hogyan lehet hosszú videókat feltölteni az Instagram-történetre alkalmazás nélkül

Szeretne feldolgozni egy dalt az IG történetről, de az 15 másodpercnél tovább tart? Könnyű, az ApkVenue megmutatja, hogyan tölthet fel hosszú videókat az Instagram-történetre alkalmazás nélkül (2020-as frissítés)

Ki ne szeretne időt tölteni az Instagram megnyitásával? Még ha csak megnyitja a hírcsatornákat és látja a barátok bejegyzéseit, akkor is szórakoztató és boldoggá tesz.

Az Instagram egyik legnépszerűbb szolgáltatása Instagram történetek. Meg tudjuk csinálni post- akár 15 másodperces fotó, akár videó.

A bejegyzést szintén nem tároljuk örökre, és 24 órán belül eltűnik. Instagram-hírcsatornája szép és esztétikus maradhat.

De mi van, ha akarjuk feltölteni hosszú videó? Lehet banda, nem is kell további alkalmazásokat használni.

Kíváncsi? Itt van egy bemutató arról, hogyan lehet hosszú videókat feltölteni az Instagram-történetekbe alkalmazás nélkül. Nézd meg!

Hosszú videók feltöltésének módjai az Instagram-történetekbe alkalmazások nélkül

Mint tudjuk, eddig a videó időtartama lehetfeltölteni hogy IG történet korlátozott ideig 15 másodperc.

Ha az időtartam ennél nagyobb, akkor a 16. másodperc automatikus lesz levág. Korábban egy speciális alkalmazást kellett használnia a videó manuális kivágásához.

De most van egy jó hír azok számára, akik szeretnek hosszú videókat készíteni. Mert az Instagram már felvett néhányat frissítés az alkalmazásban.

Ebben a cikkben az ApkVenue kétféle módon osztja meg az Instagram-történet 15 másodpercnél hosszabb videók feltöltését, amelyeket saját maga is gyakorolhat.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

1. Hosszú videók feltöltése az Instagram Story-ra közvetlenül

 • Először is, az ApkVenue elárulja, hogyan töltsön fel videókat közvetlenül az Instagram történetére 15 másodpercnél tovább. Az Instagram a videót 15 másodperces szakaszokra osztja.

1. lépés - Töltse le az Instagram-ot

 • Győződjön meg arról, hogy elkészült-e az Instagram alkalmazása ban ben-frissítés a legújabb verzióra. Nyissa meg a Play Áruházat, és nézze meg az Instagram szolgáltatást. Ha nincs más választás frissítés azt jelenti, hogy az alkalmazás a legújabb verzió.

2. lépés - Válassza a Videók lehetőséget

 • A szokásos módon lépjen be az Instagram történet menüjébe, majd koppintson az ikonra Képtár. Ezután válassza ki a kívánt hosszú videót feltölteni. Ez a Jaka videó 34 másodperc hosszú srácok.

3. lépés - Videók szerkesztése

 • A hosszú videó lesz automatikusan darabokra vágva 15 másodpercenként srácok. Tehát mivel Jaka videója 34 másodperc hosszú, 3 videóra oszlik.
 • A videókat egyesével szerkesztheti a Koppintson a melyik videót szeretné szerkeszteni.

 • A nem kívánt klipek törléséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a törölni kívánt klipet. Ezután a kuka ikon jelenik meg a klip törléséhez.

 • Sajnos a klipek sorrendjét nem lehet megváltoztatni, mert a klipeket levágják és eltávolítják.feltölteni az eredeti videó szerint.

 • Ha megtetted szerkesztés élő Koppintson aKövetkező, majd válassza a lehetőséget Ossza meg.

4. lépés - Feltöltés

Ezután érintse meg a elemet Kész és ellenőrizheti post-Neked. A hosszú videó leszfeltölteni egyenként és folytassuk egymás után.

2. Hogyan lehet hosszú videókat feltölteni az Instagram történetbe az IGTV segítségével

IGTV az Instagram egyik olyan funkciója, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy időtartamú videókat töltsenek fel legfeljebb 1 óra. Hasonló a YouTube-hoz, de még mindig az Instagram platformon, bandában.

A funkciók kihasználásával ossza meg az Instagram Story-ban, az IGTV videót megtekinthetővé teheti az IG Story segítségével. Szeretné tudni, hogyan? Gyere, figyeld!

1. lépés - Nyissa meg az Instagram alkalmazást

 • Nyissa meg az Instagram alkalmazást, majd a főoldalon kattintson az ikonra "+" hogy feltölts egy videót.

 • Válassza ki a kívánt videót. Győződjön meg róla a videó időtartama több mint 1 perc / 60 másodperc hogy feltölthessem az IGTV-re.

2. lépés - Videó feltöltése

 • Ha az Ön által választott videó időtartama meghaladja az 1 percet, lehetősége lesz feltölteni Hosszú videó.

 • Válassza ezt a lehetőséget, majd állítsa be a videó azon részét, amelyet fel szeretne tölteni. Ha elkészült, kattintson a gombra Következő.

 • Adjon nevet és leírást a feltölteni kívánt videóhoz. Aktiválja az opciókat Tegyen közzé egy előnézetet hogy a bejegyzés megjelenhessen a főoldalon. Kattintson a gombra Post Ha befejezte.

3. lépés - Oszd meg az IG Story-ban

 • A videó feltöltése után nyissa meg IG főoldal akkor te elcsór balra hogy megnyissa az oldalt Fedezd fel.

 • Válassza a fület IGTV az oldal tetején található. Írjon be egy nevet felhasználónév-az általad feltöltött IGTV videók után kutatsz.

 • Kattintson a videóra a megnyitásához, majd kattintson az ikonra Ossza meg amely alul papírrepülő formájú.

 • válassza Adjon hozzá videót a történetéhez, majd ossza meg az IG Story-n keresztül a szokásos módon.

Ott van srácokhogyan lehet hosszú videókat feltölteni az Instagram történetbe Jakából. Tehát azoknak, akiknek tetszik feltölteni a hosszú videóknak már nem kell zavarniuk a videók manuális vágását.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found