a Windows 7 frissítése Windows 10-re egyszerű! (hivatalos)

Nem kell attól tartania, hogy a Windows elavult, mert most már tudja, hogyan lehet egyszerűen frissíteni a Windows 7-et Windows 10-re. (100% hivatalos)

Unja a Windows 7-et és frissíteni szeretne?

A Windows 7 valóban a PC-felhasználók által leginkább kedvelt operációs rendszer. A Windows köztudottan könnyű és kellemes felületű.

Régi operációs rendszer megléte azonban unalmas lenne. Sőt, a Windows-nak van egy újabb verziója.

Nos, a Windows 10-re váltás jelenleg a megfelelő választás. A Windows 7 frissítése Windows 10-re szintén egyszerű.

Gyere, nézd meg az alábbi teljes módszert!

A Windows 7 frissítése Windows 10 rendszerre

ablakok egy operációs rendszer, amelyet a Microsoft fejlesztett ki 1985 óta. Ez az operációs rendszer folyamatosan növekszik, és manapság a PC-felhasználók kedvence.

Az operációs rendszer felhasználói által kedvelt verziója Windows 7. Először 2009-ben jelent meg és kijavíthatja a Windows Vista hibáit.

A Windows 7 különféle kiadásokkal rendelkezik, beleértve a Home Premium, Professional és az Ultimate kiadásokat. Ez az operációs rendszer továbbra is a PC-felhasználók elsődleges dolga.

Végül megjelent a Windows legújabb verziója, mégpedig Windows 10. Ez az operációs rendszer képes hozni a Windows 7 pozitívumait más modern funkciókkal.

2015-ös megjelenésétől kezdve minden Windows 7 és 8 felhasználó ingyenesen frissíthet Windows 10-re. Ez a lehetőség azonban csak a megadott időn belül teljesíthető.

Sajnos jelenleg még nem lehet ingyenesen frissíteni, annak ellenére, hogy az eredeti Windows 7 és 8 operációs rendszert használja.

De ne aggódj, mert a Windows 7 offline Windows 10-re történő frissítése CD-n keresztül is aktiválható a Windows 10 aktiválásához, és online licencet vásárolhat.

Ha rendelkezik az eredeti Windows 10 licenccel, a következő módszerekkel frissíthet.

1. Frissítse a Windows rendszert ugyanarra a számítógépre

Akkor alkalmazhatja ezt az első módszert, ha ugyanazon a számítógépen szeretné frissíteni a Windows rendszert. A frissítési módszer viszonylag egyszerű, és kezdők is megtehetik.

Ha 2015-ben az oszlopban megjelenik a Windows 10-re történő frissítés lehetősége tálcán, ezúttal manuálisan kell letöltenie.

Igen, a Windows 10-re történő frissítés lehetősége elmúlt. Tehát csak új licenc vásárlásával frissíthet.

Annak ellenére, hogy kalóz Windows-ot használ, mégis frissíthet Windows 10-re. De csak korlátozott szolgáltatásokat és vízjelek amely mindig a képernyő jobb alsó sarkában jelenik meg.

Még akkor sem használhatja a Windows 7 aktiváló kódot, ha annak eredeti verziója van, mert új aktiválási kódra lesz szüksége a Windows 10 számára.

Mielőtt belevágna a frissítési módszerbe, feltétlenül töltse le Médiaalkotó eszköz az eredeti Windows rendszerről www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10.

A Media Creation Tool használatával mindkét módon frissítheti a Windows rendszert. A Windows 7 frissítése Windows 10-re:

1. lépés - Nyissa meg a Médiaalkotó eszközt, majd válassza a PC frissítése lehetőséget.

2. lépés - Írja be az eredeti Windows 10 termékkulcsot

  • Rendelkeznie kell a vásárolt eredeti Windows 10 termékkulccsal.

3. lépés - Olvassa el és kattintson a licencszerződés alatt az Elfogadás gombra, majd a Telepítés gombra.

  • Menthet személyes fájlokat és alkalmazásokat, vagy törölheti a megtakarítások bármelyikét. Kattintson a Telepítés gombra a Windows frissítésére.

Várja meg, amíg a Windows 10 befejezi a letöltést, és a frissítési folyamat automatikusan végrehajtódik. Ne állítsa le számítógépét egy frissítés közepette.

Ügyeljen arra is, hogy ezzel ne avatkozzon a folyamatba többfeladatos bármi. Ha egy másik számítógépen szeretné frissíteni a Windows rendszert, akkor kövesse a következő lépéseket!

2. Frissítse a Windows rendszert egy másik számítógépre

A következő lépés a Windows 7 frissítése Windows 10-re egy másik számítógépen USB vagy CD segítségével. Nem csak, hogy ez a módszer alkalmazható „üres” számítógépekre is.

Az újonnan összeállított PC-n nincs operációs rendszer, ezért a Windows 10 telepítéséhez USB vagy CD segítségére van szükség.

Ez a módszer meglehetősen technikai jellegű, ezért figyelnie kell az ApkVenue minden egyes lépésére. Ha nem biztos benne, az ApkVenue azt javasolja, hogy kérjen segítséget valakitől, aki megérti.

Ehhez a módszerhez továbbra is a Médiaalkotó eszközt használja, de válasszon más lehetőségeket.

Gyere, nézd meg a teljes módszert alább:

1. lépés - Nyissa meg a Médiaalkotó eszközt, majd válassza a Telepítő média létrehozása másik számítógéphez lehetőséget.

2. lépés - Válassza ki a Windows 10 típust.

  • Ezen az oldalon válassza ki a kívánt nyelvet, architektúrát (32 vagy 64 bites) és a Windows kiadását.

3. lépés - Válassza ki a Windows telepítési adathordozó formátumát.

  • Válassza ki, hogy melyik módszert szeretné használni a Windows 10 telepítéséhez USB-n vagy ISO-fájlon keresztül. Ezután kattintson a Tovább gombra.

4. lépés - Helyezze át a Windows 10 telepítőfájlt USB-re vagy CD-re.

  • Várja meg, amíg a telepítőfájl befejezi a letöltést. Ha az USB lehetőséget választja, akkor kap egy parancsot a telepítő fájl USB-re történő áthelyezésére.
  • Ha az ISO lehetőséget választja, akkor USB-re vagy CD-re írhatja.

5. lépés - Helyezze be az USB-t vagy a CD-t a számítógépbe, majd indítsa el a Windows rendszert.

  • A rendszerindítási folyamat megkezdéséhez indítsa újra a számítógépet kattintson az „F2” gombra. válassza USB CD, akkor az indítási folyamat lefut.

6. lépés - Indítsa újra a számítógépet, majd írja be a Windows termék aktiválásához szükséges termékkulcsot.

Használhatja a média létrehozó eszközt is, amely mentve van bootolható USB vagy CD-t egy még mindig üres PC-be.

Azok számára, akik még soha nem telepítették a Windows rendszert, az ApkVenue azt javasolja, hogy kérjen gyakorlott személy segítségét.

Így frissítheti a Windows 7-et ingyen Windows 10-re. Ezt a módszert alkalmazhatja Windows 7 vagy 8 rendszeren.

Problémái vannak a Windows frissítésével? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is ablakok vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.