10 kreatív WhatsApp játék barátok és barátnők számára

Szeretne szórakozásból játszani a WhatsApp játékkal? Tehát kipróbálhat játékötleteket a WhatsApp-on keresztül, amelyek kreatívak és természetesen még izgalmasabbá teszik a csevegést!

Alkalmazásként csevegés népszerű, WhatsApp nincs olyan játékfunkciója, mint a LINE Messenger vagy a KakaoTalk.

Lehet, hogy nehéz is megtalálni bot WhatsApp játékok, mint például a Telegramon, például Werewolf játékok, bandák játékakor.

Tehát legyen csevegés annál izgalmasabb, hogy a WhatsApp felhasználói számos kezdeményezést kínálnak egy változatosság létrehozására kihívás barátainak WA-ban kreatív és szórakoztató.

Nos, azok számára, akik játékötleteket keresnek a WhatsApp-on keresztül, először láthatja az ApkVenue áttekintését alább. Mit gondolsz?

Kreatív játékok gyűjteménye a WhatsApp-on keresztül, ToD játék vagy csirkék megfogása valóban lehet!

Ezt a kreatív játékot kihívássá teheti a WA-ban tartózkodó barátja számára is, így a kapcsolata sokkal szorosabb lehet csevegés ami változatos és nem unalmas.

WhatsApp játékok Ez természetesen maximalizálja az alkalmazás különböző funkcióit, amelyet most megosztottak a Facebook-szal és az Instagram-szal.

Itt használhat különféle WhatsApp hangulatjeleket, használhatja az állapotfunkciót vagy most csevegés szöveg felhasználásával. Akkor hogyan játszod? Nyugodj meg, Jaka már egyenként átnézte őket!

1. Emoji találgatások (Play Guess City Names, Movie Titles in WA)

Az első WhatsApp játék létezik kitalálni az emoji-t ami régóta népszerű játék, de még mindig szórakoztató számodra ebben az időben játszani.

A játék módja szintén egyszerű, ahol a WhatsApp különféle hangulatjeleket használhat nyomként arra, hogy kitaláljon valamit.

Például készíthet találd ki a város nevét a WhatsApp-on, vagy egyéb dolgok, például a dalok, filmek kitalálása és még sok más az emojik használatával.

Ez az ötletelő játék is lehet jég törés a régi barátok csoportjában, akik még mindig vannak kínos hosszú beszélgetésekhez.

2. Folyamatos történet

Akkor te is játszhatsz soros történet , WA játékok, amelyek nagyon izgalmasak lehetnek, ha csoportban játszanak, és megpróbálhatja a barátjával is hozzáadni kémia.

Játék előtt győződjön meg róla, hogy kinek a sora kezdődik először és a következő sorrendben játszik csevegés WA nem vált zavargássá.

Akkor mindegyikőtöknek csak hogy egy soros mondatotpéldául három szóból áll, de össze kell kapcsolódniuk egymáshoz a történet kialakításához.

Mivel mindenkinek más a feje és a szórakozás szintje, általában ez a WhatsApp játék hirtelen vicces és váratlan történeteket produkál.

3. A "Kiss, Marry, Kill" játék

Ez a WA játék garantáltan növeli az intimitást a csoport barátaival! Ahogy a neve is mutatja, a "Kiss, Marry, Kill" játék ezt a három igét fogja használni.

Akkor maradsz mondja ki egy személy nevét. Ez lehet a barátod neve, egy híres személy neve vagy bárki más.

Ezután kérd meg a többi barátodat, hogy válasszanak a három szó közül, csókolni, házasodni vagy megölni. Nézd meg a reakcióikat, mindenképpen lesz egy vita!

Ez a játék arra is alkalmas, hogy csevegjen a barátjával vagy barátnőjével. Miután látta a válaszukat, megkérdezheti, miért van ez a válasz. Szóval hosszú beszélgetés, igaz? Hehe.

Játékok a WhatsApp-on Egyéb ...

4. Csevegés az Emoji-val

Gondolt már arra, hogy csak egy csomó hangulatjel használatával csevegjen a WhatsApp-on? Ha még nem tette meg, próbálja ki ezt.

Ennek lejátszásához a kulcsra van szükség kreativitás, gondolkodási készség és magas szintű képzelőerő hogy képes legyen rá.

Hívd meg barátaidat beszélgetni használja a hangulatjeleket a csevegéshez. Szabályokat is készíthet, hogy egyáltalán ne használjon szöveget.

Ennek a WhatsApp játéknak az izgalma akkor fog bekövetkezni, amikor kitalálhatja, mit jelentenek az emoji-sorozatok, nemhogy egy csevegés folytatni. Wow, biztosan szórakoztató!

