a törölt csevegés wa (android és ios) visszaállítása

A törölt WA csevegés helyreállítása nem olyan nehéz, mint azt elképzelheti, banda. Itt tekintheti meg a teljes módszert (Android és iOS).

Hogyan lehet visszaállítani a törölt WA csevegéseket lehetetlennek tűnhet néhány ember számára. De valójában meg tudod csinálni ezt, és ez nem olyan nehéz, mint azt elképzelheted, tudod!

A törölt WA-üzenetek visszaállításáról beszélünk, néha vannak olyan pillanatok, amikor véletlenül töröl egy fontos WA-csevegést valakitől. Igaz?

Sajnos, csakúgy, mint a törölt WA-üzenetek megtekintése, még mindig sok olyan ember van, aki nem ismeri ezt az egy trükköt, ezért óhatatlanul le kell mondaniuk róla.

De ezentúl már nem fogja tapasztalni, mert ezúttal az ApkVenue meg akarja osztani hogyan lehet visszaállítani a törölt WA csevegéseket a Xiaominál és más HP márkáknál.

Gyerünk, hallgassa meg az alábbi teljes beszélgetést!

Hogyan lehet visszaállítani a törölt WA csevegéseket Androidon és iPhone-on

Mielőtt eljutna a vita lényegéhez, azok számára, akik eddig nem használták a WhatsApp alkalmazást, jobb, ha először követik hogyan kell regisztrálni a WhatsApp alkalmazást Jakától óvatosan, igen, banda.

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

Nos, akkor térjünk vissza a törölt WA csevegés visszaküldésének problémájára.

Szerencsére a WhatsApp maga biztosított egy funkciót a törölt WA-üzenetek helyreállítására közvetlenül a WhatsApp alkalmazásban, így nem kell bonyolultnak lennie.

A probléma az, hogy először aktiválnia kell ezt a funkciót, mielőtt egy fontos csevegés történne, amelyet véletlenül törölnek, mert megelőző jellegű.

Először Jaka fog megbeszélni hogyan lehet visszaállítani a törölt WA csevegést a szolgáltatás igénybevételével biztonsági mentés az már a WhatsApp-on van.

1. Hogyan lehet visszaállítani a törölt WA csevegéseket a biztonsági mentés

Ban ben alapértelmezett, A WhatsApp fogja mentés biztonsági mentés a HP belső memóriájában, de a biztonság kedvéért a WhatsApp is integrálva van szolgáltatás felhőmentés.

Meg kell jegyezni, hogy Androidon a WhatsApp csak támogatja Google Drive iPhone-on pedig csak a WhatsApp támogatja iCloud mert biztonsági mentés, banda.

Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS

Minden további nélkül itt Jaka ad útmutatást hogyan lehet helyreállítani az elveszett WA csevegést a szolgáltatás igénybevételével biztonsági mentés.

Jegyzet:

1. lépés - Lépjen be a „Beállítások” menübe

 • A WhatsApp főoldalán érintse meg a jobb felső sarokban található menü ikont, és koppintson az opciókra Beállítások.
Fotóforrás: JalanTikus (Kövesse a fenti lépéseket, hogy visszaállíthassa a véglegesen törölt WA csevegést).

2. lépés - Válassza ki a "Csevegések" menüt

 • Az oldalon Beállítások, koppintson a lehetőségekre Beszélgetések. Ezután a következő képernyőn érintse meg az opciókat Csevegés biztonsági mentése.

3. lépés - Jelentkezzen be a Google Fiókba a Biztonsági mentéshez

 • A törölt WA csevegések visszaállításának következő lépése az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elkészült-e a WhatsApp kapcsolódik egy Google-fiókhoz. Ha nem, jelentkezzen be Google-fiókjába.

 • Ezek után te is döntesz mentési időszak kívánságai szerint.

Jegyzet:


Kiválasztás Csak amikor megérintem a Biztonsági mentés lehetőséget akkor használja, ha csak manuálisan szeretné használni ezt a szolgáltatást.

4. lépés - Adjon meg egy hálózatot a biztonsági mentéshez

 • Itt aktiválhatja is váltani"Videók felvétele" részt venni a videofájlok biztonsági mentésében.

 • Ezenkívül meg kell határoznia, hogy biztonsági másolatot szeretne készíteni, ha csak WiFi hálózathoz csatlakozik, vagy ha adatcsomagot használ.

5. lépés - Indítsa el a biztonsági mentést

 • Koppintson a gombra Biztonsági mentés zöld a folyamat elindításához biztonsági mentés.

