nincs kamu! A YouTube kvóta nélküli megtekintésének 3 módja

Számodra kvóta-megtakarítók és szeretsz YouTube-videókat nézni, talán szükséged van egy módra a YouTube megtekintésére ez az egy kvóta nélkül.

A YouTube valóban a világ eddigi legnagyobb videomegosztó szolgáltatása. Valójában számos versenytársa megszűnt, mert nem tudnak versenyezni a Google egyik leányvállalatával.

Nos, ha kedveled a YouTube-on történő videók streamingjét, a hasznosaktól kezdve azokon át unfaedah de még mindig gazdaságos a kvótákon, tudhatja kvóta nélkül nézd meg a YouTube-ot. Hogyan kell?

  • 4 tipp a hirdetések blokkolásához a Youtube-on
  • 5 videó a legnagyobb nézőszámmal a YouTube-on
  • Itt van 10 YouTube-csatorna a modulok szerelmeseinek

Hogyan nézhetjük meg a YouTube kvóta nélkül

Azok számára, akik szeretik a YouTube-ot, de nincs nagy kvótájuk és nincsenek csatlakozva WiFi hálózathoz, továbbra is streamelhet videókat kvóta használata nélkül. Gyerünk, csak nézd meg, hogyan nézd meg a YouTube kvótáját ezt.

1. Az offline funkció használatával kvóta nélkül nézze meg a YouTube-ot

Ilyen módon valóban szüksége van internetes tőkére, hogy ingyenesen nézhessen YouTube-videókat. Mivel ehhez a funkcióhoz kvóta szükséges töltse le a megtekinteni kívánt videót ingyen.

Azonban kicsinyítheti, ha nyilvános WiFi-vel tölti le ezeket a videókat. Vagy ha gonosz akar lenni, akkor csak egy hotspot-internetmegosztást kér a barátjától, majd folytatja a YouTube-videó letöltését.

Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

2. Kvóta nélkül nézze meg a YouTube-ot a YouTube Go alkalmazással

Az első módszerhez hasonlóan a YouTube Go nevű YouTube alternatív alkalmazás valóban könnyebb és alkalmas azok számára, akik megtakarítják a kvótát. Ebben az alkalmazásban, akkor töltse le a videót és válassza ki, hány MB-ot amelyet videók letöltésére vagy megtekintésére fog használni.

Később elérheti ezeket a videókat anélkül, hogy internetkapcsolatra lenne szüksége. Tehát kvóta nélkül nézheti meg a YouTube-ot, hogy gazdaságosabb legyen.

3. Nézd meg a YouTube kvóta nélkül a YouTube Watch bónusz kvóta vásárlásával

Végül használhat egy internetes csomagot, amely bónuszokat biztosít a YouTube-videók ingyen megtekintéséhez, például XL Xtra Combo csomag. Ez a csomag lehetővé teszi, hogy élvezhesse a YouTube nézését anélkül, hogy aggódna a kvóta elfogyása miatt.

A csomag ára is olcsó, kezdve az 59 000 Rp-től, és 2 GB normál kvótát, 4 GB 4G kvótát, 20 perc telefonhívást és 2 GB YouTube-kvótát kap 24 órán keresztül. A kvóta csökkentése nélkül is megtekintheted a YouTube-ot korlátlan YouTube-megtekintési bónuszokkal 01:00 és 06:00 óra között.

Nos, ez néhány hogyan lehet internetkvóta nélkül nézni a YouTube-ot. Tényleg könnyű, igaz? Most már szabadon nézheti a YouTube-ot anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy elfogy a kvóta.