7 legizgalmasabb játék alacsony specifikációjú számítógépekhez és laptopokhoz

Ez a játék jól futtatható alacsony specifikációjú számítógépeken vagy laptopokon, emellett nagyon vonzó grafikát nyújt. Most kíváncsi? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

Alapvetően egy játék, legyen az Android vagy PC játék, annál jobb, annál nehezebb játszani. Valóban sok játék van alacsony specifikációjú PC-knek szentelték. Azonban nagyon ritkán szállítják izgalmas játékmenet.

Nos, hűvös játékokat szeretne játszani PC-n vagy laptopon, de a specifikációkat bemutatja A számítógépe nem megfelelő? Nem kell aggódnia, az ApkVenue megosztani fog néhány nagyon jó játékot, amelyek zökkenőmentesen működhetnek, annak ellenére, hogy a számítógépén alacsony a specifikáció. Ez a játék képes jól menni alacsony specifikációjú PC-n vagy laptopon, ettől eltekintve nagyon vonzó grafikát nyújt. Garantált anti lag. Kíváncsi? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését, nézzük!

  • 15 legjobb 2 GB RAM-os könnyű PC-s játék grafikával 2019-ben | A hordozható burgonya feltétlenül felszáll!
  • 15 legjobb PC-s játék HD grafikával 2017
  • 45 legjobb és legújabb 2020-as PC-játék minden műfajból teljes, játszani kell!

7 legizgalmasabb játék alacsony specifikációjú számítógépekhez és laptopokhoz

1. Trials Evolution

Játszma, meccs Trials Evolution különösen szuper grafikát hoz nem nehezíti meg a számítógépét, természetesen simán, olyan problémák nélkül, mint a lemaradás. Ebben a játékban természetesen megkapja a feladatot látnivalók egy dirt bike használatával és nehéz akadályokkal kell szembenéznie.

2. Minecraft

A játék grafikája ellenére Minecraft nem éppen jó. Ez a játék azonban nagyon szórakoztató játék és nem fogja lassúvá tenni a laptopot. Mivel ez a játék nagyon könnyű, így zökkenőmentesen fut. Ebben a játékban kapsz egy küldetést, hogy készíts egy épületet az ellenségek elől való menedékre. Egyébként ezt a játékot nagyon szórakoztató játszani.

3. Csillagvölgy

Ha tudsz játékokat Betakarítás Hold, akkor ez a játék elmondható nagyon hasonló. Annak ellenére, hogy ez nem olyan jó, mint a Harvest Moon játék, Stardew Valley számodra is nagyon izgalmas a játék. Ennek a játéknak a feladata nem különbözik a HM-től, amelyik kezdődik növényeket növeszteni az állatok nevelésére. A szórakozás mellett garantált, hogy a számítógépe nem lesz lassú, amikor ezt a játékot játszik.

4. Hullámvasút Tycoon

A negyedik az Hullámvasút Tycoon. Ebben a játékban te vagy adott a feladat vagy személyként van szerepe megbízható építész. Megkapja azt a feladatot, hogy tervezze meg a hullámvasút. Ha szereted a stratégiai műfajú játékokat, akkor Hullámvasút Tycoon nagyon alkalmas az Ön számára. Önre is szükség van támaszkodjon a képzeletre hogy eljátssza.

5. Szövetségesek támadásának kitüntetése

Medál of Honor szövetségesek támadása egy igazi stratégiai játék egyes országok betiltották. Ennek oka az, hogy ez a játék kissé szatirikus néhány ország számára és kissé szadista. Ez a játék azonban nagyon szórakoztató az Ön számára, a cikk grafikától kezdve kezdődik küldetések ami adott, nagyon érdekes.

6. Végzetes keret 4

Szereti a horror játékokat? Aztán egy horror játék Végzetes keret 4 játszanod kell. Ez a játék Japánban készült, ami valójában az PS2 játékkonzol. Azonban továbbra is lejátszhatja számítógépén, késés nélkül.

Ennek a játéknak a küldetése nagyon ijesztő, mert megkapja a feladatot fényképezd a szellemeket körül. Fegyvertelenül egy sötét házban fogsz állni, csak hozz egy kamerát és egy zseblámpát.

7. Városi uralom

Urban Reign egy PlayStation 2 játékkonzol. Ebben a játékban elmondhatod, hogy te és ellenségeid egy személyek vagytok gengszter. És a küldetés nagyon izgalmas lesz gengszterek harcolnak. Az alacsony osztályú ellenségektől kezdve a kiváló osztályú ellenségekig. Bizonyos Nem könnyű hogy megnyerje ezt a játékot.

Ez az 7 szórakoztató játék alacsony specifikációjú számítógépekhez és laptopokhoz. Azok számára, akik vágynak arra, hogy szuper klassz játékokat játszanak, de a laptop specifikációi nem megfelelőek, akkor el kell játszaniuk a fenti 7 játékot. Van más ajánlása az ilyen típusú játékokra? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban!