5 háborús stratégiai játék egy királyságban android számára

A stratégiával teli háborús játék igazán szórakoztató, és kihívást jelenthet. Különösen egy királyi környezetben, amely a játékot még izgalmasabbá teszi különféle történelmi helyszínekkel és királyi stílusú karakterekkel.

Játszma, meccs háború ami tele van stratégiával, nagyon szórakoztató és kihívást jelenthet. Különösen olyan királyi háttérrel, amely a játékot még izgalmasabbá teszi különféle történelmi helyszínek és királyi stílusú karakterek bemutatásával.

Természetesen tudod a "Klánok összecsapását", igaz? Az egyik játékok nagyon népszerű háborús stratégia. Jól, játékok királyi környezetbe kerül karakterekkel, tétel, történelmi helyszínekre. De a "Klánok összecsapásán" kívül még mindig sokan vannak játékok témájú hasonló ami nem kevésbé izgalmas, és amit mindenképpen játszhat az Androidon. Kíváncsi? Nézze meg a következő véleményeket.

  • Százmillióból! Ez 4 egyedi esemény a klánok játékütközése miatt (CoC)
  • 7 legfélelmetesebb hely valaha a játékban
  • 10 legjobb világháborús témájú Android-játék

5 háborús stratégiai játék a Királyságban Androidra

1. Trón rohanás

A "Trónrohanás" meghívja Önt egy birodalom felépítésére és bátor hősök vezetésére csaták megnyerésére. Számos funkció kínálkozik ebben az egy játékban. Többek között különféle képességekkel rendelkező hősök, minden nap izgalmas küldetések, különféle kártyagyűjtemények és egyedi ajándékok és még sok más. Készítsen stratégiákat az ellenségek legyőzésére, és segítséget kérhet barátaitól, és izgalmas és stratégiai csatákat nyerhet.

2. Birodalmak márciusa

Szép grafika is valósághű karakterek rabja lesz a stratégiának ebben a szórakoztató játékban. A "Birodalmak márciusa" a trónért folytatott küzdelemről ádáz csatákkal mesél a civilizáció növekedésével. Vezetőként az a feladata, hogy katonákat küldjön, épületeket építsen, és támadjon és meghódítson területeket, hogy ellenőrizhesse őket. Ban ben játékok Dönthet úgy is, hogy király, cár vagy szultán lesz.

3. Vihar: Balur emelkedése

A "Stormfall: Rise of Balur" ötvözi a háborús stratégiát a mítoszokkal és fantáziákkal teli világgal. Játszma, meccs Mesél a „vihar” királyságról, amely esett, és neked kell stratégiát állított fel annak újjáépítésére. Az ön prioritása a gonosz meghódításáért és az emberek jólétbe tereléséért folytatott harc. Művészi grafika, játékmenet egyedi és érdekes karakterek alkotnak játékok ezt még szórakoztatóbb játszani.

4. A birodalom legendája

Játszma, meccs Ez az MMO csata valóban próbára teszi a menedzsmentben taktika és stratégia. A középkorban fel kell építenie saját birodalmát, és harcolni kell minden ellenség ellen. A tündérek gyönyörű világa szerepel a "Legend of Empire" -ben, ahol különféle karakterek szerepelnek, a törpéktől a sárkányokig, amelyekkel harcolni lehet. Érdekes módon kommunikálhat más játékosokkal a világ minden tájáról, és stratégiákat cserélhet. A gyönyörű grafika még szebbé varázsolja a tündér királyságot és lakoma a szemnek.

5. Várütközés

A "Castle Clash" meghívja Önt, hogy megvédje a várat szervezzen háborús stratégiákat és vezesse a csapatokat. Különböző gonosz lények megpróbálják lebuktatni a királyságot, hadvezérré kell válnod, aki mindet legyőzheti és megoldhatja a káoszt. Egy erős erőd építése, csapatok összegyűjtése és az ellenségek legyőzése még izgalmasabb lesz tiszta és színes grafikával. Stratégiákat is tesztelhet más millió játékossal a világ minden tájáról.

Ott van 5 háborús stratégiai játék a Királyságban Androidra. Azoknak, akik szeretik játékok "A klánok összecsapása", nincs semmi baj abban, hogy megpróbálsz játszani játékok felett. Garantáltan nem kevésbé izgalmas és nagyon addiktív. Na gyere, Töltsd le!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found