Ez az 5 legjobb vizuális regényjáték garantáltan beleszeret

A Visual Novel egy játékműfaj, ahol statikus képeken keresztül különböző módon láthat és olvashat regényeket

Visual Novel egy játék műfaj, ahol statikus képeken keresztül más módon láthat és olvashat regényeket, amelyek általában anime stílusúak. Ez a műfaj nem annyira népszerű, mint az akció műfaj, mert néhány ember számára nem alkalmas.

Tehát azok számára, akik szeretnék kipróbálni ezt a műfajt, kipróbálhatják Az 5 legjobb látványregényes játék a Jalantikus verziót, és garantáltan beleszeretsz ebbe a műfajba.

  • Egész nap MOBA játékokat játszik, ez a lány végleg vak.
  • 7 legjobb HP-ajánlás a mobil legendákhoz | Megfizethető ár Anti Lag!
  • 5 típusú debuff, amelyek gyakran megtalálhatók a MOBA játékokban, például a Mobile Legends és az AOV

Ez az 5 legjobb vizuális regényjáték garantáltan beleszeret

1. Doki-Doki Irodalmi Klub

Doki-Doki Irodalmi Klub egy vizuális regényjáték, amely középiskolás diákokról mesél, akik csatlakoznak az irodalmi tanórán kívüli tevékenységekhez, és találkozni fog 4 női tag és kölcsönhatásba léphet velük. Ebben a játékban a történet vonalas, de számos jelenet létezik, ahol kiválaszthatja a saját választását, hogy alternatív befejezést kapjon. Azok számára, akik szeretnék kipróbálni ezt a játékot, ingyenesen letölthetik a Steamen, és a játék értékelése átlagosan jó.

2. Danganronpa

Danganronpa egy vizuálisan újszerű játék, amely szinte minden rendszeren elérhető, beleértve a mobilokat is. A játék története olyan, mint egy keverék a persona játék és a film között Az éhezők viadala amely egy iskolás lányról szól, aki csapdába esett egy helyen, és egy mackó választhat, aki félig aranyos és félig hátborzongató, hogy megöli az összes barátodat, vagy szökhetsz az iskolából anélkül, hogy elkapnád. A játék története meglehetősen feszült, ezért nem árt eljátszani, ha szereted a feszült történeteket.

3. Clannad

Clannad egy anime stílusú vizuális regény játék, amelyet a Kulcs amelyet 2004-ben adtak ki az operációs rendszer számára ablakok. Ezt a játékot minden ember számára biztonságosan lehet játszani, ellentétben a korábbi kulcsfontosságú játékokkal. A játék cselekményének elágazó története van, így meghatározhatja, mi következik a választottaktól függően. A játék története nagyon izgalmas követni, amely a középiskolások életéről szól, és ez a játék játékként is megkapja a címet PC a leggyorsabb eladásokkal.

4. Steins kapu

Steins Gate egy japán vizuális regény játék, amelyet a 5db és Nitroplus amelynek nemlineáris cselekményű története van, ami azt jelenti, hogy a játék története a választott választásoktól függően változhat, és vannak alternatív befejezések is ebben a játékban. Ez a játék szinte minden platformon elérhető iOS és android. Ha befejezte ezt a játékot, és még mindig kíváncsi a történet folytatására, láthatja az animét, amely a történet folytatásának folytatása. Steins Gate amelyet 2013-tól adtak ki.

5. Phoenix Wright: Ász ügyvéd

Phoenix Wright: Ász ügyvéd egy látványregényes játék, amelyet először konzolos rendszerekhez adtak ki Game Boy Advance 2001-ben és végül a kikötőből a másikba Nintendo DS mint az érintőképernyőn keresztüli bevitel. Azok számára, akik szeretik a nyomozókról mesélő filmeket vagy animéket, ki kell próbálniuk ezt a játékot, és ennek a játéknak nemlineáris cselekménye van, ami azt jelenti, hogy több alkalommal választhat, hogy felgyorsítsa az eset kivizsgálását.

Szóval érdekel, hogy ezzel a műfajjal játszol? vagy van egy másik vizuális regény játék, amely szerinted izgalmasabb történettel és játékmenettel rendelkezik? ne felejtsd el megosztani a megjegyzések oszlopban rendben?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found