnyebben ellenőrizheti a fennmaradó e-Toll egyenleget bármikor és bárhol.

Tényleg praktikus, igaz? Ezért próbálja meg megosztani tapasztalatait az e-pénz használata közben az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Termelékenység vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.