6 módszer a legfrissebb Instagram (ig) feltörésére (frissítés 2020)

A leghatékonyabb módszer az Instagram feltörésére 2020-ban, valamint annak megelőzése és felderítése. Garantáltan 100% -osan működik!

Hogyan lehet feltörni az Instagram-ot most sokan keringtek az interneten. Figyelmesebbnek kell lennie a közösségi médiafiókok biztonságával kapcsolatban.

Instagram (IG) egy saját közösségi média alkalmazás Facebook, de most már az IG népszerűbbnek tűnik a fiatalok körében. Az Instagram folyamatosan frissíti az alkalmazás felhasználói számának növelését.

Tekintettel a sok egyedi tulajdonságra, mint pl játékszűrők amelyek léteznek Instagram Story, nem csoda, miért sok fiatal beleszeret ebbe az egy közösségi médiába.

A név a világ, vannak emberek, akik kihasználják ezt a helyzetet gonosz dolgok miatt, mint pl hackerek akik egyre inkább utakat keresnek csapkod Más Instagram-felhasználók, banda!

Hűséges Instagram-felhasználók számára győződjön meg róla, hogy látja, hogyan lehet megvitatni hogyan lehet megtudni az Instagram jelszavát a legújabb az ApkVenue-tól.

Az Instagram-fiókok feltörésének egyszerű módjai (2020-as frissítés)

Mivel mostanában annyi ember él meg az Instagramon, egyikük az, hogy léteznek celebgram slágerek és híres, nagyon fontos az Instagram-fiók biztonsága, banda!

Egy apró lépés: fiókja azonnal áldozatává válhat csapkod gonosz személyektől, akik csak tönkre akarják tenni az életét.

Ha látja, most sok olyan hamis szolgáltatás van, mint például Instaleak és Foxmuz amely szerinte módot nyújt csapkod Instagram egyszerűen.

Ez a szolgáltatás azonban nem sokban különbözik attól Binomo mert a tartalom csak hazugság, különböző módon csapkod IG, amelyet az ApkVenue itt megvitat.

Fotó forrása: cyclonis.com

1. Hogyan lehet feltörni az IG-t az Elfelejtett jelszó módszerrel

Először is az ApkVenue megmondja, hogyan lehet feltörni az IG-fiókokat, amelyeket gyakran végeznek hackerek, mégpedig a használatával elfelejtettem a módszert Jelszó.

Alapvetően ez a módszer ugyanaz csapkod Facebook, ami korábban volt, mert ugyanazt a módszert használta.

A hackereknek csak a funkciókat kell megnyomniuk "Elfelejtettem a jelszót" az Instagram-fiókodon. Ezt követően az Instagram mindenképpen e-mailben vagy WA-ban értesítést küld arról, hogy "elfelejtette a jelszavát", és meg kell változtatnia.

Jegyzet:


A Jaka itteni beszélgetése nem arra szolgál, hogy megtanítsa, hogyan kell csapkod IG más emberek, de csak az oktatás céljából.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. lépés - Válassza az Elfelejtett bejelentkezés részletei menüt

 • A készülékén csak annyit kell tennie, hogy megnyitja az Instagram-ot, és egyenesen a menübe lép Elfelejtette bejelentkezési adatait? Segítség a bejelentkezéshez ami alul helyezkedik el.
 • Ezután írja be az áldozat Instagram-fiókjának nevét, és érintse meg a gombot Következő.

2. lépés - Válassza ki a fiókhozzáférési módot

 • Ezután utasítást kap, hogy válasszon egy fiókhozzáférési módot az áldozat Instagram-fiókjának helyreállítási linkjének elküldéséhez. Az ApkVenue itt javasolja a használatát WhatsApp.
 • Válasszon egy módszert, és az Instagram automatikusan elküldi link Instagram-fiók helyreállítása az áldozat IG-hez csatlakoztatott WhatsApp számához.

3. lépés - Nyissa meg Link Felépülés

 • Folytassa az eszköz elérését okostelefon áldozat, most csak meg kell nyitnia a WhatsApp üzenetet az Instagramról, és a visszaállításhoz kattintson a linkre Jelszó az áldozat IG-fiókja.

4. lépés - létrehozás Jelszó Új

 • Aztán csak kitölti az oszlopot Jelszó és érintse meg a gombot Jelszó visszaállítása.

5. lépés - Enter Jelszó Új Instagram

 • Vissza a készülékére, most már csak meg kell próbálnia Belépés áldozat Instagram-fiókja Jelszó új, amit létrehoztál.
 • Sikeres esetben a rendszer megkéri a biztonsági kód megadására. Válasszon egy módszert mobiltelefonszámmal, és érintse meg a gombot Küldje el a biztonsági kódot.

