7 legjobb névszerkesztő alkalmazás 2020-ban, ingyenes!

A névszerkesztő alkalmazás alkalmas azoknak, akik a nevük megírásával szeretnének fényképeket feltölteni. Itt található a legjobb névszerkesztő alkalmazások listája, amelyeket kipróbálhat.

Szeretne egyedi nevű, hűvös fotót készíteni, és közzé tenni a jelenlegi közösségi médiafiókjában, bandában?

Az alapértelmezett betűtípusok használatán kívül a közösségi média alkalmazásban a nevét is létrehozhatja névszerkesztő alkalmazás loh, banda.

Hűvös név készítéséhez és fényképen való feltüntetéséhez használhatja a fényképen lévő alkalmazást az okostelefonon.

Nos, ezúttal az ApkVenue ad ajánlásokat legjobb név szerkesztő alkalmazás mindegyik jellemzőivel és előnyeivel. Gyerünk, találd meg a számodra legmegfelelőbb alkalmazást!

A legújabb hűvös névszerkesztő alkalmazás 2020

Névszerkesztő alkalmazás amelyet az ApkVenue ezúttal felül fog nézni, sok egyedi és érdekes betűtípust kínál, amelyeket ingyen, más néven ingyen használhat, tudod!

Amellett, hogy neveket ad hozzá a fotókhoz, egy jó névkészítő alkalmazás, amely idézetekhez hűvös szavakat tartalmazó hozzászólásokat hoz létre. Gyere, nézd meg az alábbi beszélgetést!

1. Font Rush

Az első ajánlás egy hűvös névszerkesztő alkalmazásra: Font Rush. Ez az alkalmazás több mint 200 érdekes betűtípussal rendelkezik, bandával.

Ezenkívül több mint 250 kép van, amelyeket felhasználhat backgrorund. Tehát kiválaszthat egy képet a neve hátterének.

Sajnos az összes kép eléréséhez meg kell vásárolnia az alkalmazás teljes verzióját. Ennek ellenére az ingyenes képek is nagyon sokak, tényleg!

RészletFont Rush
FejlesztőEgyszerűen szórakoztató
Minimális OS4.2
Méret55 MB
Letöltés500.000+
Értékelés4,7 / 5 (Play Áruház)

Letöltés Font Rush az alábbi linken:

Apps Utilities LETÖLTÉS

2. Smoke Effect Art neve

Szeretné, hogy az alkalmazás névrövidítést készítsen? Használhatja is Smoke Effect Art neve. Ez a névalkotó alkalmazás különféle típusú füstöt használ.

Több mint 100 betűtípus közül választhat az írásához, és több mint 200 alakhatás közül választhat. Magának a füsthatásnak köszönhetően 15 menő forma közül választhat.

Ezzel a graffitivel és más névíró szerkesztő alkalmazással saját vízjelet hozhat létre piacképtelen megjelenéssel is. Garantáltan klassz!

RészletSmoke Effect Art neve
FejlesztőA művészet
Minimális OS3.0
Méret49 MB
Letöltés50.000+
Értékelés4,3 / 5 (Play Áruház)

Letöltés Smoke Effect Art neve a Play Áruházon keresztül.

3. Font Studio

Szeretne szövegszerkesztő alkalmazást találni az iPhone készüléken? Kipróbálhatja a Font Stúdiót, amely természetesen Androidon is elérhető, nem kevésbé teljes funkcionalitással.

A nevek szerkesztése mellett Font Studio Arra is felhasználhatja, hogy fotókat szerkesztsen hűvös effektusokkal, például a népszerű képszerkesztő alkalmazásokban.

Tehát szépítheti fényképeit különféle érdekes effektusokkal és sablonokkal, majd a legjobb betűtípussal, bandával adhatja meg nevét.

RészletFont Studio
FejlesztőOmca2
Minimális OS4.1
Méret26 MB
Letöltés500.000+
Értékelés3,9 / 5 (Play Áruház)

Letöltés Font Studio az alábbi linken:

Apps Utilities LETÖLTÉS

4. Név Art

Szeretne egy névszerkesztő alkalmazást egy szép és gyönyörű tanúsítványon? Név Art határozottan jó illeszkedés az Ön számára, mivel számos színes sablont és aranyos betűtípust biztosít.

Ez az iOS és Android tipográfiai alkalmazás különféle funkciókat biztosít, mint pl pixel matrica, elmosódott fotó háttér, szívformáló, és még sok más.

Ezenkívül a betűtípus-választás is meglehetősen sok, így kiválaszthatja kedvenc betűtípusát anélkül, hogy Android betűkészlet alkalmazást, bandát kellene használnia.

RészletNév Art - Focus n Filter
FejlesztőVinTool Stúdió
Minimális OS4.1
Méret54 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4,2 / 5 (Play Áruház)

Letöltés Név Art a Play Áruházon keresztül.

5. Kalligráfia neve

Ez az alkalmazás alkalmas azok számára, akik szeretik a kurzív vagy valamilyen kalligráfiát. Több erőfeszítés nélkül még művészibbé teheti a nevét.

Kalligráfia neve több mint 100 betűtípust és 50 effektust biztosít, amelyek támogatják az írást. Az írás háttere szintén ingyenesen elérhető, tudod!

Természetesen felveheti nevét vagy álnevét, amelyet a név jelentése alkalmazásból kapott, és szerkesztheti ebben a hűvös névkészítő alkalmazásban.

RészletKalligráfia neve
FejlesztőJim Britain
Minimális OS4.0.3
Méret17 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés4,1 / 5 (Play Áruház)

Letöltés Kalligráfia neve a Play Áruházon keresztül.

6. Betűs mánia

Jaka biztos, hogy tetszeni fog Font Mania mert ez az alkalmazás számos funkciót kínál betűtípus matricák nagyon érdekes, banda.

Ez a fotón található olshop névszerkesztő alkalmazás matricákat is kínál különféle igényekhez, például köszönőlapokhoz vagy más igényekhez.

Amellett, hogy sok betűkészlet-választás és számtalan egyéb érdekes funkcióval rendelkezik, használhatja ezt a 3D névszerkesztő alkalmazást internethálózat nélkül, más néven offline.

RészletFont Mania
Fejlesztőlátnoki munkák
Minimális OS4.2
Méret22 MB
Letöltés5.000+
Értékelés4,1 / 5 (Play Áruház)

Letöltés Font Mania az alábbi linken:

Apps Utilities LETÖLTÉS

7. Kreatív tipográfia tervezés

Kreatív tipográfia tervezés egy graffiti névszerkesztő alkalmazás és egyéb írások, amelyek még szebbé tehetik a nevedet.

Stílussal tipográfia, ez az ingyenes online hűvös névszerkesztő alkalmazás különféle effektusokkal és hűvös betűtípusokkal rendelkezik. A tipográfiai alakzatokat manuálisan is beállíthatja.

Szerkesztheti az FF nevét, majd felveheti ezt az alkalmazást, ha hűvös Free Fire fotót szeretne készíteni a becenevével.

RészletKreatív tipográfia tervezés
FejlesztőA-SuperLab
Minimális OS4.4
MéretVáltakozik
Letöltés1.000.000+
Értékelés4,5 / 5 (Play Áruház)

Letöltés Kreatív tipográfia tervezés a Play Áruházon keresztül.

Ez ajánlás volt névszerkesztő alkalmazás Jaka legjobbja. Kiválaszthatja az alkalmazást az Ön igényei szerint, banda.

A hét alkalmazás sok érdekes betűtípussal rendelkezik, és fel vannak szerelve más, nem kevésbé érdekes funkciókkal. Próbálkozzunk!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.