A 6 legjobb webhely az iszlám és történelmének tanulmányozásához

El akarja kezdeni az iszlám mélyebb tanulmányozását, beleértve annak történetét is? Íme néhány ajánlás a biztonságos és megbízható iszlám tanuláshoz.

A technológia fejlődését nemcsak világi ügyek teljesítésére kell felhasználni, hanem a túlvilágra, a bandákra is.

Az egyik dolog, amit a túlvilág technikájának segítségével tehetünk, az, hogy felkészüljünk olyan vallási ismeretekre, amelyek útmutatást jelenthetnek az életben.

Szerencsére az iszlám alkalmazásokon kívül jelenleg rengeteg webhely található Iszlám tanulás kering az interneten. De sok hamis webhely is található, amelyek az iszlám nevet hordozzák, bandák.

Ezért körültekintőnek és körültekintőnek kell lennie, amikor a megfelelő helyet választja az olvasmányára.

Nos, azok számára, akik többet akarnak megismerni az iszlámról, beleértve annak történetét, íme Jaka ajánlásai.

A legjobb webhelyek az iszlám mélyebb tanulmányozásához

A tudomány egyike azoknak a fontos dolgoknak, amelyek megnyitják az elméjüket és megváltoztatják az ember nézetét a dolgokban.

Nemcsak általános ismeretek, hanem mélyebben kell tanulmányoznunk a vallást, bandáznunk, hogy ne provokáljanak minket könnyen.

Nos, azok számára, akik szeretnék megismerni az iszlám vallási ismereteket, íme néhány a legjobb webhelyajánlások az iszlám tanulásához amelyet az ApkVenue gyűjtött és ha Isten úgy akarja, biztonságos és megbízható banda.

1. Muszlim.vagy.id

A Muslim.or.id egy nyilvános weboldal, amely több ezer iszlám cikket tartalmaz, amelyek minden bizonnyal hasznosak. Ezt az oldalt Yogyakarta és környéke hallgatói és öregdiákjai kezelik.

Ez az oldal nagy választékot kínál az iszlámról szóló, érdekes olvasmányokról, beleértve az iszlám történetét, a bandákat.

Annak ellenére, hogy tudományos írásmódot (érvekkel teli) használ, a könnyű nyelv használata mégis megkönnyíti számodra az üzenet megértését, amelyet az író a cikkben el akar küldeni.

Valójában azok számára, akik még csak most ismerkednek az iszlámmal, az ezen az oldalon található cikkek még mindig könnyen érthetők, bandák.

2. Muslimah.vagy.id

Szinte ugyanaz, mint korábban, Muslimah.or.id egy olyan webhely, amely iszlám tudományos cikkek gyűjteményét kínálja, amelyek kifejezetten a muszlim nők számára szólnak.

Ez a webhely nemcsak a vallás számára túlságosan nehéz tartalmat tartalmaz, hanem számos könnyű cikket is kínál, amelyek érdekesek és érdekesek elolvasni, bandázni.

Az egyik az, hogy a nők viselhetnek-e dzsekit az otthonon kívül.

Tehát azoknak a lányoknak, akik mélyebben szeretnék tanulmányozni az iszlámot az érdekes nyelven és tartalommal megvitatott cikkek révén, a Muslimah.or.id jó ajánlás lehet olvasásra.

3. Islami.co

Még mindig ugyanaz, mint más iszlám tanulási webhelyek, Islami.co Ezenkívül bemutatja az iszlám alapvető vagy középszintű ismereteit vagy tanulmányait, amelyeket megtanulhat.

Azonban egy dolog különbözteti meg ezt az oldalt a többitől, hogy az Islami.co mindig reagál a politikai kérdésekre és az iszlámmal való kapcsolatára.

Mint tudjuk, Indonéziában politikai kérdésekről folyik a vita.

Annak érdekében, hogy az Ön évezredes generációja számára, akik érdeklődnek a politikai kérdések iránt és iszlám szempontból szeretnének tudni, akkor ez az oldal alkalmas arra, hogy referenciaként szolgáljon az elfoglaltság, a bandák szélén.

4. Nu.or.id

Nu.or.id egy olyan weboldal, amely meglehetősen teljes körűen biztosítja a cikkek témáinak kiválasztását. Ezek a témák a saría közgazdaságtan, az öröklés, az egyistenhit tudományától a holttestig terjednek.

Az oldal, amelyet a Nahdlatul Ulama (NU) iszlám szervezet fiatalabb generációjának több újságírója vezet, aktívan ír híreket, válaszol az emberek problémáira és reagál más iszlám problémákra.

Ennek a NU webhelynek az egyik előnye az iszlám problémák megválaszolása, amelyek mindig először a tudósok véleményére, majd a barátok vagy a SAW próféta véleményére utalnak.

Annak ellenére, hogy eddig arra tanítottak minket, hogy mindig engedelmeskedjünk a Korán és a hadísz parancsainak, mindkettő megértéséhez szükségünk van tudósokra is, mint közvetítőkre.

Ez a NU Online webhely széles körben látogatott iszlám portál lett, még országosan is a legmagasabb rangú listán szerepel, tudod, banda.

5. Islamqa.info

IslamQA vagy iszlám kérdés és válasz egy olyan weboldal, amely információkat nyújt az iszlámról, amelyek összhangban vannak a szalafi gondolkodási iskola gondolataival.

Ez az oldal, amelynek elképzelése az iszlám enciklopédiává válása, a hit, az illemtan és az erkölcs, az iszlám történelem és az iszlám politika alapelveit ismerteti.

Az IslamQA-t 1997-ben alapította Muhammad Al-Munajjid aki tudós Szaúd-Arábiából, ez az oldal a világ egyik legnépszerűbb szalafi-webhelye.

Ettől eltekintve ez az oldal itt is elérhető 16 nyelv például arab, angol, kínai, indonéz, japán, török, orosz és még sok más bandák.

6. Kalamullah.com

Azok számára, akik inkább angolul olvasnak cikkeket, vagy szeretnének angolul tanulni, akkor ez a webhely Kalamullah nagyon alkalmas arra, hogy lehetőséget kínáljon az iszlám mélyebb tanulmányozására, banda.

A Kalamullah.com az egyik legjobb webhely, amely hasznos az iszlám, ezen belül annak történetének mélyebb megismeréséhez.

Érdekes módon ezen a webhelyen olyan cikkeket válogathatunk, amelyek olyan kategóriák szerint vannak rendezve, mint aqidah, hadísz, fatwas, cikkek muszlim és muszlim nőknek, kezdő muszlimoknak, még a nem muszlimoknak is, tudod, bandáknak.

Ezen kívül vannak olyan cikkek is, amelyek témája a személyiség, a család, a szív és a lélek, amelyek mind az iszlám vallási ismereteken alapulnak.

De sajnos ez a webhely nem kínál olvasási cikkeket, amelyek közvetlenül a weboldalon olvashatók, de először le kell töltenie, bandának.

Ez néhány olyan ajánlás az iszlám tanulmányozásához, amely referenciaként szolgálhat az elfoglaltsága melletti olvasáshoz, és ha Isten akarja, biztonságos és megbízható banda.

Van ajánlása más iszlám tanulmányi oldalakra? Gyerünk, írd meg az alábbi megjegyzés oszlopba, OK!

Olvassa el a cikkeket is Ngabuburit egyéb merít Shelda Audita.