Minden idők 10 legjobb java-játékát, nosztalgiázni!

Az androidos játékok korszaka előtt voltak olyan Nokia vagy Sony Ericsson játékok, amelyek szórakoztatóak voltak. Íme egy lista minden idők legjobb Java-játékaiból, amelyek nosztalgiázni fogják Önt!

A 90-es évek generációja számára biztosan átélték azokat a napokat, amikor mobiltelefonos játékosok voltak Nokia vagy Sony Ericsson amely már a Symbian operációs rendszeren alapul.

Egy lépéssel a régi Nokia játékcsalád előtt a Java játékcsalád már lenyűgöző grafikát tartalmaz 3D nézetekkel, változatosabb hangzással és emellett sztori bonyolultabb.

Nosztalgiává tesz, ezúttal az ApkVenue fogja megvitatni a legjobb és legizgalmasabb Java játékok gyűjteménye az ő idejében, itt! Játszottál már közülük egyet, banda?

A legjobb és izgalmas Java játékok gyűjteménye, amely nosztalgiázni fogja a múltat!

Az alábbi Java játékok korábban sikeres gyilkosok voltak, amikor unatkoztak, vagy az iskolai szünetben. Jaka maga is megtapasztalta.

Sőt, néhányuk funkciókat kínál offline multiplayer infravörös vagy Bluetooth kapcsolattal, így versenyezhet barátaival, bandáival.

Kezdve műfaj versenyzés, akció, sport, kalandozás, mindezt az ApkVenue az alábbiakban teljes egészében összefoglalta. Cekidot ~

1. Aszfalt 3: Utcai szabályok

Először ott volt kora legjobb autóverseny-játéka, mégpedig Aszfalt 3: utcai szabályok lenyűgöző grafikával abban az időben, banda.

Ez a legjobb 3D Java játék háromdimenziós grafikával rendelkezik, bemutatva a valós világhoz hasonló versenyautók sorát, mint pl Lamborghini nak nek Bugatti amelyet személyre szabhat.

Az Aszfalt 3 sokat szállít színpad egy kihívást jelentő verseny, és garantáltan el fogja felejteni az időt a játék során, deh!

2. SimCity: Világkaland

Aztán ott van SimCity: Világkaland amely lehetővé teszi a világ különböző országainak felfedezését, bandát.

Ez az életszimulációs játék elemeket tartalmaz valós idő, ami azt jelenti, hogy a valós világban követjük az időt.

Csakúgy, mint a The Sims játék A Sims 4 ami most népszerű, megtalálhat egy társat, randizhat más emberekkel, hogy más dolgokat tetszése szerint tegyen.

3. Perzsia hercege

Ha jobban tetszik műfaj A legjobb kaland Java játék, természetesen Perzsia hercege először nem fog hiányozni a mobiltelefonján található játékok.

Perzsia hercege sokféle izgalmas cselekedetet kínál a háttérben Közel-Kelet ahol az utadba kerülő ellenségekkel kell szembenézned.

2D grafikával és oldalra görgethető játékmenet, de ez a játék még mindig szórakoztató és nem unalmas.

Sőt, Ön nemcsak egy fegyverrel van felszerelve, hanem különféle fegyverek vannak, amelyek készen állnak az ellenség, a banda befejezésére.

Egyéb legjobb Java játékok ...

4. Assassin's Creed

Van műfaj ami hasonló Perzsia hercegéhez, játékok Assassin's Creed egy másik alternatíva lehet azok számára, akik először szeretik az akciójátékokat a Nokia vagy a Sony Ericsson mobiltelefonján.

A felajánlott mechanizmusok hasonlóak, mint a 2D-s grafika és oldalra görgethető játékmenet játszani ezt az izgalmas Java játékot.

Itt fogja irányítani a főszereplőjét franchise A Ubisoft támasza, Altair Ibn Al Ahad hogy azonnal szembenézzen az ellenséggel, hogy befejezze kirakós játék a játék során.

5. Pro Evolution Soccer 2011

Eközben a sportrajongók, különösen a foci játékok számára természetesen nem fog hiányozni a játékok letöltése Pro Evolution Soccer vagy PES.

