hogyan tervezhetünk pólóelosztást mobiltelefonon mindössze 5 perc alatt!

Szeretne egyedi pólót készíteni? Könnyű, nem kell bajlódnia egy bonyolult képszerkesztő alkalmazás használatával. Mert ruhákat megtervezhet egy androidos telefon segítségével. Ez csak néhány percet vesz igénybe, így lehet ruhákat tervezni Android telefonon.

Unja ugyanezt a pólótervet? Miért nem csak saját pólót tervez. Nem kell tervezőnek lenned ahhoz, hogy ruhákat tervezhess srácok. Mert megtervezheti a póló forgalmazását közvetlenül a HP-tól androidod.

Az ApkVenue tippeket ad hogyan lehet ruhákat tervezni androidos telefonon neked. A módszer egyszerű és természetesen gyors. Amellett, hogy pólókat tervezhet magának, ez is használható, ha barátaival egységes pólót szeretne tervezni.

  • 10 legjobb grafikai alkalmazás Androidra és PC-re | Ingyenes letöltés!
  • 10 legjobb lakberendezési alkalmazás, amellyel alaprajzokat és 3D-t készíthet ingyen, nagyon egyszerűen!
  • 15 legjobb és legújabb fotószerkesztő 2020-as apk, fotóeredmények, mint a hírességek!

Így alakíthatja ki a ruhákat az Android-on mindössze 5 percig

Ahhoz, hogy disztribúciós pólót készítsen a mobiltelefonján, szüksége lesz egy speciális alkalmazásra, annak nevére Snaptee. Ezzel az alkalmazással kreatív lehet és pólókat készíthet anti-mainstream mintákkal. Az alkalmazást az ApkVenue alábbi linkjén keresztül töltheti le:

Apps Produktivitás Snaptee Limited LETÖLTÉS

Az alkalmazás használata szintén nagyon egyszerű és természetesen praktikus srácok. Tervezhet pólókat saját fotóival, tervezés tipográfia, és mások. Folytasd srácok megkezdjük a póló tervezés szakaszait egy androidos mobiltelefonon.

1. lépés

Először te létre kell hoznia egy fiókot Először Snaptee srácok. Azonnal használhatja Facebook vagy Twitter fiókját. Ha megérintette az ikont Kamera lent kezdeni a ruhák tervezését.

2. lépés

Válassza ki, mit szeretne, az ApkVenue választja Szöveg. Ezt követően válassza ki a ruhamodellt, ezúttal az ApkVenue szeretné megtervezni Férfi legénység. Igényei szerint választhat.

3. lépés

Kezdje el szerkeszteni saját pólóját srácok, hozzáadhatja szavak vagy képek amit csak akarsz. A Jaka Snaptee ruháinak megtervezéséhez szükséges eszközöket magyarázza el az alábbi képen.

4. lépés

Most, hogy elkészült a terv, érintse meg a elemet pipa ikonra menteni. Ezt követően csak érintse meg Mentés. Megoszthatja a tervet a közösségi médiában is.

5. lépés

Ezután válassza ki Menj a Locker-be hogy lássa a tervezés eredményeit. Most elkészült a pólódiagnosztikád srácok. Könnyű megtervezni!

Ott van srácokhogyan lehet ruhákat tervezni androidon Jakából. A Snaptee alkalmazással kipróbálhat különféle terveket. Sajnos a Snaptee nem nyit szolgáltatást Indonéziában, így nem lehet azonnal megrendelni a pólót. Ez csak a ruhák tervezési szakaszáig tarthat. Ezt a kivitelt azonban szitanyomó céghez is eljuttathatja referenciaként.

Olvassa el a cikkeket is Hogyan tervezzünk ruhákat vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.