5 tipp, hogy mindig "ugrálj" a freefire játékban

Nos, kiderült, hogy a Battle Royale játék győzelmének eléréséhez van néhány fontos tipp, amelyekre érdemes figyelni.

Biztosan van köztetek olyan, akit nehéz megtalálni Booyah! a játékban Freefire jobb? Nos, kiderült, hogy a Battle Royale játék győzelmének eléréséhez van néhány fontos tipp, amelyekre érdemes figyelni.

Ezen tippek némelyike ​​nagyon fontos az alkalmazásához, hogy könnyedén megszerezhesse a győzelmet. Ha gondatlanul játszol, akkor is nehéz elérni a győzelmet. Kíváncsi a tippekre? csak menj előre és nézd meg!

  • 5 legjobb Korán-alkalmazás, amelyet a Nemzet Gyermekei készítettek a Korán számára a Ramadán hónapban
  • 5 legjobb hős, akik beavathatók a mobil legendákban
  • 5 legjobb vadfeszültség a mobil legendákban

5 tipp, így mindig Booyah a Freefire játékban

1. Játssz lassan

Fotó forrás: Forrás: mmoraw.com

Az első dolog, amire figyelned kell a győzelemhez, az az ne játssz sietve. Játssz lassan. Lassan játszani és mindig figyelni a környezetére egy dolog a legalkalmasabb csinálni.

Mert ha sietősen játszol, akkor biztos te vagy az nem fog összpontosítani és mindig elragadtatva akar menni biztonsági zóna első. Anélkül, hogy észrevennéd, még mindig vannak ellenségek mögötted, és végül nem sikerül megszerezned Booyah.

2. Használjon nagy sebzésű fegyvereket

Fotóforrás: Forrás: signalstech.com

A második dolog, amit figyelembe kell venni a játék során Freefire fegyvert használni kár magas, mert haszontalan az ellenség ellen fegyverekkel kár alacsony, az biztos nem lesz képes.

A Freefire-ben rengeteg fegyver van, amelyek nagyon nagy pusztító erővel bírnak, ezek egyike AWM. Ha szeretsz lopakodva és távolról játszani, akkor az AWM-et kell használnod fő fegyverként!

3. Gyűjtsön elég Medikit

Fotóforrás: Forrás: Signaltech.com

Eltekintve azon fegyverek használatától, amelyek rendelkeznek kár magas, természetesen szükséged van erre az egy elemre is srácok, vagyis Medikit. Mivel tétel az egyik nagyon hasznos a gyógyuláshoz egészségügyi pont srácok.

Ha volna kicsit, biztos, hogy elveszíti a csatát. Mert sok kevéssel lehetgyógyít a véred folyamatosan és nem fog aggódni ha az ellenség újra támad.

4. A járművek mint második élet

Fotó forrás: Forrás: plukme.com

Minden Battle Royale műfaji játékban meg kell jármű hogy jobbra vezessen? Nos, a Freefire-ben vannak olyan járművek is, amelyekkel vezethetsz, és a második életed lehet, srácok!

Mert ha járművet vezetsz, akkor védve az ellenséges tűztől, de ettől még egy kicsit is befolyásolható. Legalábbis a gyártott jármű az életed biztonságos és a véred vastagabb, mint ha nem használsz járművet.

5. Használja a Equip 3. szintet

Fotóforrás: Forrás: levelwinner.com

Nos, ez az egy dolog is nagyon fontos, srácok. Mert ha magas szintű felszerelést használ, ami 3, akkor a teste megteszi jobban védett és erősebb, ha ellenséges golyók találják el, más, ha nem használ felszerelést.

Tehát próbálkozzon akkor, amikor csak most kezdi, vagy csak most kezdi először, és azonnal keres felszerelje a 3. szintet. Mivel ez a felszerelés fontosabb, mint bármi más, ne felejtsen el felszerelést keresni a játék elején!

Ez az 5 fontos tipp, hogy könnyedén nyerhessen vagy visszafordulhasson a Freefire játékban, srácok! Remélhetőleg a cikk elolvasásával könnyebben eljuthat ebbe a Battle Royale játékba!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found