6. lépés - Írja be a biztonsági kódot

 • A biztonsági kódot elküldjük az áldozat mobiltelefonszámára, és csak annyit kell tennie, hogy beírja a megadott oszlopba. Ha igen, csak érintse meg a elemet Beküldés.

7. lépés - Az Instagram-fiók sikeresen be-Csapkod

 • Várja meg a folyamatot Belépés kész, és mostantól elérheti az áldozat Instagram-fiókját Jelszó új, amit létrehoztál, banda.
 • Végül feltétlenül törölje az összes nyomot és Instagram-értesítést. Mind a WhatsApp üzenetein, mind az SMS-eken, mind az e-mailes értesítéseken, hogy az áldozatok ne legyenek gyanúsak.

2. Jelszó kitalálása

Fotó forrása: techworm.net

Másodszor, vannak módszerek Jelszó kitalálása más néven a könnyű nyelv hackerek megpróbálja kitalálni az áldozat által használt Instagram-fiókot.

Ezt a módszert is gyakran kombinálják Brute Force Attack, Hol hackerek megpróbálja többször megtörni a biztonsági lyukakat, amikor a felhasználó Belépés számlájukra.

Általában, hackerek megpróbál kombináció Jelszó sérülékeny a feltörés ellen. Például ábécérend, sorrend, születési dátum vagy egyéb fontos részletek.

Az alkalmazás nélkül elvégezhető IG hack módszerek elleni küzdelem érdekében győződjön meg róla Jelszó amit viselsz, az nem az a típus Jelszó kiszámítható piac, banda!

3. Auto Likes & Auto Followers alkalmazás (leggyakoribb IG Hack)

Fotó forrása: socialnoor

Azoknak, akik vágyakoznak celebgram, természetesen már tudja, milyen fontos paraméterek tetszenek követői és kedveli fiókjából.

Sajnos ahelyett, hogy az őszinteséget a minőségi tartalom vagy a jelenlegi Instagram-feliratok segítségével használja, sokan parancsikonokat, bandákat választanak.

Használják auto tetszik és automatikus követői alkalmazás. Nos, amikor valójában csapdaként használták az alkalmazást adathalászat az Instagram által hackerek nem felelős.

Tehát ne essen azonnal az ilyen auto kedvelők csábításának. Mert ez valójában elveszítheti IG-fiókját!

4. Adathalászat és billentyűzárak

Fotó forrása: privateinternetaccess.com

Annak ellenére, hogy régi, technika adathalászat és billentyűzetfigyelő még mindig nagyon széles körben használják eszközként csapkod Instagram-fiók könnyen, banda.

Ez a két módszer egyszerre, bárhol alkalmazható hackerek elküldöm link oldalakat tartalmaz adathalászat csapdába ejteni az áldozatot. Például ajándéküzenetekkel vagy e-mailes ajánlatokkal, amelyeknek nincs értelme.

Ha az áldozat megadja a jelszót és az e-mailt, hogy bejelentkezzen az Instagram-ra ezen az oldalon, akkor hackerek megkapja ezt a fontos információt.

Ahelyett, hogy profitot tenne az áldozat számára, még részletesebb Belépés mint felhasználónév és Jelszó Az Instagram könnyen ellopható, banda.

5. A Jelszó újrafelhasználása kiaknázása

Fotóforrás: Kirbside Consulting

Majd amikor használsz Jelszó valószínűleg ugyanaz a sok közösségi médiafiók esetében hackerek nagyobb lesz, ha be tudsz törni az Instagram-fiókodba.

Technikával A Jelszó újrafelhasználása kihasználása, hackerek nagyon könnyű lesz megérinteni az Instagram-fiókját, ha a többi közösségi média-fiókja korábban voltcsapkod.

Valójában a megoldás nagyon egyszerű. Tehát mostantól soha ne hozzon létre egyet Jelszó ugyanaz az interneten használt számos fióknál.

Jobb, ha sokat használsz Jelszó egyszerre. Még akkor is, ha félsz elfelejteni, számos alkalmazás létezik jelszókezelő, például az alábbiak szerint: Ajánlott legjobb jelszókezelő alkalmazások Android telefonokon.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Social Engineering

Fotó jóvoltából: Lifehacker

Szociális tervezés mondhatni a legújabb módszer a világon hackelés, és nem feltétlenül az összes hackerek elsajátíthatja.

Általában úgy hackelés így kezdődik a rendszeres beszélgetés a megjegyzés rovatban, vagy DM az áldozat, hogy megtudja szokásait és pszichológiáját.

Miután ismerte az áldozat szokásait és viselkedését a készítés során Jelszó, akkor azon hackerek átveszi az áldozat Instagram-fiókját.

Ezért mostantól óvatosnak kell lennünk, ha vannak olyan emberek, akikről nem ismert, hogy személyes és magán kérdéseket tennének fel, bandák!

