hogyan lehet könnyen megváltoztatni az azonosító sort a szám megváltoztatása nélkül

Szeretné megváltoztatni az azonosító sorát jó névvel? Ez egyszerű, csak használja, hogyan változtassa meg ezt az ID-vonalat a Jaka-tól. Garantáltan törölheti az ID sort a szám megváltoztatása nélkül.

A Line, mint az egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazás, nem csupán számos funkciót kínál csevegés amitől a felhasználók otthon érzik magukat.

A Line-ról szólva az ApkVenue ismét tippeket ad az alkalmazással kapcsolatban.

Néha nem vagyunk elégedettek a korábban létrehozott azonosítóval, ezért sok Line felhasználó jobb névvel akarja megváltoztatni az azonosítóját.

Nos, ezúttal az ApkVenue megmondja, hogyan hogyan lehet megváltoztatni az ID sort androidos okostelefonján. Gyere és nézd meg a cikket.

Az ID sor megváltoztatása Androidon

Csakúgy, mint az alkalmazás csevegés vagy általában a szociális hálózatok, a Line felkéri a felhasználókat, hogy legyenek egy speciális azonosítójuk az alkalmazáshoz.

De más alkalmazásoktól eltérően kiderül, hogy a Line alkalmazás azonosítója nem könnyen módosítható. Még néhány ember szerint is úgy gondolták, hogy az ID-vonalat nem lehet megváltoztatni az első létrehozása óta.

Először töltse le a Line alkalmazást, ha nincs:

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

A Line alkalmazás valójában nem nyújt funkciókat módosítsa az ID sort. Számos alternatíva létezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a vonalazonosító megváltoztatását.

Az ApkVenue kettőt felülvizsgál, így megváltoztathatja az azonosító vonalat anélkül, hogy újra kellene telepítenie az alkalmazást, vagy megváltoztathatja az álnevet egy másik mobiltelefonszám használatával.

Hogyan lehet megváltoztatni az azonosító sort újratelepítés nélkül

Sokan azt is gondolják, hogy a Line azonosítójának megváltoztatásához először újratelepíteniük kell az alkalmazást a használt Android-eszközön.

Valójában nem szükséges, amíg új, aktív számot ad meg az új ID sorhoz. Alkalmazni hogyan lehet megváltoztatni az ID sort újratelepítés nélkül hajtsa végre az alábbi lépéseket:

1. lépés - Jelentkezzen ki a fiókból

  • Nem kell eltávolítani, csak ki kell jelentkeznie a Line alkalmazásból. A más alkalmazásokból való kijelentkezéssel ellentétben az okostelefonon a Beállítások menübe kell mennie. Válassza a menüt Alkalmazások, majd válasszon ki egy alkalmazást Vonal.

2. lépés - Adatok törlése

  • válassza Tárolás, majd a gombra kattintva törölje az alkalmazás adatait ADATOK TÖRLÉSE és TÖRLÉS TÖRLÉS. Ha igen, akkor azt mondhatja, hogy kijelentkezett.

3. lépés - Adja meg a vonal alkalmazást

  • Lépjen be a Line alkalmazásba, majd megjelenik az alábbi ábra. válassza Regisztrálj új fiók létrehozásához.

4. lépés - Írja be a mobilszámot

  • Írja be az Ön által használt és aktív mobiltelefonszámot, majd várja meg az ellenőrző kódot, amelyet a Line elküld az adott számra. Ha megkapta, írja be a kódot, és válassza a lehetőséget Következő.

5. lépés - Írjon be egy nevet

  • Írja be a használni kívánt nevet a Vonal alkalmazásba, majd válassza a lehetőséget Regisztráció.

6. lépés - Írjon be új azonosítót

  • Annak ellenére, hogy megadta a nevét, új azonosítója még nem létezik. Kattintson a profiljára, majd válassza az azonosító szakaszt. Írja be a kívánt új azonosítót, ha rendelkezésre áll, folytassa a kiválasztással Mentés.

Hogyan lehet megváltoztatni az azonosító vonalat a mobiltelefon számának megváltoztatása nélkül

Az előző módszer megköveteli, hogy új mobiltelefonszámot használjon, más szóval meg kell változtatnia a mobiltelefonszámát, hogy új ID-vonalat kapjon.

Ezúttal megteheti hogyan lehet megváltoztatni az ID sort régi számoddal. Mint micsoda? Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés - Állítson be egy vonalszámlát az áldozathoz

  • Először is szükséged van egy másik vonalfiókra, amelyet „áldozatként” használnak, így új ID-vonalat kaphatsz. Ezenkívül meg kell győződnie arról, hogy az eredeti Line-fiókot, amelyet most használ, igazolt egy mobiltelefonszámmal, amelyet szintén aktívan használ.

2. lépés - Jelentkezzen ki a vonal alkalmazásból

  • Ismét ki kell jelentkeznie a Line alkalmazásból. A módszer pontosan megegyezik azzal, amit az ApkVenue az első módszerben kifejtett, nevezetesen a adatok törlése amely az alkalmazásbeállítások menüben található.

3. lépés - Adatok törlése

  • Kattintson a két fontos lehetőségre, nevezetesen ADATOK TÖRLÉSE és TÖRLÉS TÖRLÉS.

4. lépés - Bejelentkezés sor

  • Nyissa meg a Line alkalmazást, majd válassza a lehetőséget Belépés és jelentkezzen be a korábban megadott áldozati fiókkal.

5. lépés - Írja be a mobilszámot

  • Ezután meg kell adnia a mobiltelefonszámát. Adja meg azt a mobiltelefonszámot, amelyet az eredeti Line-fiókjánál is használt (amelynek az azonosítóját módosítani szeretné).

6. lépés - Várja meg a megerősítő SMS-t

  • Várjon, amíg meg nem kap egy megerősítő SMS-t, majd írja be újra az ellenőrző kódot.

7. lépés - Jelentkezzen ki újra vonalfiók

  • A sikeres bejelentkezés után a korábbiakhoz hasonlóan vissza kell jelentkeznie (adatok törlése és gyorsítótár az alkalmazásbeállítások menüben).

8. lépés - Jelentkezzen be újra, majd módosítsa az azonosítót

  • Ha igen, adja meg újra a Vonal alkalmazást, majd válassza a Bejelentkezés lehetőséget. Ezúttal adja meg eredeti fiókját, amelynek az azonosítóját módosítani kívánja. Ismét felkérik, hogy adja meg mobiltelefonszámát és igazolja. Ismét ugyanazt a mobiltelefonszámot használja. Miután az ellenőrzési folyamat befejeződött, megváltoztathatja azonosítóját a profilmenü segítségével.

Jogi nyilatkozat

Az álnév módszerrel, hogyan lehet megváltoztatni az ID-vonalat a fenti mobiltelefonszám megváltoztatása nélkül, a siker százaléka nem mondható 100% -nak.

Különböző tényezők, például a Line alkalmazás által frissített ellenőrző és biztonsági rendszer vagy a mobiltelefonszám regisztrálásának elmulasztása olyan tényezők lehetnek, amelyek a fenti módszer hibáját okozzák.

Ez a két álnév módszer hogyan lehet megváltoztatni az ID vonalat Androidon a mobiltelefonszám újratelepítése vagy megváltoztatása nélkül. Azok számára, akik meg akarták változtatni az ID-sort, de nem tudják, hogyan, most azonnal végrehajthatják a fenti módszereket. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found