5. Truth or Dare (Játssz WhatsApp ToD játékot)

Bizonyára már ismeri a játékot Felelsz vagy mersz álnév Bozót a híres, igaz? Nos, egy kis alkotással a WhatsApp-on is lejátszhatod.

Megteheti a ToD kihívást a csevegésben WA-barátai számára, ha először összeállít egy listát az 1-től 9-ig.

Minden számba beírta megválaszolandó kérdések (igazság) vagy elvégzendő cselekvés (merészel). Lista mentése a következőbe: jegyzettömb hogy később könnyebb legyen, amikormásolás beillesztés.

Ezután csak annyit kell tennie, hogy megkéri barátait, hogy válasszanak 1 és 9 közötti számokat. Miután mindenki választotta, mutassa meg nekem a korábban létrehozott listát.

Tetszik vagy sem, a barátodnak meg kell oldania a felsorolt ​​kihívásokat, jól tartalmazva igazság vagy merészel. Tedd ezt a játékot felváltva, ahol mindegyikőtöknek más kihívás, banda van.

6. WhatsApp Status Game (Csirke / tehénfogó játékok játék)

Kihasználhatja a WhatsApp állapotfunkciót is, hogy játékokat játszhasson a WA-n, tudod. Az egyik az csirke és tehén elkapó játék, banda.

Itt csak fel kell készülni sablon egy csirke és egy tehén oldalt mozgó videója, amelynek középpontjában ugyanaz a kép látható.

Post a videót a WhatsApp állapotáról. Akkor csak meg kell hívnia a barátait, hogy „fogják meg” a csirkéket és teheneket úgy, hogy elviszik őket képernyőképek mobiltelefonjukon.

Aki megfelelően csirkét és tehenet fog, az WA üzeneteket küldhet Önnek és Önnek kellpost fotójukat a WhatsApp állapotodon. Mindez nárcisztikus lehet

7. Matematikai kihívások

A következő játék a WhatsApp-on, amelyet játszhatsz matematikai kihívás hangulatjelek használatával.

Matematikai egyenleteket készíthet például arra, hogy kitalálja, mennyit ér az egyes alma, banán és kókuszdió.

Nagyon sok kihívást jelenthet a WA-ban élő barátok számára, mert sablonsok elérhető az interneten. Vagy elkészítheti saját maga, ha jól tud matematikát tanulni!

Adjon határidőt az egyes kérdések megválaszolásához. Ki a leggyorsabb és a leghelyesebb válasz, az lesz a győztes, a banda.

8. Találd ki a film címét az Emoji-val

A következő csevegésben játszható játékok találd ki a film címét hangulatjelek segítségével. Annak ellenére, hogy egyszerűen hangzik, ez a játék igazán szórakoztató lesz számodra, hogy bandázz.

Itt csak a film címét kell leírnia, de csak hangulatjeleket kell használnia. Annyi emoji áll rendelkezésre, szinte minden film leírható hangulatjelekkel.

Ez a játék alkalmas arra is, hogy kihívást jelentjen a WA-os barátnők számára. Próbálja ki a tesztet, emlékszem, hogy nem ugyanaz, mint a kedvenc filmje.

9. Hol vagyok

A következő játék, amelyet nem kevésbé izgalmas játszani a WA chatben, az a játék, ahol én vagyok.

Itt lesz említsd meg a körülötted lévő tárgyakat, és a többi barátod megpróbálja kitalálni az Ön által leírt helyet.

A helyszínnek nem feltétlenül ott kell lennie, ahol éppen vagy, banda. Te is el tud képzelni konkrét helyeket mint az egyik kedvenc éttermében.

10. Mi történik, ha ...

Az utolsó WA játék, amelyet az ApkVenue ajánl, egy játék Mi történik, ha .... Ez a játék tökéletes szórakozáshoz barátaival a WhatsApp csoportban.

Az is egyszerű, hogyan kell ezt a játékot játszani. Itt maradsz írjon furcsa forgatókönyveket, és kérje meg barátait, hogy válaszoljanak mit tettek volna abban a forgatókönyvben.

A javasolt forgatókönyv szintén ingyenes, a lehető legszabadabb. Képzeljen el furcsa eseményeket, amelyek vicces reakciókat váltanak ki barátaitól.

Nos, ennyi játékajánlás a WhatsApp-on keresztül, amelyet játszhatsz barátaiddal, bandáddal.

Valójában még mindig sok olyan játék van a WhatsApp-on, amelyet megtehetsz, például videók, képek vagy hang segítségével.

Van további WhatsApp játékajánlata? Ne habozzon hozzáadni az alábbi megjegyzések oszlopba. Szép játékot!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Aditya Bagaskara.