6. lépés - Távolítsa el és telepítse ismét a WhatsApp alkalmazást

 • Ezután törölje a WhatsApp alkalmazást, és telepítse újra. Jelentkezzen be a WhatsApp-ba a szokásos módon, utána megjelenik a csevegés visszaállítása képernyő, itt koppint visszaállítás.

7. lépés - Kész

 • Amikor belépett a WhatsApp főképernyőjére, megtalálja az összes régi csevegést, bandám!

Hogyan? A visszaállított WhatsApp csevegések fenti visszaállítása nagyon egyszerű, igaz?

Nos, a fenti lépéseket azok számára is kipróbálhatjuk, akik szeretnék hogyan lehet visszaállítani a régi törölt WA csevegést, banda.

De, ha a fenti módszer nem elegendő a probléma megoldásához, az ApkVenue-nak még mindig van még egy módja, amely valójában meglehetősen primitív. Akarom tudni? Gyere, nézze meg, hogyan állíthatja vissza a törölt WhatsApp csevegéseket az alábbiakban!

2. Hogyan lehet visszaállítani a törölt WA csevegéseket azelőttbiztonsági mentés

Azok számára, akik fontos csevegéseket vagy romantikus szavak rongyait szeretnék megmenteni, amelyeket összevissza dobtak, van egy funkció Export csevegés a WhatsApp-on, banda!

A szolgáltatással ellentétben biztonsági mentés, ezt a funkciót csak egy beszélgetéshez lehet használni, és a mentett beszélgetés megtörténik .txt formátumban.

Ha több beszélgetést szeretne menteni, meg kell ismételnie azokat a lépéseket, amelyeket az ApkVenue itt újra és újra megvitat.

Azok számára, akik már kíváncsiak, itt egy útmutató hogyan lehet visszaállítani a törölt WA csevegést a di előtt biztonsági mentés Androidon és iPhone-on a funkciók használatával Export csevegés.

1. lépés - Lépjen be a „Beállítások” menübe

 • A WhatsApp főképernyőn érintse meg a jobb felső sarokban található menü ikont, és koppintson az opciókra Beállítások.
Fotóforrás: JalanTikus (Kövesse ezeket a lépéseket a törölt WA-csevegések visszaállításához, mielőtt biztonsági másolatot készítene iPhone-on és Android-on).

2. lépés - Válassza ki a "Csevegések" menüt

 • A képernyőn Beállítások, koppintson a lehetőségekre Beszélgetések és a következő képernyőn érintse meg az opciókat Csevegési előzmények.

3. lépés - Válassza az „Csevegés exportálása” lehetőséget

 • Koppintson a lehetőségekre Export csevegés és megkérjük, hogy válassza ki a menteni kívánt beszélgetéseket.

4. lépés - Válassza ki az adathordozót

 • A rendszer megkérdezi, hogy exportálja-e a csevegést a médiával vagy sem.

 • Azok számára, akik szeretnék, hogyan állítsák vissza a törölt WhatsApp fájlokat, választhatnak "Tartalmazza a médiát".

 • Nem csak ez, hanem az exportáló adathordozó kiválasztása is. Itt Jaka választotta Mentés a Drive-ba.

Fotóforrás: JalanTikus (A törölt WhatsApp fájlok visszaállításához válassza a „Média belefoglalása” lehetőséget).

5. lépés - Ellenőrizze az exportálási eredményeket

 • Ellenőrizze a mappát Google Drive a tiéd, és megtalálja a mentett csevegéseket .txt.

 • A fájlt letöltheti a Google Drive-ról is, és közvetlenül a memóriába mentheti.

Az elvesztett WA csevegés biztonsági mentés nélküli helyreállításával megteheti megtekintheti a beszélgetési előzményeket más eszközökön, banda.

Jaka személyesen csak ezt a módszert használja csak érzékeny beszélgetésekhez amelyet Jaka az első módon kombinált.

VIDEÓ: Könnyű módszerek a törölt WhatsApp csevegés tartalmának megismerésére

Ez az útmutató arról, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan visszaállítani a törölt WA csevegéseket alkalmazás nélkül. Most már nem kell aggódnia, hogy régi üzenetei elvesznek, banda.

Azok számára, akik meg akarják tekinteni a beszélgetőpartner törölt üzeneteit, próbálja meg betartani az irányelveket hogyan lehet megtekinteni a törölt WA üzeneteket Jakától is!

Milyen tapasztalataid voltak a fenti lépések végrehajtásakor? Ha további kérdése van, beküldheti azokat a megjegyzés oszlopban. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Whatsapp vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.