Az 5 legfrissebb Facebook-alkalmazás könnyebb és megtakarítja a kvótát

A Facebook most rengeteg funkcióval rendelkezik, de nehezebb és extravagánsabb? A megoldás egy alternatív Facebook alkalmazás használata, amely könnyebb és adatmegtakarítást jelent. Itt van 5 alkalmazás.

Facebook kétségtelenül az egyik legnépszerűbb közösségi hálózat a világon. Szinte mindenkinek, aki csatlakozik az internethez, Facebook-fiókkal kell rendelkeznie. 2004-es megjelenése óta a Facebook felhasználói mára százmilliókat értek el.

Ennek ellenére a Facebook által kínált különféle funkciók negatív hatással vannak többek között a felhasználókra is súly és extravagáns. A benne rejlő sok funkció miatt a Facebook nehezebbnek érzi magát, ha mind PC-ről, mind pedig egy alkalmazásról okostelefonra használja. Ezenkívül a Facebook felhasználói gyakran panaszkodnak a pazarló akkumulátor- és internetes adatkvóta miatt.

  • Kifinomult! Most közvetlenül rendelhet ételt a Facebook-ról
  • Hogyan lehet visszaállítani egy feltört Facebook-fiókot
  • Hogyan lehet megváltoztatni a Facebook megjelenését jó témákkal

5 legújabb Facebook alkalmazás, könnyebb és kvóta mentése

A fenti problémák megoldására ezúttal az ApkVenue ad tippeket alternatív alkalmazási lehetőségek formájában a Facebook-felhasználók számára. Ezekkel az alternatív alkalmazásokkal a felhasználók továbbra is élvezhetik Mark Zuckerberg közösségi hálózatát anélkül, hogy aggódnának a nehézségek és pazarlások miatt. Következő öt alternatív Facebook alkalmazás, amelyek könnyebbek és megtakarítják a kvótát.

1. Facebook Lite

Biztosan gyakran hallott már erről az alternatív Facebook-alkalmazásról. Facebook Lite eredetileg azért hozták létre, hogy a közepes specifikációjú okostelefon-felhasználók kényelmesen hozzáférhessenek a Facebookhoz. Nem olyan teljes, mint a szokásos Facebook, ez az alkalmazás csak egy egyszerű hírcsatornát jelenít meg, de könnyebb, gyorsabb és mindenképpen megtakarítja az akkumulátort és a kvótát.

Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

2. Fém a Facebook számára

Ez az alternatív alkalmazás nagyon könnyű, mert a mérete nem éri el a 3 MB-ot sem! Döbbenetes, hogy az ilyen kis méretű alkalmazás könnyű verziót kínál számára, ugyanakkor a közösségi hálózatok, a Facebook és a Twitter. Fém A Facebook nagyon gördülékenyen működik, és nem terheli a RAM-ot, az akkumulátort és az adatokat. Bár ennek az alkalmazásnak van hátránya, olyan hirdetéseket tartalmaz, amelyek időnként bosszantóak.

Nam Nghiem Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

3. Barátságos a Facebook számára

Bár csak egy alternatív alkalmazás, Barátságos a Facebook számára valójában számos funkciót nyújt benne. Megváltoztathatja Facebook-témáját, fényképeket vagy videókat tölthet le, blokkolhatja a hirdetéseket, és ujjlenyomat-érzékelővel rögzítheti fiókját. A sok kínált funkcióval ez az alkalmazás még mindig könnyebb, és természetesen megtakarítja a kvótáját (hacsak nem sok videó letöltésére használják).

Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások Barátságos App Studio LETÖLTÉS

4. Gyorsan a Facebook Lite programhoz

Ez az egyetlen alkalmazás olyan megjelenést és funkciókat kínál, amelyek szinte megegyeznek a szokásos Facebook alkalmazással. A csevegés, a fényképek és videók küldésének vagy letöltésének, a push értesítéseknek a videohívásokhoz való funkcióival, Gyorsan a Facebook Lite-hez csak körülbelül 20 MB RAM-ot fogyaszt.

Közösségi alkalmazások és rendszeres üzenetküldés Nice Guy LETÖLTÉS

5. Egyszerű a Facebook számára

Ahogy a neve is mutatja, Egyszerű a Facebook számára egyszerűvé teszi a Facebook használatát. Csak olyan funkciókat biztosít, amelyek fontosnak vannak minősítve, mint például az állapotfrissítések és a csevegés, ez az alkalmazás azok számára alkalmas, akik mindig be vannak kapcsolva lényegre törő minden alkalommal, amikor megnyitja a Facebookot.

Közösségi alkalmazások és üzenetküldés Kreatív trendek alkalmazások LETÖLTÉS

Ez az öt alternatív Facebook-alkalmazás, amelyek garantáltan könnyebbek és megtakarítják a kvótát. Kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel a Facebook igényeinek és szokásainak. Most már nem kell tartania attól, hogy az okostelefon lassú lesz, vagy a kvóta gyorsan elfogy. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found