spóroljon memóriát! Ez 7 izgalmas androidos játék, 10 MB alatti méretben

Az alábbi Android-játékokat anélkül játszhatja el, hogy túl sok memóriát kellene használnia. Nagyon könnyű játszani, kíváncsi a játékra? Nézze meg a teljes történetet!

Úton vagy Letöltés izgalmas játék, de memória kapacitás okostelefon ismét kritikus? Nem kell aggódni, mert még mindig van remény izgalmas játékokat játszani igazán. A kis méretű Android-játékok valóban nagyon ritkák, és nagyon nehéz megtalálni őket. Különösen, ha a játék biztosan klassz igazán nagy lesz a méret.

Androidos játékok kis méret általában a leggyakrabban méretezett 15 MB és nagyobb, de különbözik néhány olyan játéktól, amelyet az ApkVenue az alábbiakban áttekint. Az alábbi Android-játékokat anélkül is játszhatja, hogy túl sok memóriát kellene lemerítenie, mert csak 10 MB-osak, ezért nagyon könnyű játszani, kíváncsi a játékra? Nézze meg a teljes történetet!

  • 20 legizgalmasabb Android Sniper Games 2019 (ingyenes)
  • TITOK! 12 titokzatos játékszakasz, amelyekről a játékosok ritkán tudnak (1. rész)
  • Minden idők legmenőbb indie-játékai közül 6

7 szórakoztató 10 MB alatti Android-játék, készen áll a letöltésre?

1. A dicsőség egei

A háborús játékok szerelmeseinek valóban el kell játszaniuk a játékot A dicsőség ege mert bár a mérete csak 9 MB Ez a játék nagyon rossz grafikákat is megjelenít. Bevezetik a második világháborúba, a játékos feladata csak az irányítsd a gépet, majd irtja fel és semmisítse meg az ellenségeket, kezdve a repülőgépektől, bázisoktól, hajóktól stb.

2. Aszfalt Moto

Ha Aszfalt játék akkor mások versenyautók Aszfalt Moto támaszkodjon a motorra. Ennek a játéknak az a feladata, hogy elérje nem egy verseny győzelmét, sokkal inkább érméket keres az út mentén. Csak egy kihívás van ebben a játékban, nevezetesen az autók mellett megpróbálva elkerülni a zuhanást. Ha nyersz, haladó küldetést kapsz a következő szintre. A játék mérete is csak nagyon kicsi 7 MB csak.

3. Drag Racing

Csakúgy, mint a neve, Gyorsulási Versenytermészetesen bemutatja a drag race küldetését, amely egy olyan verseny, amely csak az egyenes útra támaszkodik Befejez. Ne becsülje alá a grafikát, mert ennek a játéknak a mérete nagyon ésszerű 6 MB. Ebben a játékban azonban kiváló autókat is vásárolhat pontok megszerzéséhez szükségesek elég ahhoz, hogy megszerezze.

4. Nagy teherautó

Ha valaha is játszottál autós játékok korábban, akkor lenézte ezt a játékot, mert látta a grafika különbségét, amely annyira feltűnő volt. Ez az autó témájú játék nagyon izgalmas, amelynek célja a cél elérése érdekében meglévő akadályok áthaladása, bár grafikus szempontból elmondható nagyon csúnya, méghozzá szuper csúnyán, ez a játék meg fog elégíteni. Mivel ennek a játéknak a mérete nagyon kicsi, csak körülötte 5 MB csak.

5. Álomházi napok

Ennek a játéknak az élete a témája, tehát hasonlít a Sims játékhoz, csak az, hogy ez a játék izgalmasabb az ApkVenue szerint. Álomházi napok megköveteli, hogy kezelje a lakást és egyéb feladatokat. Nem csak kezelje a lakást csak ha elég messzire játssza, akkor feleségül veheti az egyik lányt, aki szintén egy lakás ügyvezető munkatársa. Wow, mint a való világban, huh!

6. Nagy flottacsaták

Nagy Flotta Csaták valaha is az egyik legjobb háborús játék. Ez a játék megköveteli, hogy irányítson egy repülőgépet, majd egy nagyon izgalmas küldetést kapjon! Próbáljon a barátaival repülni, majd a végéig pusztítsa el az ellenséges hajókat.

A kis játékméreten kívül a Nagy Flotta Csaták is támogatja a multiplayer játékot divat! Tehát csak barátaival bízhat benne Bluetooth hogy összekapcsolja.

7. Dr. Vezetés

Dr. Games Vezetés eltér a többi játéktól, ha általában versenyjátékokra van szükség elérte az 1. pozíciót Dr. Vezetés számítsa ki az ellenőrzött autó csúszdájáról kapott értékek számát, forduljon sorrendben csúszik hogy pontokat kapj. Ez a játék rossz grafikát hozhat, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a játék mérete nem érkezik meg 10 MB.

Ott van 7 kis méretű, 10 MB alatti Android-játék. Talán a fenti 7 játék lehet a legjobb választás, ha az Android okostelefon memóriakapacitása lemerül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found