7 legjobb vízjel eltávolító alkalmazás ingyen!

Bosszantja a fotón vagy a videón található vízjel? Ne aggódjon, a következő vízjel eltávolító alkalmazással megszabadulhat!

Gyakran ingyen szerkeszt fotókat vagy videókat az Androidon? Biztosan ismeri a bosszantó vízjeleket, igaz?

Általánosságban elmondható, hogy az Android rendszerű ingyenes fotó- vagy videószerkesztő alkalmazás vízjelet kap a szerkesztési eredményekről. Néha ezek a vízjelek bosszantóak, és el akarja távolítani őket.

A prémiumra való feliratkozáson kívül kiderül, hogy a vízjeleket ingyen eltávolíthatják. Mégpedig vízjel eltávolító alkalmazás segítségével.

Az ingyenes alkalmazás mellett ez az alkalmazás is könnyen kezelhető. Kíváncsi az alkalmazásra? Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

Alkalmazás a legjobb vízjel eltávolításához

Vízjel vagy vízjel olyan jel, amely egy képen vagy videón egy bizonyos formájú, és általában árnyéknak tűnik.

Ezt a mintát általában egy ingyenes alkalmazás szerkesztési eredményében találja meg. Természetesen ezt a vízjelet „reklámként” alkalmazzák az alkalmazás számára.

A vízjel megléte egy videón vagy fotón minden bizonnyal zavarja a kijelzőt. Néhányan elfedik a fényképein lévő tárgyakat, ami igazán idegesítővé teszi.

A vízjel megszabadításához feliratkozhat az alkalmazásra. Van azonban egy másik módszer is a vízjelek eltávolítására, nevezetesen egy alkalmazás segítségével.

Ezt az alkalmazást ingyen használhatja, bár együtt kell működtetni erőfeszítés több. Azok számára, akik kíváncsiak az alkalmazásra, az ApkVenue regisztrálta az ajánlásokat.

1. Vízjel menedzser

Az első az Vízjel menedzser amelyet egy hazai fejlesztő, nevezetesen Arsal Nazir fejlesztett ki. Ezzel az alkalmazással eltávolíthatja a vízjeleket vagy a bélyegzőket a képekből és videókból.

Könnyedén kezelheti a vízjel kezelőt, mert indonéz nyelvű. A vízjel eltávolításán kívül hozzáadhatja saját vízjelét is.

Hozhat létre vízjelet közvetlenül a Watermark Manager alkalmazásban, és tetszés szerint fényképre vagy videóra helyezheti. Nagy!

Alkalmazások letöltése
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4,2 (40,664)
Játékméret2,2 MB
Android minimum4.3 és újabb

2. Nem kívánt tárgy eltávolító

A következő az Nem kívánt tárgy eltávolító készítette: Pixel Retouch Studio. Ez az alkalmazás mindenféle objektumot törölhet, amelyet egy fényképen szeretne.

Ennek az alkalmazásnak van egy speciális funkciója a vízjelek eltávolítására, nevezetesen a Photo Stamp Remover. A figyelemelterelő tárgyakat a fényképen is eltávolíthatja.

Az alkalmazás használata meglehetősen egyszerű és nagyon komplett funkciókkal rendelkezik. A kapott eredmények a szerkesztés módjától is függenek.

Alkalmazások letöltése
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4,0 (39,964)
Játékméret10 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

3. Távolítsa el az objektumokat

Csakúgy, mint korábban, alkalmazás Objektumok eltávolítása Ezzel a fényképen lévő tárgyakat is eltávolíthatja. Ezt az alkalmazást a Comics Sticker fejlesztette ki.

Ha lusta a manuális törlést, az Objektumok eltávolítása rendelkezik egy Touch Eraser funkcióval, amely intelligensen kiválaszthatja a törölni kívánt objektumokat.

Az objektumok törlése mellett a képeket művészibbé is teheti a HDR effektusok és egy szám használatával overlay mások menők.

Alkalmazások termelékenysége Intro Media LETÖLTÉS
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4,6 (1,762)
Játékméret16 MB
Android minimum4.0 és újabb

4. Távolítsa el a nem kívánt objektumot

Nos, ha Távolítsa el a nem kívánt objektumot Ez egy vízjel és más tárgy eltávolító alkalmazás, amelyet a BG.Studio fejlesztett ki.

Ez az alkalmazás képes egyszerűen törölni az embereket, tárgyakat, matricákat vagy bármilyen fényképbe írt írást. Csak ki kell jelölnie az eltávolítani kívánt objektumot a jelöléssel.

A vízjelek eltávolításán kívül könnyedén megszabadulhat az arcán megjelenő pattanásoktól vagy bosszantó jelektől a Nem kívánt objektum eltávolítása segítségével. Szép!

Apps Utilities LETÖLTÉS
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4,6 (46,579)
Játékméret5,3 MB
Android minimum4.1 és újabb

5. Távolítsa el az Objektumot a Fotóról

A következő az Távolítsa el az Objektumot a FotórólPróbálja ki ezt az alkalmazást a vízjelek vagy más objektumok eltávolítására is a fotón.

Az Objektum eltávolítása a fényképről olyan funkciókkal is rendelkezik, mint például az objektumok eltávolításához szükséges retuch és Selective Adjustments. Ezen kívül vannak más funkciók is, amelyek hűvösebbé teszik a fotókat.

Színárnyalatokat és egyéb szűrőket adhat hozzá, hogy a fotó érdekesebb legyen. Valamint tárgyakat mozgat a fénykép más helyeire. Igen, érdekes!

Alkalmazások letöltése
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4,3 (307)
Játékméret10 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

6. Nem kívánt objektumeltávolító: Érintse meg a 2019 retusálást

A következő az Nem kívánt tárgy eltávolító: Érintse meg a 2019 retusálás lehetőséget amely egy alkalmazás a vízjelek egyszerű és ingyenes eltávolítására a Flip Soft alkalmazásból.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy teljes körű szolgáltatásokat nyújtson, például tárgy eltávolítót vagy csúnya nyomok eltávolítását az arcon. Ezen kívül van egy olyan funkció is, hogy a bőr fényesebb legyen.

Az alkalmazást ingyen használhatja Androidon, szeretné kipróbálni?

Alkalmazások letöltése
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4,3 (1,271)
Játékméret14 MB
Android minimum4.2 és újabb

7. Fotószerkesztő Távolítsa el az objektumot

Utolsó az Photo Editor Az objektum eltávolítása fejlesztő: Native, Inc. Ez az alkalmazás képes minden típusú objektumot eltávolítani a fotókon, és vonzóbbá tenni a képeket.

Képeket törölhet az alkalmazás mágikus radír funkciójával. A mindenféle tárgy törlésén kívül a fotókon is a szem számára kellemesebbé teheti az arcát.

Ha lusta az objektumok manuális törlését a fényképeken, akkor a Gyors radír és a FineRmover beállítások segítségével objektumokat is automatikusan törölhet. Annyira cool!

Alkalmazások letöltése
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4,2 (40,664)
Játékméret2,2 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

Ez az alkalmazás az Android legjobb fotóinak vízjeleinek eltávolítására. Melyik alkalmazást próbáltad, banda?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Legjobb HP vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi