A wifi 10 veszélye az emberi egészségre, beleértve a spermiumok károsítását is!

A WiFI sokféle felhasználási lehetőséggel rendelkezik, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek negatív hatások, tudod! VÖDÖR! VESZÉLY A WiFi csökkentheti SPERMA minőségét!

Most, WiFi már nem új és furcsa. Szinte minden elektronikus eszköz a WiFi-t használja az internethez való csatlakozáshoz. Kezdve az okostelefonoktól, táblagépektől, laptopoktól, még az intelligens tévéktől és hűtőszekrényektől is, vannak olyanok, akik használják a WiFi-t. Annak ellenére, hogy nagyon széles körű a felhasználása, ez nem jelenti azt, hogy a WiFi-nek nincs negatív hatása, tudod! VÖDÖR! VESZÉLY A WiFi csökkentheti a SPERMA minőségét!

  • Könnyű megoldások a megszakadt WiFi problémák megoldására egy laptopon
  • WiFi probléma? Ellenőrizze ezt a 6 okot és annak kijavítását
  • Hogyan lehet megtudni, hogy ki lopja el a WiFi-t

Az alábbiakban a WiFi sugárzás különböző hatásait a kutatási eredményekből nyerjük. A WiFi valóban megkönnyíti az adatátvitel és az internet-hozzáférés kényelmét és gyorsaságát. De bölcsebbnek kell lenned a WiFi használatában is, így nem fogod megtapasztalni az ApkVenue alább áttekintett különféle WiFi veszélyeit.

10 WiFi veszélye az emberi egészségre

1. A mellrák okává válás

Ez még további vizsgálatot igényel, de gyakran kiderült, hogy az elektromágneses sugárzásnak való kitettség növelheti a daganatok kialakulásának kockázatát. Az egyik eset egy 21 éves nőnél fordult elő. Emlődaganata van, bár a családban nincs emlőrák. Mint kiderült, a mellén daganat nőtt azon a területen, ahol a mobilt a melltartójába szokta tenni.

2. A spermiumok minőségének romlása

Nagyon sok információ volt arról, hogy a laptopok által termelt hő képes megölni a spermiumokat. Kiderült, hogy nemcsak a hő károsíthatja férfiasságát. A WiFi sugárzás expozíciója képes csökkenteni a spermiumok mozgását, és DNS-széttöredezést okozhat mind állatokban, mind növényekben. Hayoo ... A WiFi túl sok használata egészségtelenné teszi a péniszét, tudod!

3. A termékenység csökkentése

Duh, a férfi fertilitása mellett a női termékenységet is veszélyezteti a WiFi sugárzásnak való kitettség, tudod! A WiFi által generált frekvencia megakadályozhatja a petesejt beültetését. Még arra is képes, hogy kóros terhességeket okozzon a nőknél. Ijesztő!

4. Nehezítsen aludni

A WiFi sugárterhelés álmatlanságot, más néven krónikus álmatlanságot okozhat. A WiFi eszközök által generált elektromágneses hullámok képesek befolyásolni az agy hullámmintáit, megnehezítve ezzel az elalvást. Ez a következtetés a 2007-ben Amerikában végzett kutatások eredményeiből származik. Duh, ha nehéz aludni, akkor nehéz felébredni, még akkor is, ha nem a tevékenységed végzi, ez nem lelkes.

5. Szédülés oka

A WiFi által generált elektromágneses hullámoknak való kitettség szintén befolyásolhatja az agy hullámait. Annak érdekében, hogy a fejed nehéznek és szédülni fog. Akár veszélyes lehet azok számára, akik gyakran szédülést tapasztalnak.

6. Gátolja a gyermekek és serdülők növekedését

Egy 2009-es osztrák vizsgálat során kiderült, hogy a WiFi hullámok által generált rádiófrekvencia gátolhatja a sejtek növekedését, különösen a méhen belüli magzatban. A WiFi a gyermekek, valamint a hozzád hasonló tinédzserek számára is növekedést jelent. Tehát a kütyük és a WiFi jelek bemutatása a kisgyermekek számára nem jó dolog.

7. Gátolja a növények sejtnövekedését

Nem csak az embereknél a növények is elcsúszhatnak a WiFi jeleknek való kitettség miatt. Ezt egy dániai tanulmány bizonyította. Azok a növények, amelyeket erős WiFi-jelű területekre telepítettek, nem képesek megfelelően növekedni. Nos, ez emberekkel is megtörténhet, különösen a hozzád hasonló gyerekekkel és serdülőkkel.

8. Leengedett agyfunkció

Dániai tudósok 2013-ban MRI technológiával tesztelték a 4G sugárzás agyfunkcióra gyakorolt ​​hatását. Ennek eredményeként a 4G sugárzásnak kitett emberek agyának funkciója és aktivitása csökkent.

9. Az agytevékenység csökkentése

Egy 30 férfi és női önkéntes bevonásával végzett vizsgálat során kiderült, hogy az emberi agy aktivitása csökkent, miután 2,4 GHz-es WiFi sugárzásnak volt kitéve. Az agyi aktivitás és az energia csökkenése a nőknél a legnagyobb. De srácok, még ne legyetek boldogok, mert a WiFi sugárzásnak való kitettség a férfi agyát is érinti, annak ellenére, hogy a hatás nem akkora, mint a nőknél.

10. A szív stresszének kiváltása

A WiFi sugárzásnak köszönhetően a pulzus is sokkal gyorsabb lehetett, mint a normál ütem. Ez a gyors pulzus olyan, mint egy olyan személy, aki nagy stressz alatt van.

Hogyan csökkenthető és megelőzhető a WiFi egészségre gyakorolt ​​hatása

A fenti fenyegetések meglehetősen félelmetesek, igaz? De a felmerülő különféle problémák valóban nem megoldások nélküliak! A megelőzést többféleképpen teheti meg. Például egy vezetékes hálózat újrafelhasználása, kikapcsolása router Ha a WiFi nincs használatban, csökkenti a modulok használatát, és egészséges ételekkel és rendszeres testmozgással elősegíti az egészséges életet.

Ez egy változatosság a WiFi sugárzás emberi egészségre gyakorolt ​​veszélyei. Ha további információval vagy véleménye van a WiFi sugárzás veszélyeiről, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found