hogyan lehet megszerezni a youtube 'play button' díját

kreatív alkotók, akik következetesen érdekes műveket készítenek. A YouTube díjat is adott „Play Button” plakát formájában. Hogyan kaphatok YouTube-díjakat?

Egyetértek, vagy sem A YouTube több, mint a tévé? Igen, összességében talán egyelőre nem, de felület A Google videójának nyilvánvalóan óriási lehetőségei vannak.

A YouTube eddigi fejlesztése természetesen nem választható el a kreatív alkotók kemény munkájától és kemény munkájától, akik folyamatosan érdekes műveket készítenek. A YouTube díjat is adott „plakát” formájábanPlay gomb”. Hogyan kaphatok YouTube-díjakat?

  • Hogyan továbbíthatjuk a YouTube-ot számítógépes pufferelés nélkül
  • Youtube Space Jakarta: Helyesebb YouTube-videók készítése minõségesebbé!
  • YouTube-videók megtekintésének egyszerű módjai kommentek olvasása közben

A YouTube-díjak megszerzése

1. Ezüst lejátszás gomb

Az első YouTube-díj "Ezüst lejátszás gombMegkapja ezt az ezüst számlapot, ha csatorna A YouTube-ot már követik 100 000 előfizető.

Indonéziában sok YouTube-felhasználónk kapta ezt a YouTube-díjat, köztük a JalanTikus YouTube csatornát is, amelyet jelenleg több mint 200 000 ember követ. előfizető.

2. Arany játék gomb

Fotó forrása: Fotó: TechnoBuffalo

A második YouTube-díj "Arany játék gombEz a nagy, csillogó arany számlap lóghat a falán, ha csatorna A YouTube-ot követték 1 millió előfizető.

A YouTube-díjakat kapott indonéz YouTube-használók a következők: Raditya Dika, Edho Zell, Reza Arap, és Tim2one Chandra Liow.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Gyémánt játék gomb

YouTube-díj megszerzése "Gyémánt játék gomb"ez neked kell 10 millió előfizető. Az ApkVenue megfigyelései szerint azonban nincs olyan indonéz YouTuber, aki megkapta a gyémánt játék gomb díját.

Ez a legnagyobb megtiszteltetés, és azt mutatja, hogy Ön az egyik legnagyobb tartalomalkotó a YouTube-on.

4. Ruby Play gomb

Valójában a YouTube csak három eredményért ad díjat, 100 000, 1 millió, végül 10 millióért előfizető. A YouTube azonban kiderül, hogy díjakat is ad, amikor megvan 50 millió előfizető.

Igen, PewDiePie amely jelenleg a YouTube-csatorna az első számú rangsorban a verés után YouTube Spotlight. A YouTube 8 részes díjat kapott PewDiePie-nek rubin lejátszás gomb kis méret és egy nagy rubin lejátszás gomb. A PewDiePie az első alkotó, aki rubin lejátszási gombot kapott a YouTube-tól.

Így kapod meg a YouTube-díjakat. Természetesen kemény munkára van szükség a bravúr eléréséhez.

Ne felejtsük el tehát továbbra is támogatni csatorna YouTube JalanTikus igen, vele mint, Ossza meg, Iratkozz fel, és nézze meg az összes JalanTikus videót. Ja igen, mit gondolsz?

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found