PES 2013 készségek és trükkök, hogy legyőzhetetlenek legyél

Tudnunk kell, hogyan legyünk nagyszerűek, van néhány tippem, amelyek jót tehetnek a PES 2013 játékában.

Aki nem ismeri a nevezett játékot Pro Evolution Soccer, vagy amire általában hivatkoznak PES? Ez a focimeccs valóban elég híres. Ennek oka, hogy nagyon sokan beszélnek erről a játékról fórumokon.

Abból kiindulva újonc nak nek szakértő ott volt, mindannyian arról tanakodtak, hogyan lehetne minket legyőzni. Csak annyi, hogy nincs olyan játékos, aki teljesen verhetetlen. Viszont legalább tudnunk kell, hogyan lehetünk nagyszerűek, JalanTikusnak van néhány tippje, amelyek jót tehetnek a PES 2013 játékában.

  • FIFA 15 vs PES 2015 Gameplay Video összehasonlítás
  • A PES 2016 játékmenete megőrül, ez a videó
  • A PES 2015 játék minimális PC-specifikációi

PES 2013 készségek és trükkök, így legyőzhetetlenek vagytok

KÉSZÍTMÉNY

[list] [li] 1 Telepített számítógép / laptoptelepítés PES 2013 [/ li] [li] 1 pár rúd (Ne használja a billentyűzetet rendben) [/ li] [li] Szabadidő és nyugodt elme. EMLÉKEZIK! Nem azért vagyunk itt, hogy játszanánk, hanem hogy később trükköket és készségeket tanuljunk. [/ Li] [/ list]

Oké, itt a trükk, egyesével elmagyarázom.

1. BANANA RÚGÁS

Mégpedig egy gomb megnyomásával BOX + R2.

Ez a módszer jobban látható lesz, ha a tizenhatoson kívülről alkalmazzák, kezdje el a gomb megnyomásával DOBOZ szokás szerint, ha igen, azonnal nyomja meg a gombot R2. Az irány meghatározásához használja a bal-jobb analógot.


2. Búvárkodás (Faking to fall)

Mégpedig egy gomb megnyomásával R1 + L1 + R2 + L2 + R3 + L3 egyidejűleg.

Ne próbáld meg így tenni fenyegetés nélkül. Ha hirtelen ezt a módszert alkalmazza, akkor nagy valószínűséggel sárga lapot kap.


3. Pontos távolsági adagolás

Mégpedig a megnyomásával R2 + O, nyomja meg R2 először, majd küldje el a gyomorcsalit O.

Ezt a módszert úgy alkalmazzák, hogy a hosszú passzát a játékos jól tudja fogadni, ellentétben a hosszú passzokkal általában, ahol a játékosoknak általában nehézségei vannak csalival, vagy akár az ellenfél játékosai is el tudják venni őket.


4. NUTMEG

Mégpedig a megnyomásával R2 (várja meg az ellenfél közeledését), majd nyomja meg R1 + R3 (az ellenfél felé).

Ez a módszer nagyon hatékony, ha a helyzet fennáll 1-1 (egy az egyben). Alkalmazza ezt a módszert olyan játékosok használatával, akik nagy mozgékonysággal rendelkeznek, például Messi, Wallcot, Valbuena, Xavi, Iniesta és Di Maria.


5. INGYENES RÚGÁS (Free Kick)

A cél közelében: BOX + X + (alsó analóg)

Távol a céltól: BOX ++ (alsó analóg)

Valójában számos módja van a pontos szabadrúgásoknak. A fenti módszer az egyik, nyomja meg DOBOZ majd nyomja meg x azután alsó analóg (tegye sorrendben, ne egyszerre). Ne feledje, hogy a magas sikerességi arányhoz mindig használjon olyan játékosokat, akiknek van értékelés legjobb ingyenrúgás.


6. MINDIG HASZNÁLJA az L1-et az áthaladáshoz / üzemeltetéshez

Mégpedig egy gomb megnyomásával L1 + X amikor átadja a labdát.

A labda beadásakor erősen ajánlott az L1 használata. Miért? Mivel az L1 használatával a játékos célja jobban összpontosul, és a játékos készen áll arra is, hogy fogadja a neki átadandó labdát.


7. Hamis rúgás

Mégpedig egy gomb megnyomásával DOBOZ(mint szokásos) + majd nyomja meg x.

Ezek a kis trükkök néha nagyon hasznosak, ha a játék feszültsége nagy, néha, ha magas, sokan nem tudnak sokáig gondolkodni. Ezzel a trükkös rúgással megverhetjük ellenfelünket a versenyzéssel, ha a kapura akarunk lőni. Kérlek próbáld meg!


Ha JalanTikus ezt először megoszthatja, a jövőben JalanTikus megpróbál más érdekes trükköket nyújtani egy másik cikkben.

Apps Downloader & Plugin Tonec Inc. LETÖLTÉS

Tetszik a Facebook oldal, csatlakozzon a Facebook csoporthoz, kövesse a Twitteret vagy vegye fel a Google+ JalanTikus-t, hogy továbbra is megkapja a legfrissebb információkat a technológiáról, és töltse le a legújabb szoftvert PC-re és Android-alkalmazásokra ingyenesen, biztonságosan és gyorsan.