5 legegyszerűbb módszer a pln ügyfél-azonosítók ellenőrzésére

Hogyan ellenőrizheti PLN ügyfél-azonosítóját egyszerűen és problémamentesen. További információ a PLN-azonosító ellenőrzéséről itt!

Korábban az ApkVenue megvitatta a villanyszámlák online ellenőrzésének módját a HP-n keresztül, ezért ezúttal a PLN ügyfél-azonosító számának megismerését vitatjuk meg.

Erre valóban szüksége van, mert sokan még mindig szeretnénk elfelejteni a PLN ügyfélszámokat. 11 és 12 közötti számok számjegy ezt valóban kötelező tudni

Ez a PLN ügyfélszám nagyon fontos, mert ha nem tudja ezt a számot, akkor nem fog tudni számlákat fizetni. Az alábbiakban az ApkVenue vitája, hogyan ellenőrizze a PLN ügyfél-azonosítót a legegyszerűbb és bonyolultabb.

Az előre fizetett és az utánfizetett PLN ügyfél-azonosítók ellenőrzése ugyanaz, az összes módszert mindkettő alkalmazhatja. Innen is használhatja töltse ki a PLN villamos jelzőt is!

Kérjük, olvassa el az alábbi cikket. Ha már tudja, hogyan ellenőrizheti PLN ügyfélszámát, ne felejtse el rögzíteni, hogy később ne felejtse el.

1. Hogyan ellenőrizhető a PLN-számlálón felsorolt ​​PLN ügyfél-azonosító

Fotó forrása: theloenkz

Az első PLN ügyfél-azonosító megismerésének módja az, hogy közvetlenül a PLN-mérőre néz. Hadd lássam vonalkód hogy a mérőjén van.

Általában a kód közelében vonalkód A PLN-mérője ott van 11-12 szám tartománya, most ez az Ön PLN ügyfélszáma. Győződjön meg róla, hogy valóban az ügyfél-azonosítója, banda!

Ilyen módon ellenőrizze az előre fizetett és az előfizetéses ügyfél azonosítóját a legegyszerűbb és a legpraktikusabb, nagy valószínűséggel egyértelműen oda van írva az ügyfél-azonosítója.

Röviden összefoglalva az következik hogyan ellenőrizhető a PLN mérőre nyomtatott PLN ügyfél-azonosító:

 1. Figyelj vonalkód hogy a mérőjén van.
 2. Megtalál 11-12 szám tartománya hogy ott szerepel.
 3. Kész! Ez az Ön PLN azonosító száma.

2. PLN fizetési nyugtán keresztül

Fotóforrás: 2.bp.blogspot.com

A PLN ügyfél-azonosító számának ellenőrzéséhez kiderül, hogy „betekinthet” a megőrzött PLN-nyugtára. Ez a fizetési bizonylat igazolása is tartalmazza az ügyfél számát tudod.

Próbálja meg megkeresni azt a PLN-nyugtát, amelyet a háza közelében lévő PLN-fiókirodában fizetett, majd keresse meg Ügyfél-azonosító a PLN nyugta tetején.

A PLN ügyfél-azonosítók megtekintését gyakran elfelejtik, és a fizetési bizonylatokat gyakran csak eldobják. Tehát mostantól kezdve ne csak dobja el a PLN fizetési bizonylatot, rendben!

Röviden összefoglalva az következik útmutató a PLN azonosító szám megszerzéséhez a fizetés átvételétől:

 1. Keresse meg a korábbi PLN fizetési bizonylatokat.
 2. Ügyfél-azonosító a PLN nyugta tetején.
 3. Kész!

3. E-kereskedelmi nyugtán keresztül

Azoknak, akik már fizettek PLN-t a legjobb e-kereskedelmi webhely mint Tokopédia, ellenőrizheti a PLN ügyfélszámát is!

Az alábbiakban bemutatjuk a PLN-ügyfelek számának e-kereskedelmi fizetési bizonylaton keresztüli ellenőrzését:

 1. Nyissa meg az e-mailt, és keresse meg az utolsó dátumot, amikor befizette a villanyszámlát, például a Tokopedián keresztül.
 2. Keresse meg a nyugtán kinyomtatott PLN ügyfélszámot. Kész!

Ellenőrizze a PLN IDpel-t Ez garantáltan pontos lesz, mert az e-kereskedelmi webhelyek mindig az ügyféladatok alapján adják meg a nyugtákat.

Tehát, ha a Tokopedián keresztül szeretne fizetni az áramért, először töltse le az alábbi alkalmazást:

Alkalmazások termelékenysége Tokopedia LETÖLTÉS

4. ATM-nyugtán keresztül

Fotó forrása: kuotabro.com

Kiderült tehát, hogy ATM-nyugtákon keresztül is ellenőrizheti! Biztosan van kérem ATM-en keresztül fizeti a PLN számláját? tudsz ismerje a PLN azonosítót az ATM nyugtáról.

A PLN ügyfél-azonosítót az ATM nyugtán keresztül megtudhatja:

 1. Keresse meg a PLN fizetéséhez használt ATM-nyugtát.
 2. Keresse meg ügyfélszámát a nyugta közepén. Kész!

Ne felejtsük el, hogy az ATM nyugta tintája egyre homályosabbá válik, ezért írja le PLN ügyfélszámát mielőtt a tinta elhalványulna és már nem olvasható.

5. A PLN Ügyfélszolgálaton keresztül

Ha az ApkVenue által megosztott PLN-ügyfélszám megismerésének minden módja, mielőtt még nem rendelkezel semmivel, akkor gyakorolhatod, akkor az utolsó és a lehető legjobb módszer az, ha kapcsolatba lépsz a PLN ügyfélszolgálatával.

Szolgáltatás Vevőszolgálat ez a módja annak, hogy megtudja a villanyszámla nevét vagy lakcímét, amikor tartózkodik teljesen elfelejtettem PLN ügyfélszám.

Jöhet közvetlenül a legközelebbi PLN kirendeltséghez hozza a levelek teljességét mint a KTP vagy a családi kártya az azonosító számok kérésére. Ez nagyon hasznos, ha szeretné tudni, hogyan lehet otthoni címéből megtudni a PLN ügyfél-azonosítót.

További tippek, hogy ne felejtsd el újra a PLN azonosítót

Az ApkVenue-nak szuper fontos tippjei vannak, így ha elfelejti, ellenőrizheti a villanyszámot. Ez a módszer automatikusan elmenti PLN ügyfélszámát. Itt az útmutató!

 1. Fizessen villanyszámlát a mobilbankon vagy az internetbankon keresztül.
 2. A befizetés előtt válassza a lehetőséget Mentés a fizetési listára.
 3. Kész! PLN-azonosítóját rögzítették a Mobil Banking fizetési előzményei között.

Ja, ha tudni akarod a PLN legújabb villamosenergia-token árlista 2020, elolvashatja az ApkVenue cikkét ez alatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így ellenőrizheti PLN ügyfél-azonosítóját egyszerűen és gond nélkül. Kérem, válassza ki a legegyszerűbb módját ennek, banda! Remélhetőleg ez a cikk segíthet Önnek!

Ezt a módszergyűjteményt szándékosan osztja meg az ApkVenue, mert eddig még mindig sokan elfelejtették PLN azonosító számukat.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Tippek vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin 21.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found