Aláírja, hogy az Instagram-fiókját feltörik

Fotóforrás: thinkholmes.com

Miután megértette a különféle módokat csapkod Instagram, amelyet általában a hackerek, most úgy tűnik, ellenőriznie kell, hogy a fiókjában van-e valamilyen jelecsapkod vagy nem?

Most, hogy megtudja, természetesen vannak olyan jelek, amelyeket megfigyelhet, például:

1. Gyakran kap biztonsági értesítéseket

Az Instagram nem azt jelenti, hogy nincsenek biztonsági funkciói a fiókjához, ezért a hackerek nagyon könnyen betörhetnek.

Alkalmazás csevegés valamint ez a közösségi média folyamatosan tájékoztat minden behatolási kísérletről Jelszó amit gyanúsnak tartanak.

Éppen ezért gyakran meg kell nyitnia az e-mailt, hogy megtudja, fiókja bajban van-e vagy sem srácok.

Ezen kívül bölcsen hozzáadhatja a kétlépcsős hitelesítést is, hogy megakadályozza a kiskapukat hackerek betörni az IG-fiókjába.

2. Vannak megváltozott adatok

Megváltozott adatok itt a jelentés olyan információ, amelyet ritkán érthet meg. Ilyenek például a profilfotók, az adatok, a címzettek link a profil alatt található.

Időnként nem árt ellenőrizni, hogy történt-e változás a fenti szakaszokban. Ha mégis létezik, és úgy érzi, hogy soha nem tette meg, ébernek kell lenned!

3. A követők száma növekszik

Az egyik hátrány, ha az Instagramod vancsapkod valaki más, az Ön számláját kereskedők adják el követői. Tehát milyen hatás?

Nos, az egyik legnagyobb lehetőség az összeg követései ami összeadódik és nem ismeri fel a fiókját kövesd a srácokat.

Hú, veszélyes, igaz? Ezért ellenőrizze gyakran az összeget követései oké.

4. Vannak gyanús fotók és videók

Ha ez biztosan valóban látható lesz. A probléma az, ha fotókat vagy videókat teszel közzé, természetesen megkapod kedveli és megjegyzéseket ismerősei fiókjából.

De sajnos ezt a módszert ritkán végzi a hackerek. Ennek oka az, hogy az áldozat mindenképpen tudatában lesz annak, hogy a fiókját valaki más is eltéríti.

5. Nem lehet bejelentkezni az Instagram-fiókba

Végül természetesen a legsúlyosabb kockázat, hogy nem tud bejelentkezni a meglévő Instagram-fiókba. Miért?

Nos, lehet hackerek vagy a hackerek betörhettek az Instagram-fiókodba és az e-mailbe. Olyan rossz hackerek megváltozhatott Jelszó különböző.

Ezért már az elején emlékeztetett arra, hogy különbséget kell tennie Jelszó minden számlád van srácok.

Hogyan lehet megakadályozni az Instagram-fiókok feltörését

A Facebookhoz képest az Instagram jelenleg még meglehetősen könnyen feltörhető. Valójában megtehet néhány egyszerű dolgot, hogy az Instagram hackelése ne működjön a fiókjában.

Itt csak néhány beállítást kell aktiválnia, módosítania Jelszó, és soha ne tegyen néhány dolgot, amelyet az ApkVenue áttekintett a következő pontokon.

 • Funkciók engedélyezése Kétfaktoros hitelesítés vagy Két tényezős hitelesítés. Itt választhat telefonszám vagy speciális biztonsági alkalmazás használatát.
 • Használat Jelszó egyedi és magas szintű biztonsággal rendelkezik, például nagybetűk, kisbetűk, számok és egyedi karakterek, például "@" és más kombinációk használatával.
 • Soha ne spóroljon Jelszó pillanat Belépés az Instagram oldalon asztalon. Ügyeljen arra is, hogy használja inkognitóböngésző a kockázat szintjének minimalizálása érdekében.
 • Soha ne tároljon információkat Belépés, amikor az Instagram-ot használja a készüléken okostelefon valaki másé.
 • Ne felejtse el használni a hivatalos Instagram alkalmazást és webhelyet. Soha ne használjon harmadik féltől származó alkalmazásokat, például az Instagram MOD alkalmazásokat auto tetszik, és automatikus követők.

Nos, ez a módszer csapkod IG vagy feltörni valaki más Instagram-fiókját, valamint annak észlelését és megakadályozását.

Szívesen kipróbálnád? Vagy még inkább aggódik saját személyes fiókja, bandája biztonsága miatt.

Ne felejtse el megosztani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban és Ossza meg folyamatosan kapja meg ezt a cikket frissítés legújabb a JalanTikus.com oldalról.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found