hogyan lehet hacket wa e-mailen keresztül távolról

Gyanús a barátod? Meg akarja érinteni a WA nagy távolságot, de fél attól, hogy elkapják? Csak kövesse a WA feltörésének módját a következő e-mailen keresztül. Garantáltan 100% -ban nem fogott el!

Hogyan lehet feltörni a WA-t távolról e-mailben, most már nem lehetetlen dolog ezt tennie.

Különösen a kapcsolatok elrejtésének és a WhatsApp-on történő csevegésnek egyre szélesebb körű használatával ez az egy trükk minden bizonnyal nagyon érdekes az Ön számára.

De mi van vele, mi? Könnyebb lesz, mint a hacker WhatsApp hackje, vagy fordítva van?

Hogy megválaszolja kíváncsiságát, az ApkVenue szétszereli hogyan lehet feltörni a WA-t e-mailben ami könnyen és gyorsan elvégezhető. Figyelj, menjünk!

A WA megérintése a Gmail e-mailben

Fotó forrása: independent.co.uk

A legnépszerűbb csevegőalkalmazáson kívül természetesen a használt okostelefon is rendelkezik Gmail-fiók működéséhez.

Így most elolvashatja partnerének az összes csevegőalias üzenetét más kapcsolatokkal, amelyekről gyanítja.

A kíváncsiskodók számára itt az ApkVenue elmagyarázza, hogyan lehet feltörni a WA-t e-mailben, hogy elolvassa partnere összes csevegését. Gyere, lásd teljes egészében!

 1. Nyissa meg az oldalt Beállítások WhatsApp.
 1. Válassza a menüt Beszélgetések, majd lépjen be a menü oldalra Csevegési előzmények.
 1. Válassza a menüt Export csevegés, majd válassza ki a megérinteni kívánt WA-kapcsolatot, hogy elolvashassa a csevegést.
 1. Választhat egy lehetőséget Tartalmazza a médiát vagy Média nélkül az ablakon Felugrik feltörekvő.

 2. Ezután válasszon egy lehetőséget Gmail hogy WhatsApp csevegéseket küldjön a partner mobiltelefonjáról az e-mail címére.

 1. A WhatsApp Gmail e-mail útján történő megérintésének eredményei láthatók.

Ebben a szakaszban kap egy e-mailt, amely tartalmazza WhatsApp csevegési előzmények amelyet a lehallgatott mobiltelefonon küldtek és fogadtak.

Később a kapott WA csevegés kijelzőn fel lesz szerelve a kézbesítés ideje és dátuma, a feladó neve és tartalma. Teljes, deh!

Mobiltelefonon keresztüli megnyitásához az Office alkalmazást kell használnia Android rendszeren. Könnyű, igaz?

Hogyan lehet feltörni a WhatsApp-ot a Yahoo e-mailben

A Gmailen kívül Ön is használhatja a Yahoo e-mail szolgáltatást. Szerencsére megteheti a WA feltörését a Yahoo e-mailben, tudja!

A lépések valójában majdnem hasonlóak, és ugyanolyan könnyű gyakorolni. De további részletekért lásd a teljes oktatóanyagot alább:

 1. Írja be az oldalt Beállítások WhatsApp.

 2. Ön választja a menüt Beszélgetések, majd válassza a menüt Csevegési előzmények.

 3. Válassza a menüt Export csevegés, majd válassza ki a megérinteni kívánt WA-kapcsolatot.

 4. Válassz egy lehetőséget Yahoo levelezés és írja be az e-mail címét.

 1. Nyomja meg a menüt Küld.

Később már csak annyit kell tennie, hogy megnyitja az exportfájlt, amelyet a WhatsApp fent megérintett, és amelyet elküldött az Ön e-mail címére. Maga az exportfájl megjelenése hasonló a Gmail e-mail használatához.

Hogyan lehet megérinteni a WA-t távolról

Ha a WA korábbi, e-mail útján történő megérintésének módja megköveteli, hogy közel legyen ahhoz a mobiltelefonhoz, amelyet a WA megérint, akkor ezúttal lehetőség van távoli megérintésre.

De ne feledje, hogy továbbra sem láthatja a törölt WhatsApp csevegéseket a művelet végrehajtása közben.

Kíváncsi, milyen jogon hogyan lehet feltörni WA-t távolról? Gyerünk, csak nézd meg az alábbi cikk véleményeit!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet feltörni a partner mobiltelefonját anélkül, hogy elkapnák

Ha az ApkVenue fent leírja, hogyan érintse meg a WA-t, akkor az ApkVenue ezúttal megosztja, hogyan érintse meg a HP-t anélkül, hogy elkapná.

Igen, más szavakkal, lehallgathatja a lehallgatott mobiltelefonon végzett összes tevékenységet. Nem érdekes?

Tehát a WA megérintése mellett megteheti azt is, hogyan érintse meg a mobiltelefont, hogy megtudja a WA-n kívüli egyéb csevegőalkalmazásokon végzett tevékenységeket, például a Line-ot a távirathoz.

Azoknak, akik tudni akarják hogyan lehet feltörni a HP-t, Az ApkVenue teljes magyarázatot készített az alábbi cikkben. Figyelj, igen!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A legjobb mobil kémalkalmazás 2020

Nos, azok számára, akik többet szeretnének felfedezni a mobiltelefon megérintésében, beleértve a partner WA-t is, különféle alkalmazások próbálkozhatnak.

A mobiltelefon-lehallgató alkalmazással megteheti követés egy lehallgatott mobiltelefonon, hogy láthassa a különböző tevékenységeket.

Érdekes módon, HP csapoló alkalmazás A lehallgatott mobiltelefon elől is elrejthető, hogy partnere ne tudja, hogy megérinti.

A 2020-as legjobb mobiltelefon-lehallgató alkalmazásokra vonatkozó ajánlások teljes listájának megismeréséhez a következő cikkben tájékozódhat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, így lehet feltörni a WA-t e-mailben távolról, a szolgáltatás előnyeinek kihasználásával Export csevegés vagy E-mail csevegés előző.

A még nagyobb biztonság érdekében ne felejtse el törölni az elküldött e-maileket partnere okostelefonjáról, OK! Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.