Az utolsó sorozat Pro Evolution Soccer 2011 infravörös vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül játszhat a barátaival.

Emlékeztetnie kell arra, hogy hol kell közel lennie egymáshoz, hogy játszhasson vele, hogy a kapcsolat ne érjen véget a meccs közepén. Hehehe ...

6. 4x4 Extreme Rally: Világtúra

Ha unod az Aszfaltot, akkor már biztosan voltál korábban Letöltés Java játékokműfaj verseny címmel 4x4 Extreme Rally: Világtúrajobb?

Valójában ez a játék csak a 2D-s grafikákra támaszkodik, légi szempontból, de természetesen nem kevésbé izgalmas, mint mások.

Hasonlóan egy versenyjátékhoz gyűlés általában sok akadály van a verseny során. Például csúszós utak, szikladombok, vasúti sínek és még sok más.

4x4 Extreme Rally: A World Tour módot is kínál multiplayer hogy egy az egyben játsszon a barátaival szemben. Szórakozás, igaz?

7. Gangstar Rio: Szentek városa

Gangstar Sorozat minden idők legjobb Java játékának lenni játékmenet hasonlóan a GTA-hoz. Tehát alternatíva azok számára, akik nem játszhatnak a régi PS2-kölcsönzésben, igaz?

Jaka szerint az egyik legjobb sorozat az Gangstar Rio: Szentek városa ahol meglehetősen széles világot kapsz játékmenet szabad akarat szerint.

Ezenkívül számos olyan küldetés is van, amelyekkel pénzt és pénzt kereshet.kinyit néhány játékon belüli elem.

Maga a Gangstar Rio 2D-s grafikára támaszkodik, légi perspektívával, hasonlóan a GTA játékhoz, amikor először kiadták, a bandát.

8. Ugráló mesék

Aztán itt van a Nokia Java játék is, amely a régi Nokia játékból lett átalakítva, azonos címmel, bandával.

Nos a játékon Bounce Tales ez egy egyedülállóbb világot mutat be, vidám történettel.

Itt irányíthat egy labdát, hogy minden irányba ugorjon, és bizonyos küldetések teljesítésével elérje a célt.

9. Sonic the Hedgehog

Ki ne ismerné ezt a népszerű játékszereplőt? Igen, Sonic a sündisznó amelyek abból származnak fejlesztő A SEGA Java játék adaptációt is kapott, tudod.

Csakúgy, mint korábban, itt is gyorsan versenyezhet Sonic karakterével egy egyedi pályán, miközben elkerüli az ellenséget, amely mindig elzárja a lépéseit.

Emellett gyűjteni is kell aranygyűrű melyik a pontszáma ebben a játékban.

Ha csak egyszer akadnak akadályok vagy ellenségek, aranygyűrű azonnal elveszhet, és vissza kell gyűjtenie, banda.

10. Mojo kalandja

A következő izgalmas Java játék az Mojo kalandja 2D-s grafikával rendelkezik, ahol a karaktered ebben a játékban esernyő alakú fegyverrel van felszerelve. Egyedi, igaz?

Az esernyő itt ellenséges gyilkosként funkcionál, valamint segít abban, hogy áthidalja a benne található különféle akadályokat.

A játék háttere egy erdő, amelyben fadarabok vannak. Ahol megtalálja a rejtett bejáratot, hogy a következő szintre lépjen.

Videó: Nosztalgikus a 2000-es évek? Ez egy sor régi iskolai játék, amelyet biztosan játszottál

Szóval, ez a legjobb és legizgalmasabb Java-játékok gyűjteménye, amelyek garantáltan emlékezetessé tesznek benneteket, amikor emlékeznek rájuk, deh!

Biztosan játszottad a fenti játékokat, igaz? Vagy még van tapasztalata más izgalmas Java játékok játékában?

Gyerünk, írd le tapasztalataidat az alábbi megjegyzés oszlopba, és viszontlátásra a következő JalanTikus cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Nikko Vandyarto Erlangga.