A smartfren hitel ellenőrzésének 5 módja: kvóta és aktív időszak [2021]

Zavart, hogyan ellenőrizheti a Smartfren hitelt a 2021-es legfrissebb irányelvek szerint? Ez az 5 legegyszerűbb módja a kvóta, a jóváírás és az aktív időszak ellenőrzésének!

A hitel nélküli okostelefon olyan, mint a zöldség só nélkül, finom íze lesz. Nem vásárolhat internetes kvótát, még telefonálni sem. Tehát próbálja meg ezúttal ellenőrizni az ApkVenue Smartfren-hitelét!

Talán nem érzed úgy, hogy szükséged lenne hitelre, mert van otthon Intelligens trükkökkel megerősíthető Wi-Fi hálózat. De ha kívül vagy a házon, akkor valóban szükséged van rá!

Ezért ne fogyjon el a hitel, mert elfelejtette ellenőrizni, vagy nem tudja, hogyan. Ezért az ApkVenue megmondja hogyan ellenőrizhető a Smartfren hitel legújabb és legteljesebb!

Ellenőrizze a jóváírást és a kvótát a Smartfren használatával Tárcsáz

Szeretne praktikus és problémamentes módot találni a Smartfren hitel és kvóta ellenőrzésére? Ha igen, akkor a kreditellenőrzési módot is használhatja tárcsáz.

Nincs is szüksége gyors internetkapcsolatra, mert minden csak a 2G hálózat használatával történik. Gyere, nézd meg az alábbi lépéseket!

 1. Nyissa meg a Telefon alkalmazást a HP-n.

 2. Írja be a Smartfren impulzusellenőrző kódot *999# és nyomja meg a gombot Hívás.

 3. Tekintse meg a képernyőn megjelenő fennmaradó Smartfren-jóváírást.

Ellenőrizze a Smartfren Creditet és a Kvótát SMS-ben

kívül tárcsáz, SMS-ben további alkalmazások nélkül is ellenőrizheti Smartfren-hitelét.

A módszer nem kevésbé egyszerű, mint az előző módszer, és egyáltalán nincs szüksége internetkapcsolatra. Alkalmas azok számára, akiknek internetkvótára van szükségük!

Ha igen, figyeljünk oda a Smartfren-hitel ellenőrzésének útmutatójára a következő SMS-sel.

 1. Nyissa meg telefonján az Üzenetek alkalmazást.

 2. Írja be az SMS formátumát JELÖLJE BE és küldje el 999.

Ellenőrizze a Smartfren Creditet a telefonos operátorok segítségével

Ha Ön lusta gépelni, egyszerűen hívja az üzemeltetőt, hogy megtudja a fennmaradó hitelt.

Nyugi, egyáltalán ingyenes, nagyon! Tehát a hitel megtakarításához nem kell Smartfren hívópaketteket vásárolnia.

Azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan ellenőrizhetik kézzel Smartfren-hitelüket telefonon, itt található az útmutató!

 1. Nyissa meg a Telefon alkalmazást a HP-n.

 2. nyomja meg 999 majd érintse meg az ikont Hívás.

 3. Várja meg, amíg megjelenik a kezelő hangja, majd nyomja meg a számot 1 a billentyűzeten.

 4. Hallgassa meg a fennmaradó Smartfren-kreditet.

Az alkalmazás használatával ellenőrizze a Smartfren-jóváírást és a kvótát

Ha mindig csatlakozik az internethez, az ApkVenue javasolja az alkalmazás használatát MySmartfren. A legjobb dolog az, hogy ezen az alkalmazáson keresztül megtudhatja, hogy mely Smartfren internetcsomagot is használják.

Valójában megtudhatja Smartfren számát és annak aktív időszakát is. A Poko egy komplett csomag! Anélkül, hogy tovább kéne késlekednie, a következőképpen ellenőrizheti a Smartfren-jóváírást a MySmartfren alkalmazás segítségével.

 1. Töltse le és nyissa meg a MySmartfren alkalmazást.
Termelékenység Smartfren Apps LETÖLTÉS
 1. Jelentkezzen be Smartfren telefonszámával.

