hogyan lehet egy teljesen elhalt Android telefont könnyen kijavítani

Android-telefonja hirtelen teljesen meghal? Ne aggódjon, tegye meg a módját annak, hogy kijavítsa ezt a teljesen elhalt Android mobiltelefont, hogy újra bekapcsolja a mobiltelefonját.

Nem számít, mennyire kifinomult vagy drága, az okostelefon törékeny elektronika. Ennek oka lehet gyártási hiba, a felhasználó gondatlansága, például leesés vagy víz általi ütés, vagy azért, mert az életkor megette.

Ha olyan Android okostelefont tapasztal, amely hirtelen nem kapcsol be, vagy teljesen álnevet kapcsol ki halott, ne essen pánikba! Az okostelefon nem feltétlenül sérült, néha csak bizonyos trükköket kell tennie a kedvenc mobiltelefonjának bekapcsolásához.

Nos, JalanTikus követése megoldást mutat be, 5 módja a teljesen elhalt Android telefon javításának hogy a mobiltelefonja újra be legyen kapcsolva.

Könnyű módszerek egy elhalt Android okostelefon leküzdésére

Töltse fel okostelefonját

Lehet, mert hibákat vagy annyi alkalmazás fut a háttérben, néha nem is vesszük észre, hogy okostelefonunknak kifogy az energiája.

Különösen, ha lefekvés előtt az akkumulátor csak 20% -kal marad el. Amikor felébred, az Android okostelefon halott, és nem kapcsol be, amikor be van kapcsolva.

Próbálja meg feltölteni, ne kapcsolja be azonnal. Hagyja egy ideig, hogy a mobiltelefon akkumulátora körülbelül 15-20 percig feltöltődjön.

Csak ezután nyomja meg a Bekapcsológombot a bekapcsolás megkísérléséhez, ha ez nem működik, lépjen a következő trükkre.

Vegye ki az akkumulátort

Néha a probléma kissé súlyos, mint az akkumulátor alacsony denevér, például az okostelefon beragadt indítási folyamat ami szüntelen vagy azért bootloop. A trükk, amelyet megtehet, az akkumulátor eltávolítása.

A testbe integrált akkumulátorok esetében a gyártók általában egy speciális gombot adnak meg. A telefon erőszakos kikapcsolása vészhelyzet esetén, vagy hosszú ideig (20-30 másodpercig) nyomja meg a Bekapcsológombot.

Ezzel elvágja az okostelefon egyetlen erőforrását. Ennek meg kell oldania a problémát, és az okostelefont vissza kell állítania a folyamat során csomagtartó helyesen.

Fekete képernyő

Az okostelefon természetesen gyakran keskeny nadrágzsebet zsebezünk be, vagy aludni viszünk. Nem tudjuk, amikor alszunk, talán a mobiltelefonunkat lenyomja a testünk.

Ha ébredéskor azt tapasztalja, hogy a mobiltelefon halott vagy tégla, de a bekapcsológomb megnyomásakor rezeg, de a képernyő csak sötét. Ez azt jelenti, hogy az okostelefon képernyőjén valóban probléma lehet a képernyővel, és el kell érni szolgáltatóközpont.

Tehát ügyeljen arra, hogy amikor alszik, tegye biztonságos helyre a mobiltelefont. Ennek célja az okostelefon-sugárzás káros hatásainak veszélyének elkerülése is.

Végezze el a gyári visszaállítást a helyreállítási módból

Ha az okostelefon néha bekapcsol, néha elakad csomagtartó vagy kapcsolja be, majd kapcsolja ki újra. Lehet, hogy a probléma a szoftverrel van, ez megtörténhet, miután ezt megtette frissítés Android egy új verzióra vagy használatra egyedi ROM és csinálj néhányat csípések rendszer.

A probléma megoldásához meg kell próbálnia gyári beállítások visszaállítása keresztül helyreállítási mód amely törli az összes adatot a telefonról, és újként jön vissza.

Győződjön meg róla, hogy megtette-e biztonsági mentés Fontos adatok, ezt a módszert el kell végezni, ha az okostelefon instabil.

Általában ehhez először ki kell kapcsolnia a mobiltelefont, és újra be kell kapcsolnia egy billentyűkombinációval hangerő fel + lehalkít + bekapcsológomb. A billentyűkombinációk az okostelefon típusától és a készülék gyártójától függően változnak.

Ha bent van helyreállítási mód, a navigáció általában a hangerő gombot használja, és keresse meg a Gyári visszaállítás lehetőséget. Miután megtalálta az opciót, használja a Bekapcsológombot a végrehajtáshoz.

Talán összetört

Ha a fenti trükkök képesek lennének az okostelefon normalizálódására. Ha valami mégis rosszul alakul, vagy esetleg még mindig nem kapcsol be, akkor valószínűleg az is hardver okostelefonja problémás vagy sérült.

Ha még mindig garancia, akkor fontolja meg garanciális igény nak nek szolgáltatóközpont vagy vásároljon új / használt okostelefont, ha az érvénytelen és a javítási költségek túl drágák.

Ez 5 egyszerű trükk, amelyet megtehet, ha hirtelen meghal a mobiltelefonja. Ha a probléma fennáll szoftver még mindig lehet bütykölni, de ami a dolgokat illeti hardver be kell hozni a szervizbe. Ha vannak kiegészítések tőled, rögzítse őket az alábbi megjegyzésekben.