film matt és mou (2019) teljes film megtekintése

Kíváncsi az egyik tinédzser romantikus drámafilm, a Matt és Mou megnézésére? Itt ingyen megnézheted, tudod! (Teljes film)

Könnyű szerelmi történetet vet fel és szorosan kapcsolódik a mindennapokhoz, film Matt és Mou lehetőség lehet azok számára, akik nem akarnak a tizenéves szerelmi történetek, a banda összetettségével kavarni.

Ezenkívül regényekből adaptált filmek legjobban eladott Együttműködik számos ismert fiatal színésszel és színésznővel is, akiket nem szabad kihagyni.

Nos, azok számára, akik meg akarják nézni a Matt és Mou filmet, jobb, ha először elolvassák, menjünk, a következő teljes összefoglalót!

Szinopszis film Matt és Mou

A tehetséges fiatal színészekkel és színésznőkkel játszott Matt és Mou című film a barátságról szól Matthew 'Matt' (Maxime Bouttier) és Mourette 'Mou' (Prilly Latuconsina) amely gyermekkor óta létezik.

Annak ellenére, hogy már régóta barátok, Matt és Mou ellentétes tulajdonságokkal rendelkeznek. A menő, csendes és piszkos Matt ellentéte Mou vidám és izgatott alakjának.

Amikor ők ketten felnőttek, Mou megtetszett egy fiúnak, akit ideálisnak neveztek Reza (Irsyadillah). De másrészt Matt kényelmetlenül érezte magát kettejük közelsége miatt, sőt hajlamos volt rá túl védő Mou ellen.

Matt hozzáállása, amelyet hátráltattak a PDKT folyamatában, végül Rezát tervezte, hogy Mattet közelebb hozza unokatestvéréhez, Retha (Josephine firmstone).

Ahelyett, hogy boldog lenne, mert Matt valószínűleg nem akadályozza a Rezával való kapcsolatát, Mou valójában kényelmetlenül érzi magát, amikor a legjobb barátját látja egy másik lány közelében.

Amikor két felgyülemlett érzés belső küzdelmet tapasztal, akkor Matt és Mou hogyan tudnak megbirkózni ezzel az állapottal?

Matt és Mou film szórakoztató tények

A bisokop képernyőn bemutatott Matt és Mou romantikus izgalmas története mellett természetesen a film gyártási folyamata mögött is vannak olyan érdekes tények, amelyeket az emberek ritkán ismernek.

Szeretne tudni bármit is? Gyerünk, nézd meg a következő érdekes tényeket, banda!

  • Vonakodva cselekedni az általa készített szappanoperákhoz képest, Matt és Mou lett az első dráma műfaj, Prilly főszereplésével.

  • Annak ellenére, hogy Prilly boldog, mert ebben a filmben igazi szeretőjével párosul, ez ellentétben áll Maximével, aki aggódik a saját pasijával való versengésért.

  • Matt és Mou eredetileg Wulanfadi Wattpad-története volt, amelyet több milliószor elolvastak, majd újszerű verzióvá alakították és végül leforgatták.

  • Azt mondják, hogy a filmben kedvelik egymást, kiderül, hogy Irsyadillah Prilly "ellensége" a való világban, tudod, banda. Ershad, aki osztálytárs, sőt ugyanabban a csoportban van, mint Prilly, gyakran a nézeteltérések miatt harcol.

  • Nem csak Prilly és Ershad, akiknek ezen a filmtervezeten kívül is vannak kapcsolatai, kiderül, hogy Maximének és Josephine-nek is voltak barátai, amikor mindketten Balin iskolába jártak.

Nézd meg a Matt és Mou filmet

InformációMatt és Mou film
Vélemények (véleményezők száma)3.3 (79)
Időtartam1 óra 36 perc
MűfajKomédia


Románc

Kiadási dátum2019. január 24
RendezőMonty Tiwa
JátékosPrilly Latuconsina


Kevin Bzezovski

Mivel a tini romantikus dráma témájú indonéz filmek egyike, a Matt és Mou című film nemcsak a főszereplő szerelmi történetét mutatja be, hanem a családi konfliktusokat is, amelyekkel Mou szembesül.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak a film teljes történetére, megnézhetitek a lenti Matt és Mou filmet, bandában. Nézd meg!

>>> Nézze meg a Matt és Mou filmet <<<

Ez összefoglaló és néhány érdekes tény volt a Matt and Mou, banda tizenéves romantikus drámafilmről.

Milyen érdekes filmeket szeretnél még megnézni? Írja meg a választ az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.