 2. Tekintse meg az alkalmazás főoldalán megjelenő fennmaradó jóváírást.

Ezzel az alkalmazással nemcsak a jóváírást, hanem a telefonszámával kapcsolatos összes információt is meg lehet jeleníteni, beleértve a fennmaradó Smartfren internetes kvótát is.

Tájékoztatásul csak az alkalmazáson keresztül ellenőrizheti a Smartfren Unlimited 4G hitelt. Internetes csomagokat gyakorlatilag itt is vásárolhat. A feltétel az, hogy természetesen elegendő hátralévő hitellel kell rendelkezned, banda!

Hogyan ellenőrizhető a Smartfren hitel a weboldal használatával

Az utolsó módszer, amellyel ellenőrizheti fennmaradó Smartfren-jóváírását, meglátogatja a hivatalos weboldalt a következő címen: my.smartfren.com.

De előtte először létre kell hoznia egy fiókot, hogy hozzáférhessen ahhoz, és ellenőrizze a fennmaradó jóváírást. További részletekért lásd itt a lépéseket.

 1. Látogassa meg az oldalt //my.smartfren.com/ mobiltelefonján vagy laptopján.

 2. betenni Felhasználói azonosító / e-mail és Jelszó a bejelentkezéshez, vagy kattintson a gombra Lista új számla regisztrációhoz.

 3. Ellenőrizze fennmaradó Smartfren-jóváírását a MySmartfren kezdőlapján.

A Smartfren szám ellenőrzése

Mielőtt megtudná, hogyan ellenőrizheti Smartfren-hitelét, természetesen tudnia kell a használt kártyaszámot?

Nem ritkán sokan még mindig nem tudják, hogyan kell ellenőrizni a használt Smartfren számot, vagy azért, mert a szám nehéz, vagy a feledékenység tényezője miatt.

Ezért, hogy ne legyen összezavarodva, ha pótolni akarja hitelét, vagy kérdezi ismerőseit a számáról, az ApkVenue leírta. A Smartfren szám ellenőrzése legrövidebb és legrészletesebb az ApkVenue következő cikkében.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Smartfren aktív időszakának ellenőrzése

Maga a Smartfren hitelellenőrzési útmutató meglehetősen egyszerű, és bárki követheti, különösen az új felhasználók számára.

Sokan azonban továbbra is zavartak abban, hogy miként lehet ellenőrizni a Smartfren aktív időszakát, amely még mindig érvényes. Nem lehetetlen, hogy hirtelen leég a kártyád, mert nem töltöttél fel elég hitelt, igaz?

Jaka maga írt cikkeket erről A Smartfren aktív időszakának ellenőrzése részletekkel és teljes. Aki kíváncsi rá, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Smartfren adatcsomag-kvóta ellenőrzése

Már értette, hogyan ellenőrizheti a legújabb Smartfren 2021 jóváírást, de nem tudja, hogyan ellenőrizze a csomagot? Hú, túl sok vagy, banda!

A Smartfren által kínált internetes kvótacsomagok száma valóban nagyon csábító, mert az árak megfizethetőek, de ne felejtsük el ellenőrizni őket.

Azok számára, akik kíváncsiak a legújabb Smartfren csomag ellenőrzésére, az ApkVenue külön cikkben tárgyalta, amelyet az alábbi linken keresztül érhet el. Kérjük, olvassa el és nagyon figyeljen!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez egy gyűjtemény hogyan ellenőrizhető a Smartfren hitel legújabb 2021-ben, amit kipróbálhatsz, bandád!

Rengeteg módszer állítható be az Ön kényelme érdekében. De a megadott információk teljessége érdekében a MySmartfren alkalmazáson keresztül nyert módszer mindenképpen nyertes.

Ha azonban nincs hitel- vagy aktív internetes csomagja, más módszerek alternatívát jelenthetnek. Remélhetőleg ez a cikk hasznos lehet az Ön számára, rendben!

Olvassa el a cikkeket is Impulzus vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah