hogyan lehet szabad vonalpontokat szerezni

Matricákat vagy témákat szeretne vásárolni a LINE-től? Ez egyszerű, csak kövesse, hogyan szerezheti meg a következő Free LINE érméket. (100% működik)

A LINE alkalmazás felhasználóinak ismerniük kell a nevet VONAL Pontok? A LINE virtuális pénznemét a LINE alkalmazás különféle funkcióinak megvásárlására használják.

Korábban említettük VONAL érme csak, de most is LINE Pontokra bontva.

Lényegében a LINE pontok virtuális pénznemek, amelyeket jutalmakból szereznek. Eközben a LINE Coin a pénzneme a LINE szolgáltatásainak megvásárlásához.

Könnyen jutalomhoz juthat tudod! Tehát itt az ApkVenue megmondja, hogyan lehet ingyenes LINE érméket szerezni.

Így szerezhet ingyenes LINE pontokat!

Ne feledje, hogy a jutalomból a LINE pontokat kapja, nem pedig a LINE érmét. A számítások szerint 1 érme 300 pontnak felel meg. Oké, már kíváncsi, hogyan? Nézzük meg a következő lépéseket:

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

1. Nyissa meg a LINE vonalpontokat

Ezek a vonalpontok a LINE alkalmazás jobb szélén, a More oszlopban találhatók. Ez az oszlop további funkciókat tartalmaz, amelyeket kihasználhat. Most válassza ki a LINE Pontokat az alábbiak szerint.

Ezt követően a LINE Pontok oldalon lesz, a képernyő tetején információkat kap a ponttranzakció összegéről és előzményeiről.

Ha rákattint, megjelenik a pontbevételeinek és kiadásainak teljes története.

2. Nyissa meg a Jutalomszolgáltató szolgáltatást

A LINE Pontok oldalán továbbra is számos harmadik féltől származó alkalmazást vagy promóciót láthat maga a LINE, amelyek több oszlopra vannak felosztva.

Ezek az oszlopok tartalmazzák a Kiemelt, Promóciók, Hivatalos számlák, Alkalmazások, Célok, Hitelkártyák, Vásárlás és Egyéb küldetések oldalt.

A jutalmakat 3 különböző formában adják meg, nevezetesen pontos számokat, hálapénzeket, és a jutalomszolgáltató határozza meg őket.

Minden jutalomszolgáltatónak megvannak a maga szabályai, mielőtt jutalmat kapna LINE Pontok formájában, de az alábbiakban láthatja, hogy hány jutalmat kapnak.

Ha csábít a megadott pontok száma, kattintson a gombra, és a jutalomszolgáltató oldalára lép. Itt megtudhatja, mit kell tennie a jutalom megszerzéséhez.

3. Térjen vissza a Jutalomszolgáltató oldalra

A megadott feladat elvégzése után vissza kell térnie a jutalomszolgáltató oldalra, és ez a kép megjelenik.

A kapott pontokat automatikusan hozzáadjuk számlájához.

Nem könnyű ingyenes LINE Pontokat szerezni? Pontjait a LINE automatikusan konvertálja, ha meg szeretné vásárolni a Matrica és a Téma funkciókat.

Ha lusta megtalálni a jutalmakból származó pontokat, megvásárolhatja a LINE Coin-t is.

A jutalmak bármikor elérhetők lesznek. De emlékeznie kell arra, hogy ha pontokat szerzett egy szolgáltatótól, akkor nem kaphat több pontot ugyanazon szolgáltatónál.

A LINE érme- és vonalpontok részletes ismertetéséhez az ApkVenue egy későbbi időpontban elmagyarázza. Akinek érdekes véleménye van, azt írhatja a megjegyzés rovatba, srácok, viszontlátásra!

Olvassa el a cikkeket is VONAL vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.